- 14 Mart 2016
- 287
- 309
- 103
- 40
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.361
canım herkeslerein regaip kandili ve 3 mübarek ayları mübarek olsun Dualarım sizinle sabah hepinizlere dua ettim inşaallah allah hayırlı evlatlar nasip edecekdualarım sizinle bacucuklarım :)
aminnn aminnnn ağzin bal damlıyo gııııııı allah razı olsun dualarımdasın bacım :)canım herkeslerein regaip kandili ve 3 mübarek ayları mübarek olsun Dualarım sizinle sabah hepinizlere dua ettim inşaallah allah hayırlı evlatlar nasip edecek
ay canım ya nasıl geçecek 5 e kadar valla seninle heyecanla bekleyecem inan.Allah dualarımızı kabul ederde hayırlı haber alırsın
değerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş@Ecrin ensar bebek_elif kuzummm hadi sonuçları bekliyoruz heyecanla yaz bize mutlaka
YAAAAAAAAAAAAAAAAAA allah tutundursun diyorum canım inşallah dr yanılmıştır. ama değilse bile hayırlısı allahtandır deyip sabır etmek gerekiyor ama en azından bi oluşum var inan bu bile bir şeydeğerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş
Yavrum bnm zaten beni de bu motive ediyo guclu kadinim bunuda atlatirim ben hayirlisi olsun ne diyeyimYAAAAAAAAAAAAAAAAAA allah tutundursun diyorum canım inşallah dr yanılmıştır. ama değilse bile hayırlısı allahtandır deyip sabır etmek gerekiyor ama en azından bi oluşum var inan bu bile bir şey
Bilmiyorum srmadim soka grdigim icin esim alicak gelirken ayyyy bn esimi grunce kesin aglarim suana dek bi damla yas akitmadim ama o baska ya offff esimin karsisinda guclu olmaliyim ki cok uzulmesin oda allahim sen yardim et bnakaç peki? beta hcg
değerim düşük çık ış kimyasal olablirmiş nasip deilmiş rbbim büyük haftaya gdecem dra ne olacaksa olsun hasta mı olurum yoksa ne bliyorum akısına braktım bu ay dnlenicem nasip değilmiş
cnm noldu haberle ne durumda :))eveeeetttttttttttttttttt kızlar sonunda kan verdimmmmm çokkk şükür testin sonucu akşam 5te çıkıcak ve cesaret edemedim içün akşam eşim gidip alıcak anca oraya kadar yedim daha yiyemiyo totomhayrlısını allah versin bi rüya gördüm bakalım çıkıcak mı oyyyy akşamı nası edecem hemde ben bnm gibi pozitif bi kız aaaaa yakışmıyo bna da şu heyecan olmasa dua edin bacularum kandaada tesçilleyeyim gebeliği ama var bebeğim benimle biliyorum bunu :) inşaallah rabbim güzel haberlerle dolu bi gün yaşatır bize aaaaminnnnnnn
Ya bacim haftaya belli olacak kand egerim dusuk cikti kimyasal olabilir dedi ama ben tekrar kan vericem cumaya yada haftay bakalimcnm noldu haberle ne durumda :))
Ya bacim haftaya belli olacak kand egerim dusuk cikti kimyasal olabilir dedi ama ben tekrar kan vericem cumaya yada haftay bakalim
cnm aynn ya cok haklısn :)Nerde yanlış yapıyoruzda bu kdr zor oluyor bebek sahibi olmak anlamıyorum ki?
Eskiden kadınlar hemen hamile kalıyorlarmış şimdi sorun ne yani ne hemde tıp bu kdr ilerlemişken!
Sagol bacim yavvv allah buy7k gulmeye calisiyorum ondada vurdum duymaz oldum ya motive olmaya calisiyorum ama suan cok zor ama gorumcem vardir sen bakma kiza dedi hastaneyi aradim sncu ogrenmek icin bana degeriniz dusuk kimyasal olabilir dra grunseniz iyi olur gibi bisi dedi dondum kaldim kapadim tlfnu haftaya baska hastaneye gdecem kan verecem bakalim nolcak bilmiyorum sandigim ladar gucli degilmisim ama bunuda atlaticamkıyamam cnm ya gecmıs olsn ama gnlunu ferah tut ole bıse degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?