Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Ayip bir sey oldugundan degil sonucta bebek besleniyor ama ben de annem kardeşim ve esim dışında kimsenin yaninda emzirmiyorum ne bileyim mahrem gibi geliyor bebek ve anne arasinda ozel bi olay gibi disardan bunu incelemesine gerek yok gibi

Bir de bunu inada baglamak var tabi.ben emzirmek icin obur odaya gittigimde kv gorumce bir takim yengelerin sanki dunya meselesiymis gibi pesimden kosturmalari da bu konudaki hassasiyetimi arttirdi artik evde insanlar varken kapiyi kilitleyip emzirir oldum.

Orami burami eşim disinda kimseye gosteremem. Zaten cogu zaman esim işte ben evde tekim, insallah da her zaman boyle yalniz ve kafam rahat olurum da rahatsiz eden olmaz (amin)

Annem ve eşim dışında kimsenin yanında açık şekilde emzirmem diye düşünüyorum. Ne babamın ve erkek kardeşimin ne de kayınvalidem ve görümcemin yanında açamam. Ancak emzirme örtüsü ile her yerde emziririm umrum olmaz :) tabi şimdi rahat rahat atıyorum bakalım bebek doğunca ne olacak.

Sex i fln çağrıştırmıyor bana aslında rahatsız ediyor neden ben bir kadının en özel yerlerinden birini göreyim. Görmek istemiyorum açan olursa da giderim kalkıp. Benim kızım da memeye çok düşkündü. Annem ve eşim görmüştür. Kv de görmüştür çok olmasa da. Yani zaten tanımadığım bir insanın yanında neden emzireyim. Boş bir o da varsa geçerim yoksa da arkamı dönerim kimse yine görmez. Arkanı bir ağaca dönmek vs zor şeyler değil. Bir kafede lokantada herkes yemek yerken meme görmek zorunda mı? Belki midesi bulanacak. O mekana geldiğine pişman olacak. Edep ya hu. Hiç estetik değil. Ben zaten hamile görmekten de hoşlanmıyorum takıntılıyım bu konuda. Annemde dedim anne hamile görmekten hoşlanmıyorum çok ilginç bi şekilde rahatsız oluyorum. Nasıl desem kapı gıcırtısından içi bi hoş olanlar vardırya ona benzer bir burkulma. Annem bende de var aynısı bana çekmişsin dedi. Neyse ki bu aralar etrafımda hamile yok.

Eşim ve annemin yanında emzirşyorum onun dışında birinin yanında emzirmek zorundaysam örtüyle, müsait oda varsa odaya gidip emziriyorum.zaten artk ses duysa emmeyi bırakıyor, yalnız kalıp emzirmeyi tercih ediyorum. Başkası emzirse rahatsız olmam da, memesi ortada olanlar var, çocuk 1 dk etrafı izliyo 1dk emiyo, sonra bi daha etrafı izliyo. Kadın öyle duruyor, sevmiyorum o tipleri. Üsturuplu bi şekilde emzirebilirler yani

Annem, kv yakın gördüğüm insanların yanında örtüsüz ama edepli bi şekilde emzirdim, yabancıların yanında örterek veya arkamı dönerek emzirdim. uluorta benimde hoşuma gitmiyor.

Eşimin yanında dahi emzirmedim öyle rahat rahat...Eşim beni emzirirken görürse bir daha asla bir kadın olarak göremeyeceği düşüncesi vardı bende. O yüzden başka oda da yada çok zor durumdaysam örtü örterek emzirdim. Ve topluluk içinde lök diye memesini çıkartıp emzirenlerden rahatsız oluyorum ve ortamdan ayrılıyorum.

eşimin ve bayanların yanında emzırırım çok tanımıyorsam gogsum gorunmesın dıe dıkkat ederım ...

Bi gün metroda okula giderken tam karşımda Suriyeli bi çift vardı. Adamın kucağında 2 3 yaşlarında bi kız, kadının kucağında daha bi kaç aylık bi bebek. Kadın çocuğu emzirmeye başladı ama göğsü hiç görünmüyordu Allah için dikkat etti baya. Yanımdaki yaşlı bi adam söylenmeye başladı başka bi kadın cıkcıklamaya başladı kadında mecbur memeden ayırdı çocuğu. Sonra kalkıp gittiler yoksa metroda cıkcıklayan herkesle kavga edecektim muhtemelen.

