- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.041
AMINNNNNNNNNNNNNN INSAAAAAALLLLLLAAAAAAHHHHHHHrabbim buyuk bacim sadece aksam yatarken guzel haber alicam de kendine stresi azalt ki tutunsun yavrucagin teyzesi yer onun totosunu :-*
kız toplu dua ediyoruz hepimiz içindeyiz Rabbim kabul eder inşallah :)))Yaa bende unutmayın ama yaaa
Yavrum gunde iki kere yapman laxim bende bu ay onu kullanmostim sabah ikinci idrarla saat 11 de bi test aksamda 7de ikinci testi yap burda puf nokta sabah yapilan lh testi ikinci idrar olucak uc saat gidilmicek wc ye sabahki testi yaparkende aksamki testi yaoarkende gunde iki kez yapman yeterli birfe bunu adete bi hafta kalaya kadar yapman lazim bacim
Adetim in başlamasıyla birlikte bugün 11.gün ilk defa bugün yaptım 2.çizgi yok sanırım daha yumurtlama başlamadı. Her gün aynı saatte yapmam lazım değil mi ?Canim hic kullanmadim ama adetinle sayip 10. Yada 11.gün hergun bitane yapiyorlar bide ilk idrarinla değil. İlk idrarini yapiyorsu 4-5 saat sonraki idrarinla testi yapiyorsun koyu cizgiyi görene kadar hatta sonrasindada devam edebilirsiniz
evet canım profil resmimdeki oğlum 6 yaşında ikinci olacak inşallah olursa :)Kız selin senin ikinci çocuk mu olcak
Elhamdülillah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah hiçbir şeye benzemiyor :)Ay inşallah oda bek dadli maşallah en azından bitane tattirmis Rabbim :)
Hiiii ask olsun bacim unuturmuyum hic bugece duamda sadece siz olmicaksiniz hepiniz olucaksiniz duamda kalbim sizinle sizde duanizda unutmayin beni yeter o bana allah kabul eylesin duamiziYaa bende unutmayın ama yaaa
Canm dedgim saatlerde yaoarsan verim alirsin her gun iki test sabah ikinci idrar saat 11 aksam 7 bu saatlerde yaoman gerekiyo bakim adete bi hafta kalaya kadar yapicaksin bu testiAdetim in başlamasıyla birlikte bugün 11.gün ilk defa bugün yaptım 2.çizgi yok sanırım daha yumurtlama başlamadı. Her gün aynı saatte yapmam lazım değil mi ?
Elhamdülillah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah hiçbir şeye benzemiyor :)
Hiiii ask olsun bacim unuturmuyum hic bugece duamda sadece siz olmicaksiniz hepiniz olucaksiniz duamda kalbim sizinle sizde duanizda unutmayin beni yeter o bana allah kabul eylesin duamizi
Hergun dedigim saatte yao tatlim bende bu ay kullandim ovu testini hersey yolunda gderse hamileyim bu sayede duzenli yaptgim icn tuttu bide folik asit kullandimAdetim in başlamasıyla birlikte bugün 11.gün ilk defa bugün yaptım 2.çizgi yok sanırım daha yumurtlama başlamadı. Her gün aynı saatte yapmam lazım değil mi ?
Bacim yarin kan verecem ya ins bebisim bnmledir ondan dua istyrum sizdrn sizde dua ediyoruk hep darisi basiniza emiiiiiAmiiiinn canım benim amiiinn inşallah :)
sen kaptın bebeği hadi bakam darısı bize ediym hep sanada canım benim Ayy :)
Kiz bisen senin adin ne benmki elifAmiiiinn canım benim amiiinn inşallah :)
sen kaptın bebeği hadi bakam darısı bize ediym hep sanada canım benim Ayy :)
Bacim yarin kan verecem ya ins bebisim bnmledir ondan dua istyrum sizdrn sizde dua ediyoruk hep darisi basiniza emiiiii
Kiz bisen senin adin ne benmki elifbigece ruymda ecrin ensar ismi duydum ondan buraya adi ecrin ensar dye grdim
Shshhshaha hihihihihi hohihijihohhohooh yikildim gulmekten tanistima memnun oldum bacumBusra bebeğim benimde busra diye kaydolmadi da bunu salladım
Ya iste cesaret benim gobek adim yavvvvv hatlar karismistir kesinİnşallah baciiimmmm inşallah seninle inan buna bize cesaret veren.kiza ne oldu len duverim ha !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?