- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.381
Ya ovülasyon zamanından sonra regli oluncaya kadar inan ki kıpırdamıyorum bile belki vardır bebek diye.cnm aynn ya cok haklısn :)
eskıden odun komur tasıolarmıs smdı bız bı ekmek posetı kaldırıoz gebelık sonlanıo
evet cnm hakılısn ben hıc bıse ıcın bu kadar cok dua etmedım yanı ya haklısın vallaSagol bacim yavvv allah buy7k gulmeye calisiyorum ondada vurdum duymaz oldum ya motive olmaya calisiyorum ama suan cok zor ama gorumcem vardir sen bakma kiza dedi hastaneyi aradim sncu ogrenmek icin bana degeriniz dusuk kimyasal olabilir dra grunseniz iyi olur gibi bisi dedi dondum kaldim kapadim tlfnu haftaya baska hastaneye gdecem kan verecem bakalim nolcak bilmiyorum sandigim ladar gucli degilmisim ama bunuda atlaticam
aynnnn bacımmm aynn aynı seyler bende mevcut 1 senedır agzıma ılac surmuom :)Ya ovülasyon zamanından sonra regli oluncaya kadar inan ki kıpırdamıyorum bile belki vardır bebek diye.
Kafayı yicem yani
Tık yok
Olacak inşAllah cnm hepimizin ama biraz bekleyeceğiz ve ben bekledikçe kafaya daha çok takıyorum kafaya taktıkça zorlaşıyor.aynnnn bacımmm aynn aynı seyler bende mevcut 1 senedır agzıma ılac surmuom :)
Rabbim buyuk bacim grip oliyorum anladim ama ben gene dusuk olcak kimyasal mi bilmiyorum ama gene grip oluyorum yaevet cnm hakılısn ben hıc bıse ıcın bu kadar cok dua etmedım yanı ya haklısın vallaıns atlatacaksın ya ıns yuzumuz gulecek
evet ama ınsanız ıste sabredemıoruz bıde ben hıc bıseye bu kadar dua etmedım evlat cok baska bıse sankı hıc hamıle kalamıcam gıbı gelıoOlacak inşAllah cnm hepimizin ama biraz bekleyeceğiz ve ben bekledikçe kafaya daha çok takıyorum kafaya taktıkça zorlaşıyor.
Eski forumlara bakıyorum bizim gibi yazmışlar yazmışlar şimdi bebekleri kucaklarında.
Bizde böle olacağız
gecmıs olsn cnm bnmRabbim buyuk bacim grip oliyorum anladim ama ben gene dusuk olcak kimyasal mi bilmiyorum ama gene grip oluyorum ya
Bende bazen öle düşünüyorum hiç olmayacakmış gibi ama olacak diye düşünmek lazım.evet ama ınsanız ıste sabredemıoruz bıde ben hıc bıseye bu kadar dua etmedım evlat cok baska bıse sankı hıc hamıle kalamıcam gıbı gelıo
Ediyorum cnm ediyorum da sabretmek zor isregecmıs olsn cnm bnmıns olmucak ya bu ara cok dkkat et ıs yaparken gfalan
hıc problmem yok dıolarBende bazen öle düşünüyorum hiç olmayacakmış gibi ama olacak diye düşünmek lazım.
Sadece kolay olmayacak.napalım kısmetimiz böleymiş.sende problem var mı cnm?ne diyor drlar?
aynn cnm yaEdiyorum cnm ediyorum da sabretmek zor isre
Prolaktinim ve tsh ım yüksekti düştü ialç kullanınca.hıc problmem yok dıolaranlamadım gttı bende cnm snde bı sorun var mı pekı
Ki ben pozitif bi insamdim ama bugun sok ustune sok yasadim dondum kaldim valla biraz zor olacak ama toparlanicam guclu olmam lazim zor ama allah buyuk isteaynn cnm ya
Nisan derken daha yeni grdik nisna mart olmasin o bacimMrb aranıza yeni katıldım 10 aaylık evliyim ve çocuk istiyoruz eşimin işi meraba aranıza yeni katıldım 10 aylık evliyim eşimin iso nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz5 ayda bir izne geliyor sorum şu en son ayin 24 nisan da ilişkim oldu 29 nisan da adet oldum benim hamilelik işi yattı mi Mayıs ayını mi beklemem lazım test icin cevaplarınızi bekliyorum.
Adet olduysan balim nisan yada mayisa kaldi isin uzulme ama nasip hersey olacagina varir rabbim buyukPardon Mart olacaktı kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?