Kimler hamile kalmak için çalışmalara devam ediyor??

Selam kızlarr , tüm yazışmaları heyecanla okudum desem yeridir :) bizde yaklaşık 9 aydır deniyoruz 2,5 yıldırda evliyim ama maalesef olmuyor yumurtlama takibi yaptırdım bir kaç ay ve hiç günü şaşmıyor ama bir şekilde olmuyor bat günüm yarın ama kasıklarımda pazartesiden beri ağrılar var bu ay ne yaptım diye sorarsanız maydaonz buharını uyguladım ve keçi boynuzu içtim her sabah bir kaşık bakalım yarın büyük gün :)

hadı bakalım olur inşallah:)

Tesekkur ederim cnm bnm o halde tekrar baslayayim balim bnm :) cok sagol

bende de var o kasık ağrısı 1 haftadır ve dünden beride kahve rengi akıntı geliyo
bugünde regle günüm ama hala ağrılar var inşallah olmam regle
İnşallah olmazsın yaa bide çok mide yanmam var sanırım psikolojik olarak bi çok şey hissediyorum sonra kırmızılar gelince tekrar bir güb üülüp yine umutlara devam

Ben 2,5 yıl oldu evleneli geçen ekim ayında bir arkadasım evlendi sonra bu ay hamile kalmayı düşündüğünü söyledi ve bi baktık bu ay hamile beni aldı bir ağlama eve gittim ağlıyorum sonra kıskandığımı farkettim galiba allahım affetsin dedim neden bende olamıyorum sonra tövbe ettim rabbim isteyen herkse sağlıklıı sıhatli bebişler nasip etsin her hamilelik haberinde ağlıyorum istemsiz

AGLAMA ARKADASIM OLUR SIKMA CANINI 5 SENEDEN SONRA COCUGU OLAN GELINIMIZ VAR BIZIM

Evet biliyorum ama istemsiz sıkıyorum kendimi ağlama yapma Allahım affetsin benim eşim istemiyordu ikna ettim çalışmallara başladık bu seferde sonuç yok
YUMURTLAMA GUNUNE DENK GETIR INSALLAH OLUCAKTIR ARKADASIM CUNKU BAYANLAR BIR AYDA SADECE 4-5 GUN ICINDE DENK GETIREBILIYOR

Bu psikoljiyle olacağı varsada olmuyo zaten Rabbim herşeyin hayırlısını versin benimde öyle moralim bozuluyor ama her şeyin hayırlısı vakti zamanı gelmemiş daha demekki

YUMURTLAMA GUNUNE DENK GETIR INSALLAH OLUCAKTIR ARKADASIM CUNKU BAYANLAR BIR AYDA SADECE 4-5 GUN ICINDE DENK GETIREBILIYOR
yaklaşık bir kaç aydır yumurtlama takibi yaptırıyorum hastanede çalıştığım için daha kolay oluyor her iki güne bir doktorun yanındayım artık olmadı hsg çektireceğim ama cesaret edemedim yarın olsun hayrolsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…