- 14 Nisan 2016
- 176
- 150
- 18
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.781
çok geçmiş olsun ALLAH acil şifa versin yakında güzel haberlerini alırız inş.ben şimdi kist çıkmış iki ay olacak adet olmadım söktürücü kullanıyorumsaonra nasipse aşılama ilk defa
Ya çok şaşırdım ovulasyon kullanıyordum biliyorsun valla uğraşmadan olmuyor ama takmican isteAyyyy insaAllah balim benim yavrummm cok sevindim yaaaaa ins bende bizde hepimizde guzel haberleri beraber paylasiriz bebegim :)
Masallqh hayırlı olsun canımCanim ilk sizle paylaşmak istedim bu gün yorgunluğa dayanamadım ve test pozitif çıktı kan verdim şimdi onu bekliyorum inşallah minik pandam benimledir dua edin lutfen
Yok yapmadım ama sabah yapicamolanlar var,ben ilk gebeliğimde üstüne görmüştüm ama bu nadir bir olay
gebelik testi yaptınmı
ya çok sevindim hamilesin işte..... Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağına versin inşallah. hemen doktora git hiç bekleme.tebrik ederim seni canı gönülden. demiştim umutluyum senden diye :)Reg
Olmadım aslında bu gün ilk günü olmasi lazim ama testi çift çizgi bugün karın ağrısı ile kovrandim olmadı aksama da çok yorgundum halim yok tu dedim bi umut bakayım ve çift kırmızı gelmeyen kirmizilarin yerine gelen mucizem
Kanda belli oldu ya hic beklemedigim anda Oldu kan beta hcg 86.25Masallqh hayırlı olsun canımkan belli oldu mu
Kanda belli oldu ya hic beklemedigim anda Oldu kan beta hcg 86.25
Yok canım adet günü yaptım çok Karnım ağrıdı aslında ama bu dayanılmaz yorgunluk uyku hissi ben ordan anladım aslında daha önce progesteron kullanmıştım o beni bole halsizlestiriyordu dedim ya kesin benim vücudum progesteron üretiyor yani rahim kalinlasiyor bu ya kistse diye düşündüm yoksa adet 3 gün geçmeden bakmiyacaktim yengemden test istedim yaptık ilk bir dakikada silik oldu sonra anneme çaktırmadan kan vermeye gittik ve pozitif ama şuanda hapşırma krizi oldum dusurmesem bariHadi bakalım hayırlısı adete kac gun kala yaptin canim test geciktimiydi
Yok yok canim guzel dusun allahin izniyle saglikli sekilde kucağına alırsin insallahYok canım adet günü yaptım çok Karnım ağrıdı aslında ama bu dayanılmaz yorgunluk uyku hissi ben ordan anladım aslında daha önce progesteron kullanmıştım o beni bole halsizlestiriyordu dedim ya kesin benim vücudum progesteron üretiyor yani rahim kalinlasiyor bu ya kistse diye düşündüm yoksa adet 3 gün geçmeden bakmiyacaktim yengemden test istedim yaptık ilk bir dakikada silik oldu sonra anneme çaktırmadan kan vermeye gittik ve pozitif ama şuanda hapşırma krizi oldum dusurmesem bari
mayıs çalışmalara devam olur inşallahmalesef negatif((
Maşallah maşallah çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Can'ım :))) hangi marka ovulasyon kullandın canım?Kanda belli oldu ya hic beklemedigim anda Oldu kan beta hcg 86.25
Yok canım adet günü yaptım çok Karnım ağrıdı aslında ama bu dayanılmaz yorgunluk uyku hissi ben ordan anladım aslında daha önce progesteron kullanmıştım o beni bole halsizlestiriyordu dedim ya kesin benim vücudum progesteron üretiyor yani rahim kalinlasiyor bu ya kistse diye düşündüm yoksa adet 3 gün geçmeden bakmiyacaktim yengemden test istedim yaptık ilk bir dakikada silik oldu sonra anneme çaktırmadan kan vermeye gittik ve pozitif ama şuanda hapşırma krizi oldum dusurmesem bari
Valla kızlar ben kendimden yavaş yavaş ümit kesiştiği sonuçta yaş 30 bundan sonra biyolojik saat pili bitiyor diye ama allahım bana bu mucizesi tabi bende boş durmadı eğer yumurta tembelliği olan varsa ovulasyon testi mutlaka alsın takip edin çift çizgi öncesi sonrasi çok önemli demekki birde bu arada ben yememé içmeye dikkat ettim hergun havuc yedim sabahları sabah koy yumurtası yedim ve haşlama yumurtadan nefret eden ben 2 tane yedim hatta benle dalga gectiler yumurtluxan diye bence bunlarda etkili her gün 1 folibol ve 1000mg glifor aldım bende insülin direnci var son zamanlarda 15 kilo aldım evlendikten sonra takriben 6 ay içinde kilo artışı oldu
OLURSA BNM IKINCI COCUGUM OLUCAK 7 GUN VAR HASTA OLMAMA VE BEKLEMEK COK SIKICI:)inş canım ya ama bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim
BENCE UMITSIZLIGE KAPILMA BIR AKRABAM YENI DOGUM YAPTI 41 YASINDA OĞLU OLDU NURTOPU GIBI OLUR INS ARKADASIMvalla benim yaş 39 , o zaman ben hiç ümitlenmeyeyim , bende biyolojik saat falan hiç kalmamıştır...hiç çocuğum yok , yeni evli sayılırım, 3 sene olucak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?