Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

evet cnm hakılısn ben hıc bıse ıcın bu kadar cok dua etmedım yanı ya haklısın valla ıns atlatacaksın ya ıns yuzumuz gulecek

aynnnn bacımmm aynn aynı seyler bende mevcut 1 senedır agzıma ılac surmuom :)
Olacak inşAllah cnm hepimizin ama biraz bekleyeceğiz ve ben bekledikçe kafaya daha çok takıyorum kafaya taktıkça zorlaşıyor.
Eski forumlara bakıyorum bizim gibi yazmışlar yazmışlar şimdi bebekleri kucaklarında.
Bizde böle olacağız

evet ama ınsanız ıste sabredemıoruz bıde ben hıc bıseye bu kadar dua etmedım evlat cok baska bıse sankı hıc hamıle kalamıcam gıbı gelıo

evet ama ınsanız ıste sabredemıoruz bıde ben hıc bıseye bu kadar dua etmedım evlat cok baska bıse sankı hıc hamıle kalamıcam gıbı gelıo
Bende bazen öle düşünüyorum hiç olmayacakmış gibi ama olacak diye düşünmek lazım.
Sadece kolay olmayacak.napalım kısmetimiz böleymiş.sende problem var mı cnm?ne diyor drlar?

hıc problmem yok dıolar anlamadım gttı bende cnm snde bı sorun var mı pekı
Prolaktinim ve tsh ım yüksekti düştü ialç kullanınca.
Rahim tüpler fln temiz.
Eşimin morfoloji sınırda.ama hız sayı iyi.
Ama çok dr a gittim hepsi de bu sonuçlarla normal yoldan gebelik olur dediler.3 ay klomen ovitrelle ile yumurta takibi yaptırdım.yumurtalarım gelişiyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor.
Sonuç olarak bir sebebi yok cnm bnmde.

Mrb aranıza yeni katıldım 10 aaylık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimin işi meraba aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim eşimin iso nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz5 ayda bir izne geliyor sorum şu en son ayin 24 nisan da ilişkim oldu 29 nisan da adet oldum benim hamilelik işi yattı mi Mayıs ayını mi beklemem lazım test icin cevaplarınızi bekliyorum.

Nisan derken daha yeni grdik nisna mart olmasin o bacim

Bu ay çok ümitli test yaptım testleri negatif çıktı üç saat sonra da adet oldum üstüne görme sandım pazartesi kan verdim negatif çıktı ama ümidim bitmedi içimden bi his bebisin olacak diyo çok istiyorum eşime o güzel haberi vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…