Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Insallah kuzum ya hamile olmadigimi biliyorum hissediyorum zaten ama ins ciddi biseyde yoktur
Yokkk bak bnm gibi dusunuyosun iiiii yasakliyorum sana bence kotu bisi yok dert etme bosuna kendine benim adet gene durdu dun sabahtan beri peceteye kahve rengi leke geliyo dun aksama dgru az artmisti sevndim ne guzel olacam dye ama tik yok pede bile gelmemis dusun wc ye gidnce peceteye geliyo okadar o da akintiyla beraber anlamadim gitti gene aynisi oluyo .... o bisey degil suan yumurtlama haftasindayim valla ne ler olacak kestiremiyorum he bi an once temizlensem ya

Tamamm tamam

henüz bakılmadı
Ben esime urolojiden randevu aldim sali guñu bugun tuttum kolundan gturdum devlete deki dra dedim bnm durumumu anlat dedim cocuk istyoruz ama olmuyo de dedim bende kendime baktirmak istiyorum tedbir amacli de dedim gayet guzel ilgilendiler esimle ama hastanede yokmus o test icin bakilan cihazdab esimde izele gidip yaptiricak pazartesi bakalim ya ne cikicak hayirlisi allahtan balim her ihtimale karsi gitsin esin dra

ay hadi inşallah niyeyse ben senden çok umutluyum haber ver mutlaka inşallah olucak olmazsada önümüzdeki ay için bende varım gene deneriz napalım.
Canim ilk sizle paylaşmak istedim bu gün yorgunluğa dayanamadım ve test pozitif çıktı kan verdim şimdi onu bekliyorum inşallah minik pandam benimledir dua edin lutfen

Reg
ya bişey sorcam kızlar regl olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
Olmadım aslında bu gün ilk günü olmasi lazim ama testi çift çizgi bugün karın ağrısı ile kovrandim olmadı aksama da çok yorgundum halim yok tu dedim bi umut bakayım ve çift kırmızı gelmeyen kirmizilarin yerine gelen mucizem

Canim ilk sizle paylaşmak istedim bu gün yorgunluğa dayanamadım ve test pozitif çıktı kan verdim şimdi onu bekliyorum inşallah minik pandam benimledir dua edin lutfen
Ayyyy insaAllah balim benim yavrummm cok sevindim yaaaaa ins bende bizde hepimizde guzel haberleri beraber paylasiriz bebegim :)

mAŞALLAH tebrik ederim cnm ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
hepinize içten dua ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına

peki ne kadardır olmadı çocuğunuz? benimki kadar yeni mi ?

Ayyyy insaAllah balim benim yavrummm cok sevindim yaaaaa ins bende bizde hepimizde guzel haberleri beraber paylasiriz bebegim :)
canım seninde başına gelenleri okudum,çok üzüldüm ama içimden bir ses yakında seninde güzel haberlerini
alıcaz diyor
sabrından ve insanlara olan yardımsever yaklaşımından dolayıda seni tbrk ediyorum
ALLAH kalbine göre versin dualarım sizinle

ben şimdi kist çıkmış iki ay olacak adet olmadım söktürücü kullanıyorumsaonra nasipse aşılama ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…