Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

ya çok sevindim hamilesin işte..... Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağına versin inşallah. hemen doktora git hiç bekleme.tebrik ederim seni canı gönülden. demiştim umutluyum senden diye :)

Valla kızlar ben kendimden yavaş yavaş ümit kesiştiği sonuçta yaş 30 bundan sonra biyolojik saat pili bitiyor diye ama allahım bana bu mucizesi tabi bende boş durmadı eğer yumurta tembelliği olan varsa ovulasyon testi mutlaka alsın takip edin çift çizgi öncesi sonrasi çok önemli demekki birde bu arada ben yememé içmeye dikkat ettim hergun havuc yedim sabahları sabah koy yumurtası yedim ve haşlama yumurtadan nefret eden ben 2 tane yedim hatta benle dalga gectiler yumurtluxan diye bence bunlarda etkili her gün 1 folibol ve 1000mg glifor aldım bende insülin direnci var son zamanlarda 15 kilo aldım evlendikten sonra takriben 6 ay içinde kilo artışı oldu

Hadi bakalım hayırlısı adete kac gun kala yaptin canim test geciktimiydi
Yok canım adet günü yaptım çok Karnım ağrıdı aslında ama bu dayanılmaz yorgunluk uyku hissi ben ordan anladım aslında daha önce progesteron kullanmıştım o beni bole halsizlestiriyordu dedim ya kesin benim vücudum progesteron üretiyor yani rahim kalinlasiyor bu ya kistse diye düşündüm yoksa adet 3 gün geçmeden bakmiyacaktim yengemden test istedim yaptık ilk bir dakikada silik oldu sonra anneme çaktırmadan kan vermeye gittik ve pozitif ama şuanda hapşırma krizi oldum dusurmesem bari

Yok yok canim guzel dusun allahin izniyle saglikli sekilde kucağına alırsin insallah

valla benim yaş 39 , o zaman ben hiç ümitlenmeyeyim , bende biyolojik saat falan hiç kalmamıştır... hiç çocuğum yok , yeni evli sayılırım, 3 sene olucak evleneli

valla benim yaş 39 , o zaman ben hiç ümitlenmeyeyim , bende biyolojik saat falan hiç kalmamıştır... hiç çocuğum yok , yeni evli sayılırım, 3 sene olucak evleneli
BENCE UMITSIZLIGE KAPILMA BIR AKRABAM YENI DOGUM YAPTI 41 YASINDA OĞLU OLDU NURTOPU GIBI OLUR INS ARKADASIM

ne güzel bir tane varmış enazından 35 yaşındayım daha henüz bişey yok onun için endişeleniyorum normalde pek takmıyordum ama çevre baskısı insanı etkiliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…