- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.141
Bende üstüme alınmısım hosbulduk dedim :) benim kafa iyice gitti :)
Sagol canım :) karadenizli olunca kafa duruyor bir saatten sonra :) :)Kız sende bacmsn aa ule dime hepinize didm ben :)
Sagol canım :) karadenizli olunca kafa duruyor bir saatten sonra :) :)
Bende canım :) :dAnam sende mi
Esimi bekliyorum sabırsızlıkla :) :)
Calısmalara baslayacgız :) :)Niye kız :)
Utandım yaa :)Niye kız :)
Hahahahaha olmayi yaaa deli etti hapsirik tuttu beni grip oluyom la yoksa gene mi bisi olcak tikayacam agzini biyere gidemeyecek tipa tikicam geldi ama gidemicek bu kezUmutlanmistm yumurtlaya gidiyz Ayy uf nolcak bu halimiz
sakin usagumm sakin ol da
Hahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahhahahahahahhahahahahhahaha koptum yaAnam.benim bu siteye girmekten net yetmiii whatsap yapma şansımız olsa keşke Cümbür Cemaat
Bu kadar erken baslamasi gogus hassasiyeti supheli olabilir dkkat et bebem hamis olabilorsinkizlar adet olacakmişgibi agrim var goğsumede dokunamuyorum agiriyor adetime daha 6 gun var....?
inşallah janim senin negibi belirtilerin var...?Bu kadar erken baslamasi gogus hassasiyeti supheli olabilir dkkat et bebem hamis olabilorsinay hadi insaAllah
Ayy ne var utancak kız benimki geceye gitti maliyetUtandım yaa :)
kiz sus yok oyle bisi olmucak teyzesinin tontisi tutanacak !!Hahahahaha olmayi yaaa deli etti hapsirik tuttu beni grip oluyom la yoksa gene mi bisi olcak tikayacam agzini biyere gidemeyecek tipa tikicam geldi ama gidemicek bu kez
Adetim bitti bu ay da iyi calısmalıyız rabbim insallah nasip eder insallahAyy ne var utancak kız benimki geceye gitti maliyet
kiz sus yok oyle bisi olmucak teyzesinin tontisi tutanacak !!
aminnnn canim bende inanin gece gündüz dua ediyorum allahım ol desen olur...Allah razı olsun bitanem Allah kabul etsin. Valla bende namazlarda Burdaki herkes icin dua ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun canlarımmm
gitmende fayda var canım hem hamilelik öncesinde vücudunun degerlerini öğrenmiş olursun ona göre tedbir alirsinKizlar merhaba 33 yasindayim dört yasinda oglum var bitane daha istiyiruz simdi ama dort aydir deniyiruz olmuyo cok uzuluyorum aklima turlu turlu seyler geliyor acabaolmayackmi acaba soylemi acaba boylemi diye sizce doktora gitmelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?