Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Bnm yumurtladim gunden beri o bel kasik agrisi var halen devam ediyo hayirkisi olsun bence sende de var bisiler :)

Canim sen belirtileri çok yoğun yasiyorsun dikkat et kendine tuzlu kraker midenin bastirir yada ayran felan yap tuzlu kendine

kızlar dua edin bana işten izin aldım yarın sabah kan vermeye gidicem sağlık ocağına çok strese girdim bekleyemiycem daha fazla
Allahim insaAllah sen selin kardesimizin duasini kabul eyle guzel haberler alip paylasmayi nasip eyle aminnnnnnn insaAllah guzel haberlerle gelorsin yavrum bize

Allahim insaAllah sen selin kardesimizin duasini kabul eyle guzel haberler alip paylasmayi nasip eyle aminnnnnnn insaAllah guzel haberlerle gelorsin yavrum bize
amin amin aminn inşallah canım :)Rabbim senin ve tüm hamile kardeşleriminde bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkesede tez zamanda sağlıkla hayırla anne olmayı nasip etsin inşallah ayy coştum azcık :)

Ha soyle coş coş yakisir sana rabbim yuzundeki gukumsemeyi soldurmasin insaAllah bu gece sana dua edicem cok cok yarin haberini bekliyorum bana haber et bacim banada dua et yarin bende vericem kan ama aksama alacam snucu hadi hayirlisi bacim

Kizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim

Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
Merhaba arkadaşlar. ..şu bahsi geçen ovuladyon testlerinden aldim yumurtlamam ayın 8 inde diye buldum kendi hesaplamalarda göre. Testi yaptım saat 3 te 2.çizgi çıkmadı. Ne siklikla yapmalıyım. Çok karıştı kafam : (

Yavrum gunde iki kere yapman laxim bende bu ay onu kullanmostim sabah ikinci idrarla saat 11 de bi test aksamda 7de ikinci testi yap burda puf nokta sabah yapilan lh testi ikinci idrar olucak uc saat gidilmicek wc ye sabahki testi yaparkende aksamki testi yaoarkende gunde iki kez yapman yeterli birfe bunu adete bi hafta kalaya kadar yapman lazim bacim

Ha soyle coş coş yakisir sana rabbim yuzundeki gukumsemeyi soldurmasin insaAllah bu gece sana dua edicem cok cok yarin haberini bekliyorum bana haber et bacim banada dua et yarin bende vericem kan ama aksama alacam snucu hadi hayirlisi bacim
amin canım cümlemizin inşallah dualrım seninle Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağımızı sapğlıklı bebişlerle doldursun inşallah :)

amin canım cümlemizin inşallah dualrım seninle Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağımızı sapğlıklı bebişlerle doldursun inşallah :)
AMINNNNNNNNNNNNNN INSAAAAAALLLLLLAAAAAAHHHHHHH rabbim buyuk bacim sadece aksam yatarken guzel haber alicam de kendine stresi azalt ki tutunsun yavrucagin teyzesi yer onun totosunu :-*

Canim hic kullanmadim ama adetinle sayip 10. Yada 11.gün hergun bitane yapiyorlar bide ilk idrarinla değil. İlk idrarini yapiyorsu 4-5 saat sonraki idrarinla testi yapiyorsun koyu cizgiyi görene kadar hatta sonrasindada devam edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…