- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
- #1.881
adetin biter bitmez beraber olunca dediğin gibi pembeliklergelebilir gün içerisinde.o ay soğuk almışsanda kahverengi leke görebilirsin canım. Yinede bebek olsun inşallah :)Cevap yokmu arkadaslar yaaa
Ins canim zaten istune gorme gibi olacagini sanmiyorum ama bazen acabami diye dusunmedende edemiyorum yaniadetin biter bitmez beraber olunca dediğin gibi pembeliklergelebilir gün içerisinde.o ay soğuk almışsanda kahverengi leke görebilirsin canım. Yinede bebek olsun inşallah :)
Kesinlikle kullan canım. Eczane teknisyeniyim ben. Hamile kalmadan 3ay önce kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Hem anne için hemde bebeğin gelişim bozukluğunu önlemek için faydalı.Kizlar sizce folik asitin hamile kalabilmek icin etkisi varmi
Kullaniyorum zaten benim ablamda hemsire o onermisti oda aynisini soylemisti arti olarak hamile kalmayi kolaylastirdigini soylrmistide sizlerede sorayim dedim kullanipta hamile kalanlar oldumu merak ettimKesinlikle kullan canım. Eczane teknisyeniyim ben. Hamile kalmadan 3ay önce kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Hem anne için hemde bebeğin gelişim bozukluğunu önlemek için faydalı.
Allah nasip edecekse kullansanda kullanmasanda olcak içini ferah tut. yıllar önce folik asit mi kullanıyodu kadınlar :)Ama yinede tedbir bizden taktir Allahtan. Kullan derim ben. ve Solgar folik asit tavsiye ederim..Kullaniyorum zaten benim ablamda hemsire o onermisti oda aynisini soylemisti arti olarak hamile kalmayi kolaylastirdigini soylrmistide sizlerede sorayim dedim kullanipta hamile kalanlar oldumu merak ettim
Bende 2015 nisandan beri bekliyorum. 2 ay 1 haftalık düşük yaptım. Bakalım bu ay 2 gün gecikti, biraz zaman geçsin test yapacağım.Ben kasımdan beri bekliyorum.ekimde 2.5 aylık bebeğinin kalbi durdu ondan bu yana deniyorum olmuyor
İnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz :) Umudumuzu kaybetmek yok Allahın izniyleBende 2015 nisandan beri bekliyorum. 2 ay 1 haftalık düşük yaptım. Bakalım bu ay 2 gün gecikti, biraz zaman geçsin test yapacağım.
cnm bnm bn düşük yasadım bu ay hormonlara baktı doktor süt hormnu yüksek cıktı ve bana dostinex verdi folik asiti srdum sen hamile değilsiki suan dedi kullanma hamile kalınca kullanırsın dedi bende braktım sence devam edeyimmi kullanmaya napimİnşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz hayırlı evlatlar yetiştiririz :) Umudumuzu kaybetmek yok Allahın izniyle
cnm bnm bn düşük yasadım bu ay hormonlara baktı doktor süt hormnu yüksek cıktı ve bana dostinex verdi folik asiti srdum sen hamile değilsiki suan dedi kullanma hamile kalınca kullanırsın dedi bende braktım sence devam edeyimmi kullanmaya napim
cnm bnm bnde öyle olmadı sadece meme ucunun kenarları varya oralarda bnek benk nokta nkta beyaz bşiler cıktı svlce sandım sıktım beyaz bişi aktı ama başka bşi yoktu bde meme ucu hafiften büyümüştü cok hafif bende nden oldu bu ne dydum dr süy hrmnun yüksek dedi ilac verdi bana iki hap var içinde brini salı gnü aldm dgerinide bi hafta snra alıcam yani salı gnü hap işe yaradı gitmeye basladı o beyaz seylerElif sut hormonun yuksek olmasinin belirtisini yasadin mi göğüsten sut gelme felan yada başka birşey
cnm bnm bnde öyle olmadı sadece meme ucunun kenarları varya oralarda bnek benk nokta nkta beyaz bşiler cıktı svlce sandım sıktım beyaz bişi aktı ama başka bşi yoktu bde meme ucu hafiften büyümüştü cok hafif bende nden oldu bu ne dydum dr süy hrmnun yüksek dedi ilac verdi bana iki hap var içinde brini salı gnü aldm dgerinide bi hafta snra alıcam yani salı gnü hap işe yaradı gitmeye basladı o beyaz seyler
e o hormon yükselncede bebek olmuyo ne yazikki ama anlamdığım sey neden bana rahim duvarı kalınlastırmak için ilac verdmedi anlamadım neyse balım bnm az işim var kuran okuyacam grüşürüz snra :)Anladim tatlim teak ediyorum
Anladim tatlim teak ediyorum[/QUOTEbelkı merakın gıder arkadasm uc aylıkk hamıleyken basladı benden akmaya sarı su gbı bulanık bişi
zaten hamileydim ama düşükle snuclandı ve bu catlatma iğnesni vrduktan sonra bi ay snra cıktı bnde ve azdı ozamanlar ama bu ay coğaldı ve bebek tutunamadı için rahme düştü rabbim sağlıklı evlat versin beeğim hepmize dr smdi düşürmek için ilac verdi bakalım nolcak mayısta olcakmı bebek bida tutunacakmı yoksa nolcak bnde blmyomHamileyken sut gelmesini merak etmiyorum hamile kalamama sebeplerinden biride prolaktin hormonunun yuksek olması elifin yuksek cikmis ve hamile değil her hangi bir belirtisi varmi dedim bende iki aydir demiyorum olmuyor oyuzden sordum canim acaba bendedemi yuksek dedim int okudum göğüsten sut felan geliyormuş oyuzden sende varmi boyle birşey diye sordum hamileyken gelmesi doğal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?