- 1 Şubat 2015
- 335
- 107
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.501
Yok cnm bende hamile Değilim kikız hamileliğin tadını çıkar sen bende valla öyle yapıyorum malın bri geldi mralimi bzdu okadar işte
Hee ben oyle sandim cnm bnm k bakma olsun bu ay olmazsa bidahakine olack sadece biz cok acele edyoruz ve cooookkkk istyoruz cok istememek lazim ne kadar cok istersek o kadar uzaklasir bizden en iyisi zor ama zamana birakmak bakalim bndeki sn durum ne olacak pazartesi dr gdecem hayirlisi ya hayirlisiYok cnm bende hamile Değilim kibende çok istiom ama
Insaallah gnlundeki karsina cikar cnm hersey gonlunuzce olsun hayirlisi allahtan rabbim kavustursun bizi yavrularimiza insaAllah tez vakitteBende cok istiyorummmm bir kizim var 6 yaşinda, kardes istiyoruz yavruma Allah en kisa zamanda versin insallah isteyen herkese... 9 ay oldu hala olmadi bakalim bu ay ne olacak 11 nisan adet olmam gereken gun insallah olmam.. kasıklarımda agrilar var 1 haftadan beri gelicek heralde
Neyse cnm sikma kendini bu kadar vardir her zamn bi umut insallah gelecek ay olucak bn inaniyrmKizlar galiba adet oldum leke geldi bugünden itibaren siteye girmeyecegim kafama takmamaya calisacagim oluruna birakacagim sevgiyle kalin....güzel haberlerde buluşmak dileğiyle...
Kan testi yaptır canım eger negatif cıkarsa doktora gidersin neden gecikme olmus arastırılır .Kızlar benim 27 martta adet olmam gerekiyordu olmadim sürekli belim ağrıyor goguslerimde zaman zaman agriyor sisiyor adet olacakmisim gibi sonra normale donuyor test yaptim sali gunu negatifti bugun olurum yarin olurum derken iki hafta gecti ne yapmaliyim sizce hamile miyim ?
en de öyle yaptım. Yapıyorlar Can'ım git yaptır.Ya kizlar gunaydin yine ben girmicem etmicem dedim ama bisey sorucam simdi dun adetim basladi ne yazikki kan degerlerime baktrmak istiorm saglik ocaginda kadin dogumcu yok kendim gidip doktorumun daha once yazdigi receteyi gosterip yaptirabilir miyim acaba? Sonra da o testleri alip kendi ozel doktoruma gostericem hem artik konusucam bana bir yol gostersn folic asitte bitmek uzere 4 aydir olmuyor bebek hep husran hep husran smdi bana bir akil verin lutfen. Testler benim gittigm hastanede cok pahali
Kan testi yaptırmaya da korkuyorum negatif çıkar diyeKan testi yaptır canım eger negatif cıkarsa doktora gidersin neden gecikme olmus arastırılır .
Ama çok Zaman geçmiş şuan yaptırmak zorundasın canım. Riskli bişeyin de olabilir. Bu ay yüzleş bununla, sağlığına bişey olmasın Allah korusun. Sonra her ay senin. Yoksa sorun varsa istesen de çocuk yapamazsın. Bence şuan hemen başlaKan testi yaptırmaya da korkuyorum negatif çıkar diye
He ozman devlete gdecen saglik ocagi yapmiyo o tedtleri bnm eltimede yapmadi hamileli oldu icin bi kac tedt verdi ozel ama sglk oca yapmadi mecbur devlete gittik hormon testleri yapiyolar mi bilmiyorum ama aile hekimine bi danis derim en azindan folik asitini yazdirmis olursun vede anlatirsin durmunu ne yapabilirim diye yardimcivolurlar snucta aile planlama hekimi devlete randevu al derim sanaYa kizlar gunaydin yine ben girmicem etmicem dedim ama bisey sorucam simdi dun adetim basladi ne yazikki kan degerlerime baktrmak istiorm saglik ocaginda kadin dogumcu yok kendim gidip doktorumun daha once yazdigi receteyi gosterip yaptirabilir miyim acaba? Sonra da o testleri alip kendi ozel doktoruma gostericem hem artik konusucam bana bir yol gostersn folic asitte bitmek uzere 4 aydir olmuyor bebek hep husran hep husran smdi bana bir akil verin lutfen. Testler benim gittigm hastanede cok pahali
Demekki her saglikocagi yapmiyo bizimki yapmadi mesela o zaman gidip sorsun bakalim yaparlar miB
en de öyle yaptım. Yapıyorlar Can'ım git yaptır.
Hafta sonunu da atlatayim olmazsam yaptiricamAma çok Zaman geçmiş şuan yaptırmak zorundasın canım. Riskli bişeyin de olabilir. Bu ay yüzleş bununla, sağlığına bişey olmasın Allah korusun. Sonra her ay senin. Yoksa sorun varsa istesen de çocuk yapamazsın. Bence şuan hemen başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?