- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.061
Canm dedgim saatlerde yaoarsan verim alirsin her gun iki test sabah ikinci idrar saat 11 aksam 7 bu saatlerde yaoman gerekiyo bakim adete bi hafta kalaya kadar yapicaksin bu
Peki tesekkurler bakalım hayirlisi
Amin bacim insaAllah catirt diye orta yerinden catlatda ikiside tutarda ikiz olur ehehhehehehehe sen yeterki dua iste bacimslm arkadaşlar ben klomen kullanmıstım biliyosunuz...
5 gün kullanmam gerekıyordu ymurta bütümesi için..ben yanı sıra kürler yaptım bazı kuru meyvelerden yedm
benim 2 yumurtamdda büyümüş biri sağda biri solda 20m her ikiside ulaşmıs
fakat biz çatlatamadık
doktor bugün iğne yaptı
perşembe tekrar gidicem bana da dua edin olurmu inş döllenme olur ve hamile olurum
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn balimmmmmmmm insaaaalllah bende kan testinden sonra bi kere daha bagiririm avazim ciktigi kadar hemide bi taraflarimizi yirta yirta bagiralim insaAllahya işte elimizde olan bişey deil ister istemez strese giriyosn allahım hayırlısını versin
size BEN HAMİİİLEYYİİMMM DEMEYİ EN YAKIN ZAMANDA DA NASİP ETSİN
hepimiz için
brnde couuk memnun oldum bacuumm cesareti kaybetmek yok :)Shshhshaha hihihihihi hohihijihohhohooh yikildim gulmekten tanistima memnun oldum bacum
insallah caniimmm dualarimiz hepimize :)slm arkadaşlar ben klomen kullanmıstım biliyosunuz...
5 gün kullanmam gerekıyordu ymurta bütümesi için..ben yanı sıra kürler yaptım bazı kuru meyvelerden yedm
benim 2 yumurtamdda büyümüş biri sağda biri solda 20m her ikiside ulaşmıs
fakat biz çatlatamadık
doktor bugün iğne yaptı
perşembe tekrar gidicem bana da dua edin olurmu inş döllenme olur ve hamile olurum
Amin bacim amin agzina yireginr saglik bacimayy inşallah ben hergün
şahmaran ve yusuf surelerini okuyorum..çok faydalıymıs
ve sizler içinde dua edicem RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN...BRDE NİYET YAZIPP OKUYORUM BAKALIM
Cesareti kaybetmek kim ben kimmm aaaa ask olsun bacumbrnde couuk memnun oldum bacuumm cesareti kaybetmek yok :)
insallah caniimmm dualarimiz hepimize :)
Yavrum ben anca evime gdince bi hafta snra okuyabilirim ya grumcemdeyim ondada cuzler var kuran yok alicakmos ama ne zaman belli degil calisiyo mesaiye falan kaliyo gec geloyo eve ondan frsat bulamiyo anlicanizHADİ GELİN HEPİMİZ AYNI ZAMANDA OKUYUP DUA EDELİM NE DERSİNİZ..HEP BİR AĞIZ DAN OLUNCA BELKİ DAHA İYİ OLUR
Cesareti kaybetmek kim ben kimmm aaaa ask olsun bacumkaybedeni de oyarim heee
Yavrum ben anca evime gdince bi hafta snra okuyabilirim ya grumcemdeyim ondada cuzler var kuran yok alicakmos ama ne zaman belli degil calisiyo mesaiye falan kaliyo gec geloyo eve ondan frsat bulamiyo anlicanizama yasin okurum bol bol
Yok bacim istanbukdayim ama memleketime hasretim trabznluyum osledim orayiKız Trabzondan mi oturuyn sen :)
Hahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahaahhaha e karadenizliyim bacim oyarim haniBende meryem okuyorum canlarim 41 gün haftaya bitiyo bbakalım artık ayyy :)) sen oyarsin valla gardasm
Hahahahahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahaahhaha e karadenizliyim bacim oyarim hani
Hahahahahaha aynen karadeniz kaduni guclu olur pes etmez kolay gene bu arada bacim sen nerelisin busracummmAbooo karadeniz kadunu serttur da
Hahahahahaha aynen karadeniz kaduni guclu olur pes etmez kolay gene bu arada bacim sen nerelisin busracummm
Yav bacum sen iste ben yaza koye giderssm seni caigiriim gelirsin benim memlekete ziyaret edersin beni bacicazim bnm memleket senin memleketBende ankara baciicaaziimm ankarada da oturuyorumiyi mi kötü mü bilmem gidecek yer yok memleket diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?