Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Kizlar az once gidip test aldim evde yaptim ama beklemis idrarla degil yani evden cikmadan gtmis lavaboya cok bekleyemedim malum surekli idrara cikiyorum sonra testi yaptim aha boyle oldu
E sen baya hamilelik canım bak pozitif dusun anne ol durumu işte bunu çok sevindim yaaaa seni takip ediyordum kacgundur bebisinle sağlıkla kalin

Ya aslında. Yaptıklarım dua içerikli hep meryem suresi okuyorum yasin suresi okundu adımahacet dduası var onu okuyorum cumartesi günleri 1900 kez folik asit kullanıyorum gün aşırı adet oldu bu ay hep ya varış ya evvel esmalari dilimde sürekli Rabbi hebli mines salihin duası dilimde bilmem faydali olmuş olabilir yarın yapcam test eğer olmazsam yoksa anlarim ki psikoloji yine
Simdide anlat giii ne ettin

Bak giz sacini basini yoldurma bana hee bidr bana diyo duverim diye gi ben yirim seni umudunu kaybetme oyma gaba yaptiracan bana smcik allah hayirlisini nasio eylesin bacim desen yarin ikimizdr kan veriyozzzz

inşallah janim senin negibi belirtilerin var...?
Simcik bacim adete dort kala bnden mnnacik zar parcasi gekdi pembe gene nokta kadar uc drt parca snra peceteye yine pembe aknti geldi suli gene daha gelen gden olmadi adete iki kala meme ucu kasintisi ve acimasi basladi mide bulantisi falan snra test aldim adet gecti bi gun sabah test yaptim cikti bide siskinlik vardi bikini bolgesindr okadar bide suan acayip uyku bastryo acikmada cabasi doymadim mubarek bugun

Bak giz sacini basini yoldurma bana hee bidr bana diyo duverim diye gi ben yirim seni umudunu kaybetme oyma gaba yaptiracan bana smcik allah hayirlisini nasio eylesin bacim desen yarin ikimizdr kan veriyozzzz
YYarın test yapcam bakam bacim varsa silik de olsa çıkar yoksa kafayı boşaltım da adet bari oluym aman uf canım sıkıldı yine korkuym ya test yapmaya
Canım senin bat ne zamandı?
yarin canim :)

Kizlarrrr sari akintim bugünde geldi.günde bir defa geliyor ilk defa boyle oluyor korkmalimiyim? Enfeksiyon yada iltihap olabilir mi?
canım korkma kalbini rahat tut hersey olcagina varir. beninde kırmızılar geldi kızlar bu arada eltimin 5.ye hamile oldugunu öğrendim biz daha bir taneyi yapamadık buda allahtan elden birsey gelmiyor ....

merhaba,

çalışmalara devam ederken her gün türk kahvesinin bir zararı olurmu kızlar? içerisinde kafein bu aşamada tedirgin oldum

canım korkma kalbini rahat tut hersey olcagina varir. beninde kırmızılar geldi kızlar bu arada eltimin 5.ye hamile oldugunu öğrendim biz daha bir taneyi yapamadık buda allahtan elden birsey gelmiyor ....

Canim normalde beyaz olur akintim ilk defa sar iki gündür. Maşallah 5.yemi hamile takdiri ilahi iste bazilari catir catir dogruyo bizde cabalamaktan oluyoruz. Rabbim bizlere de en yakin zamanda nasip etsin.ister istemez camimiz skliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…