Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Hayirlisi allahtan stres yapmamaya calis balim sanki her zaman ki yaptigin seymis gibi dusun herseyi vee hep olacak olacak de hep duamizda sende varsin bacim

Amin bacim insaAllah catirt diye orta yerinden catlatda ikiside tutarda ikiz olur ehehhehehehehe sen yeterki dua iste bacim

ya işte elimizde olan bişey deil ister istemez strese giriyosn allahım hayırlısını versin
size BEN HAMİİİLEYYİİMMM DEMEYİ EN YAKIN ZAMANDA DA NASİP ETSİN
hepimiz için
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn balimmmmmmmm insaaaalllah bende kan testinden sonra bi kere daha bagiririm avazim ciktigi kadar hemide bi taraflarimizi yirta yirta bagiralim insaAllah

Shshhshaha hihihihihi hohihijihohhohooh yikildim gulmekten tanistima memnun oldum bacum
brnde couuk memnun oldum bacuumm cesareti kaybetmek yok :)

insallah caniimmm dualarimiz hepimize :)

HADİ GELİN HEPİMİZ AYNI ZAMANDA OKUYUP DUA EDELİM NE DERSİNİZ..HEP BİR AĞIZ DAN OLUNCA BELKİ DAHA İYİ OLUR
Yavrum ben anca evime gdince bi hafta snra okuyabilirim ya grumcemdeyim ondada cuzler var kuran yok alicakmos ama ne zaman belli degil calisiyo mesaiye falan kaliyo gec geloyo eve ondan frsat bulamiyo anlicaniz ama yasin okurum bol bol

Kız Trabzondan mi oturuyn sen :)
Yavrum ben anca evime gdince bi hafta snra okuyabilirim ya grumcemdeyim ondada cuzler var kuran yok alicakmos ama ne zaman belli degil calisiyo mesaiye falan kaliyo gec geloyo eve ondan frsat bulamiyo anlicaniz ama yasin okurum bol bol

Bende ankara baciicaaziimm ankarada da oturuyorum iyi mi kötü mü bilmem gidecek yer yok memleket diye
Yav bacum sen iste ben yaza koye giderssm seni caigiriim gelirsin benim memlekete ziyaret edersin beni bacicazim bnm memleket senin memleket )) aaaaa ask olsun bacum haaa hamileligimi kanda tescilleyince de anca seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…