- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.021
Bnm yumurtladim gunden beri o bel kasik agrisi var halen devam ediyo hayirkisi olsun bence sende de var bisiler :)3-4 gündür şiddetli bir bel ve bacak ağrım var,bugün de günlük pedimde ince sızıntı şeklinde kahverengi bir sızıntı vardı.Bi de uykuya düşkünlüğüm başladı 1 haftadır. Bu kadarcık
Evet balim aynen sumuksu ama nokta kadarda gelse yogun geliyo benden sarimtirak ama beyazimsi ikisinin ortasi akintim var demin kuru fasulye yaptim anam midem bulaniyo cok kotu etti beni daha once byke olmamistim bune ya midem alfi basini gidiyo yacokta severim halbuki simdi daha yemekte yiyemem ben midem cok fena oldu sanki calkaladilar mubarek :-(
İnşallah canım çok istiyorum ama umutlanıp ta hayal kırıklığı yaşamktan korkuyorum.Bnm yumurtladim gunden beri o bel kasik agrisi var halen devam ediyo hayirkisi olsun bence sende de var bisiler :)
Valla dikkat edyorum ama ilkkez byle etti beni kokusu yaCanim sen belirtileri çok yoğun yasiyorsun dikkat et kendine tuzlu kraker midenin bastirir yada ayran felan yap tuzlu kendine
Allahim insaAllah sen selin kardesimizin duasini kabul eyle guzel haberler alip paylasmayi nasip eyle aminnnnnnn insaAllah guzel haberlerle gelorsin yavrum bizekızlar dua edin bana işten izin aldım yarın sabah kan vermeye gidicem sağlık ocağına çok strese girdim bekleyemiycem daha fazla
Korkma bitanem sakin korkma ne kadar korkarsan okadar burnunun dibine biter korktugun sey allahda bitirsmesin burnunun dibinde kotulukleriİnşallah canım çok istiyorum ama umutlanıp ta hayal kırıklığı yaşamktan korkuyorum.
amin amin aminn inşallah canım :)Rabbim senin ve tüm hamile kardeşleriminde bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahAllahim insaAllah sen selin kardesimizin duasini kabul eyle guzel haberler alip paylasmayi nasip eyle aminnnnnnn insaAllah guzel haberlerle gelorsin yavrum bize
ne yanlış olduYanlis oldu balim :) allah gonlune gre versin bacim :*
Ha soyle coş coş yakisir sana rabbim yuzundeki gukumsemeyi soldurmasin insaAllah bu gece sana dua edicem cok cok yarin haberini bekliyorum bana haber et bacim banada dua et yarin bende vericem kan ama aksama alacam snucu hadi hayirlisi bacimamin amin aminn inşallah canım :)Rabbim senin ve tüm hamile kardeşleriminde bebeklerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahRabbim isteyen herkesede tez zamanda sağlıkla hayırla anne olmayı nasip etsin inşallah ayy coştum azcık :)
Bacim bi arkadasa yorum yapmistim normal gulicekken kikirdeyen sekilde gulmusim utandim biraz G gozdeyavuz a yazdim onu normal gulumsicektim kikordemisim len yanlisliklane yanlış oldu
Merhaba arkadaşlar. ..şu bahsi geçen ovuladyon testlerinden aldim yumurtlamam ayın 8 inde diye buldum kendi hesaplamalarda göre. Testi yaptım saat 3 te 2.çizgi çıkmadı. Ne siklikla yapmalıyım. Çok karıştı kafam : (Kizlar merhaba
Kimler mart ayinda çalışmalara devam edip nisan ayini heyecanla bekliyor?
Belirtilerimizi buradan paylasalim
Benim regli yeni bitti yeni bebek düşünmeye basladik 10 nisan bat..
düşünmeden olağan yaşamaya alışmaya çalışıyorum bakalım,haydi hayırlısı :)Korkma bitanem sakin korkma ne kadar korkarsan okadar burnunun dibine biter korktugun sey allahda bitirsmesin burnunun dibinde kotulukleri
Yavrum gunde iki kere yapman laxim bende bu ay onu kullanmostim sabah ikinci idrarla saat 11 de bi test aksamda 7de ikinci testi yap burda puf nokta sabah yapilan lh testi ikinci idrar olucak uc saat gidilmicek wc ye sabahki testi yaparkende aksamki testi yaoarkende gunde iki kez yapman yeterli birfe bunu adete bi hafta kalaya kadar yapman lazim bacimMerhaba arkadaşlar. ..şu bahsi geçen ovuladyon testlerinden aldim yumurtlamam ayın 8 inde diye buldum kendi hesaplamalarda göre. Testi yaptım saat 3 te 2.çizgi çıkmadı. Ne siklikla yapmalıyım. Çok karıştı kafam : (
amin canım cümlemizin inşallah dualrım seninle Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağımızı sapğlıklı bebişlerle doldursun inşallah :)Ha soyle coş coş yakisir sana rabbim yuzundeki gukumsemeyi soldurmasin insaAllah bu gece sana dua edicem cok cok yarin haberini bekliyorum bana haber et bacim banada dua et yarin bende vericem kan ama aksama alacam snucu hadi hayirlisi bacim
Rabbim gonlucune gore versin bacimdüşünmeden olağan yaşamaya alışmaya çalışıyorum bakalım,haydi hayırlısı :)
AMINNNNNNNNNNNNNN INSAAAAAALLLLLLAAAAAAHHHHHHHamin canım cümlemizin inşallah dualrım seninle Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin kucağımızı sapğlıklı bebişlerle doldursun inşallah :)
Merhaba arkadaşlar. ..şu bahsi geçen ovuladyon testlerinden aldim yumurtlamam ayın 8 inde diye buldum kendi hesaplamalarda göre. Testi yaptım saat 3 te 2.çizgi çıkmadı. Ne siklikla yapmalıyım. Çok karıştı kafam : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?