- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.541
Aynn canımın ici ya herseyin hayirlisi diyelim önce bı kendimizi sakinlestirelim evde kalmadiysak çocuğumuz da elbet olur yani hersey yeri ve zamanında oluo biz ne kadar sabırsız olsak da :) inş alıcaz o gzl haberleri insanlar 30 40 yaşında çocuk sahibi olmak istiolar biz daha acele edioz[/QUOTE]Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun !
Aynen oyle cnm bnmcnm zaten gdıosun tamam mı cıkmıo snra aglıosn uzuluosun bu sefer baska yerden umıt edıosun yok var mı yerlesme mı gec dıosun bunlarla kendımız dolduruoz aklımızı hıc gerek yok aslında bnende yenı farkına vardım :)
Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun ![/QUOTE][QUOecrin ensar bebek_elif, post: 45989446, member: 720881"]InsaAllah kardesim ya insaAllah artar ya simdiEvham Perisi bnm bu halimi gorse yolar bni dune kadar pozitif olan ben bu belirsizlik yuzunden gene moralim bozuldu ya beklicez ins guzel haber aliriz da paylasiriz birbirimizle ya dualarim sizle
Neyyyynnnnnnn anlamadim :)Hayit tohumu kullandınız mo hic
Dimi ama yaaa nerdesin sen bakim sol tarafima batmalar artti ya durup durup gryo yavv midemi hic sorma[/QUOTE]Hah biliyo bak kendini gucluyuz kizim biz guclu o yuzden Rabbim bize verdi bu sorumlulugu ayakta durun !
[/QUOTE]Ben adet oldum mutluyum sağlıklı çalıştığı için Rabbime binlerce kez şükür seviyorum vücudumu hihihhayit len hayit otu hayıt tohumu arastirin
Dimi ama yaaa nerdesin sen bakim sol tarafima batmalar artti ya durup durup gryo yavv midemi hic sorma
Hahahhaa az gulmedim he hayt tohumu anladim farkli yerlere cektim lenAyyy sen güldyseenn ne mutlu bana baciiiimmhayıt tohumu kadınlar için çok faydalı kız adetiniz felan ddüzensiz çok işe yarıyo herseyin çaresi doğada ben doktora gitmiym onların ilaçları hormon diye
cnm hayır tabıkı sılık varsa olabılır neden olmasın snucta ılk defa yapmıosun testı testın resmını atar mısınKızlar size soru adete 5 gün var normal gebelik testinde silik çizgi gene yanilticimidir ama çok silik bide sabah yaptım 7 de sonra bekleyemedim uyudum gerçi daha çok var acaba gene görmek istediğimi mi görüyorum 5-6 gün kala görünmez ama ben ve beynim bana oyun oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?