- 10 Nisan 2015
- 860
- 469
- 33
- 39
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.121
Tamam canim cok tesekkurler :) cok makbule gectiEvet canim rahme yerleştikten sonra hGC artiyo hamilelik basliyor genelde belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Hic belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var ama benim en çok rastgeldigim hamilelerden konusmamizdan söylüyorum kasik batmasi göğüs hassasiyeti galiba en belirgini bunlar.akintiya gelince bir kaç kişiden beyaz uzayan akintiyi duydum oda çok değil ara ara oluyormuş.
Rica ederimTamam canim cok tesekkurler :) cok makbule gecti
Canım aynı şey bende de oluyor türlü şeyler geliyor aklıma isyana girer diye çok pişman oluyorum Rabbim çok büyük zaten acaba kulum tevekkül gösterebilecek mi duayı tövbe yi bırakacak mi diye sınıyor bizi ben inanıyorum ki biz sabredin ona sigindikca sevaplarimiz Rabbimin katında derecemiz artiyordur inşallah olumlu dusuncez olacak inşallah diycez Rabbimin izniyle de olacakAynen rabbim bizim sabrımızı deniyor bizimde imtihanımız bu bende cok üzüldügüm zman isyan ediyormusum gibi geliyor kendime gelince binlerce kez tövbe ediyorumrabbim bizlere cok cok sabır versinn
Ben diil kiizz bi akrabaninkendim içn de umutsuz gibi oldum bi an
Yaaa yanlis anlamışım, hos sende pek yazamamissin sankidarisi basimiza, umutsuzda olma, kac ay olursa olsun, her ay yeni bir ay sonuçta ...
AmiiiinHe kız otomatik ya yazmış gitmiş saf gibi anlatamamisiminşallah Rabbim bizede nasip eyler
Ben geldim bacimmmHamile olduğunu öğrendim
İnsallah insallah her ay umut ediyorum insallah bir gün bizlerinde adeti gecikir :)Canım aynı şey bende de oluyor türlü şeyler geliyor aklıma isyana girer diye çok pişman oluyorum Rabbim çok büyük zaten acaba kulum tevekkül gösterebilecek mi duayı tövbe yi bırakacak mi diye sınıyor bizi ben inanıyorum ki biz sabredin ona sigindikca sevaplarimiz Rabbimin katında derecemiz artiyordur inşallah olumlu dusuncez olacak inşallah diycez Rabbimin izniyle de olacak
Hosbulduk canım umutluyorum yazmisim ya :) umutlanıyorumHoşgeldin baciiiimm :)
Ya bemi grip yakaladi len bak ilk dusukte hamileliktede olmustu bu ya gekde delorme karadeniz kaduniyim la ben delirtmeyin beni mikroplarima savas actim suanHoşgeldin baciiiimm :)
Umutlanmistm yumurtlaya gidiyz Ayy uf nolcak bu halimizAsk sana benzer45930089 .!.:Hosbulduk canım umutluyorum yazmisim ya :) umutlanıyorum
sakin usagumm sakin ol daYa bemi grip yakaladi len bak ilk dusukte hamileliktede olmustu bu ya gekde delorme karadeniz kaduniyim la ben delirtmeyin beni mikroplarima savas actim suan
Bende üstüme alınmısım hosbulduk dedim :) benim kafa iyice gitti :)Hoşgeldin baciiiimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?