Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Adetim in başlamasıyla birlikte bugün 11.gün ilk defa bugün yaptım 2.çizgi yok sanırım daha yumurtlama başlamadı. Her gün aynı saatte yapmam lazım değil mi ?

Adetim in başlamasıyla birlikte bugün 11.gün ilk defa bugün yaptım 2.çizgi yok sanırım daha yumurtlama başlamadı. Her gün aynı saatte yapmam lazım değil mi ?
Canm dedgim saatlerde yaoarsan verim alirsin her gun iki test sabah ikinci idrar saat 11 aksam 7 bu saatlerde yaoman gerekiyo bakim adete bi hafta kalaya kadar yapicaksin bu testi

Amiiiinn canım benim amiiinn inşallah :)
Elhamdülillah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah hiçbir şeye benzemiyor :)

sen kaptın bebeği hadi bakam darısı bize ediym hep sanada canım benim Ayy :)
Hiiii ask olsun bacim unuturmuyum hic bugece duamda sadece siz olmicaksiniz hepiniz olucaksiniz duamda kalbim sizinle sizde duanizda unutmayin beni yeter o bana allah kabul eylesin duamizi

Hergun dedigim saatte yao tatlim bende bu ay kullandim ovu testini hersey yolunda gderse hamileyim bu sayede duzenli yaptgim icn tuttu bide folik asit kullandim

slm arkadaşlar ben klomen kullanmıstım biliyosunuz...
5 gün kullanmam gerekıyordu ymurta bütümesi için..ben yanı sıra kürler yaptım bazı kuru meyvelerden yedm
benim 2 yumurtamdda büyümüş biri sağda biri solda 20m her ikiside ulaşmıs
fakat biz çatlatamadık
doktor bugün iğne yaptı
perşembe tekrar gidicem bana da dua edin olurmu inş döllenme olur ve hamile olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…