- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.801
bilmiyorum ya bugün canım çok sıkılıyorOLUR INSALLAH CANLAR BEKLENMEDIK ZAMANLARDA OLUO YA BUNA INANIORUM ARTK
cnm bende 35 yaşındayım ümitsizlikte neymişne güzel bir tane varmış enazından 35 yaşındayım daha henüz bişey yok onun için endişeleniyorum normalde pek takmıyordum ama çevre baskısı insanı etkiliyor sanırım
valla normalde bat dündü ama 5 gün erken oldum bugün bitti bilmiyorum normalde çok pozitif biriyimdir ama nedense etkilniyoru sanırım çevredencnm bende 35 yaşındayım ümitsizlikte neymiş
yok öyle birşey kafandan bunu sil silki gebelik kolaylaşsın, benim düzüneyle tanıdığım
var 39 yaş üstü gebe kalan ve sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına alan
bak bu günden sonra mayısa kendini hazırla sağlıklı beslen bol su iç bu arada bat ne zamandı
ah şu çevre ahh ama herzaman şunu düşün çevre dediğimiz kimkiiii boşveerr ağzı torba değlki büzesinvalla normalde bat dündü ama 5 gün erken oldum bugün bitti bilmiyorum normalde çok pozitif biriyimdir ama nedense etkilniyoru sanırım çevreden
işte bu cnm pes etmek durmak yokbu ay olmazsa 4 mayısta denıyecgım bende
haklısın belkide bilmiyorum bugün sanırım negatif bi günümdeyim. normalde pozitifimdir çevremdekilere hep akıl veririmde bugün ben bile kendimi tanıyamıyorum tuhafım yani anlayacağın çok tşk ler bu arada bu negatif halimle sıktmamışımdır umarımah şu çevre ahh ama herzaman şunu düşün çevre dediğimiz kimkiiii boşveerr ağzı torba değlki büzesin
senin için önemli olan eşin annen baban cnm takma kafana diğerlerini onlar herkez için konuşurlar
yaşın 20 bile olsaydı bir sene çocuk olmadı diye yine konuşucaklardı alışmışlar bikere boş konuşmaya
Aaaa ben ole demek istemedim bende yeni evliyim ama çevre baskısı 30 u geçince evlendiği gece hamile kal demekle başlıyor ben bunun dışında diğer sitelere de bakıyorum açıkca söylemek gerekirse yeni nesil suanda tüp bebek yönteminde hemde yaş aralığı 18-25 bu çok sık rastlanır oldu ama söyle bi gerçekte var yaş ilerledikçe yumurta sayısı azalıyor doktorum bile demisti yasin daha genç ama 35 kadar bi tane yap riskli olur diye ama hiç olmaz demedi 65 yaşındaki kadın hamile kalıp bebek dünyaya gwtirebiliyorsa allah verdikten sonra bizim burda söylediklerimiz boş lafBENCE UMITSIZLIGE KAPILMA BIR AKRABAM YENI DOGUM YAPTI 41 YASINDA OĞLU OLDU NURTOPU GIBI OLUR INS ARKADASIM
Liboquick ovulasyon testi 50 adet 15 de gebelik 45 liraya almıştım internettenMaşallah maşallah çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Can'ım :))) hangi marka ovulasyon kullandın canım?
ne sıkılması cnm hiç olurmu benimde öyle günlerim oluyor hemide öyle böyle değil hani:))haklısın belkide bilmiyorum bugün sanırım negatif bi günümdeyim. normalde pozitifimdir çevremdekilere hep akıl veririmde bugün ben bile kendimi tanıyamıyorum tuhafım yani anlayacağın çok tşk ler bu arada bu negatif halimle sıktmamışımdır umarım
canım bunu adet bittikten kaç gün sonra uygulamaya başlıyorsunLiboquick ovulasyon testi 50 adet 15 de gebelik 45 liraya almıştım internetten
artık hayırlısı mayız ayına bakıcaz inş:)ne sıkılması cnm hiç olurmu benimde öyle günlerim oluyor hemide öyle böyle değil hani:))
şimdiden mayısa hazırlan ben 1 ay önceden doktorumun tavsiyesiyle folic trioya başladım beslenmeme dikkat ediyorumartık hayırlısı mayız ayına bakıcaz inş:)
Adet bitiminden ben 5 gün sonra yaptım ama tanı ben hep 28 günde dönuyor sanıyordum ama benim 32 günmus onuda söyle farkettim geçen ay 3 gün gecikme sandım ama Şubat ayı felan yanılttıcanım bunu adet bittikten kaç gün sonra uygulamaya başlıyorsun
Teşekkürler arkadaşım hepimize allah hayırlı evlat nasip etsinesraevren bebişin hayırlı olsun:)
Adet bitiminden ben 5 gün sonra yaptım ama tanı ben hep 28 günde dönuyor sanıyordum ama benim 32 günmus onuda söyle farkettim geçen ay 3 gün gecikme sandım ama Şubat ayı felan yanılttı
Bence 5 gün sonra yaptım 8 gün adet sürüyor 13. Gün başladım negatif
14. Gün negatif ben tabi salya sumuk yumurtlamaolmuyor sandım
Meğer se sabah 2. İdrarda saat 11 de yapılması gerekiyormuş
15. Gün yaptığımda silik çizgi çıktı sonra akşam 19 da yaptım çizgi koyulasmaya başladı bu arada bugünü degerlendirdim
16. Gün çift tam çizgi çıktı öğün hiç bişey yapmadım
17. Gün çizgi siliklesmeye başladı o günün sabahın da değerlendirdim hatta saat 8.00 da
Sonra hafif hafif çizgi kaybolmaya başladı
21. Gün gebelik testi yaptım normal ama erken felan değil çok silik bi çizgi çıktı
Ve 30. Gün hamileyim çift çizgi
Tabi sen garanti olsun diye adet bittikten sonra başla zaten 50 adet cubuk biliyorum psikolojisi çok kötü beklemek zor ama ben hep bu ay deneme ayı diye düşündüm
Olmazsa takilmicaktim önümüzdeki ay bu günlüğü yazdım onu takip edicektim ama Rabbim tutundurmus
Birde kızlar cuma günü namazdan önce Meryem süresi okuyun secde edin ve dua edin belkide onun bi etkisi olmuştur
He bide artık siz ne dersiniz bilmem ama koy yumurtası ve havuç çok yedim birde folik asit aldım
Ha bu arada insülin direnci var bende günde 1000 mg glifor içtim bu glifor yumurtlama için gerekliymis ama ben tamamen zayıflama hapı olarak içtim
Dün İtibariyle bıraktım
Bu arada herkese Regaipl kandilinDé dua ettim inşallah önümüzde kandiller var allah hayırlı evlatlar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?