Mecbur kalınca her yerde karnını doyurabilmeli bir anne çocuğunun. Memeye bakmamak bu kadar zor mu? Neresi ayıp bunun memeyi göstermemeye ozen gösterdikten, dikkat ettikten sonra.

Bana göre her yerde emzirilebilir ama dikkat etmek şartıyla. Sonuçta çocuk besleniyor bunun yeri zamanı yok, anne şurda burda emzirmesin demek saçma. Fakat emzirirkende memesi şak diye açmasın, ortada bir yerde emziriyorsa örtüsünü örtsün bence de. Hele ki avmlerde filan görüyorum bazen emziriyorlar, iyi hoş ama sapık dolu. Erkek tahrik olmasın kutsal bir şey bu kafası yanlış. Damacanaya hallenen, kadının memesine de hallenir. Yani sapıklara zevk malzemesi olmamak için örtüyle her yerde emzir nolcak ama şaaak diye memeni açma k Kadın kadına olsa bile cıks

neyden rahatsız olmuşki
çok itici bence bundan rahatsız olmak

Bebeğim her şeyden önemli her yerde de emzirdim. Parkta, restoranda... Hiç de umurunda değil milletin ne düşündüğü. Rahatsız olan bakmayıversin. Bebek besleniyor orda. Meme şov yapılmıyor. Dışarda bi örtü kullanıyorum tabi. Ama evin içinde çocuğumu boğamam örtüyle falan.

erkeğin bulunduğu bi ortamda kesinlikle zaten mecbur kalmadıkça ama bayan diye herkesin içinde ulu orta açıp emzirmekte hoş gelmiyo bana.biraz yan dönüp bişeyler örterek emzirmek daha doğru.kimse kimsenin memesini görmek zorunda değil bana göre

İtiraf ediyorum bu konuda çok geri kafalıyım. Yani açık görüşlüyümdür pek çok konuda ama bebek emzirilirken biraz tedirgin oluyorum.
Kuzenlerimin hepsi her ortamda dışarıda içeride her yerde rahatça emzirirlerdi. Ben nereye bakacağımı şaşırırdım.
Sanırım anne ve bebeğin özel anını dışardan izlemek kendimi röntgenci gibi hissettiriyor. Aynı hissiyatı yanımda öpüşen çiftlerde de hissederim. Hani sevişen komşuları izlemek gibi oluyor.
Aslında ayıp bulduğum falan yok. Yada cinsel bir anlam da yüklemiyorum.
Ama başka bir insanın memesini görmekten bebekte olsa hoşlanmıyorum.
Ha emzirenlere bir şey deme hakkım yok elbette annenin kendi tasarrufunda ben sadece gerilip o ortamı terk ediyorum.

aşırı rahat insanlardan bende hoşlanmam
bende 2. çocuğumdan önce sizin ibi düşünüyordum
ama 4. ayından sonra emzirme örtüsünden nefret eden bir bebeğim oldu :) imkan yok örttürmüyor
mecbur emziriyorum tabi başka oda varsa oraya geçiyorum

gayet doğal birşey örtümle kadınların yanıında emziririm, erkek varsa başka yer ararım

Aynı odada emziren biri olunca odadan çıkma isteğini anlayamadım bi türlü. iki dakika o tarafa bakmadan durabilirsiniz sanki. O meme büyüyüp büyüyüp bütün odayı kaplamıyor ki? Yani karşınızda dekolteli biri ile konuşmak zorunda kaldığınızda memeye bakmadan konuşabiliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Avmde falan da bir günden bir güne emziren biri dikkatimi çekmedi. Yemek katında ne yesem diye bakıyorum, sonra yemeğimi alıp yiyorum. Etrafta kimin memesi dışarda hiç ilgimi/dikkatimi çekmedi. Nasıl ki eşlerimize etrafta mini etekli kadın varsa bakmamasını rica ediyoruz. Demek ki bakmamak mümkün, bakmamak bir opsiyon. Yani kadın gidip tuvalette emziremeyeceğine göre.
Bebeğim yok ama bana yersiz geldi bazı tepkiler.

Bebeğini emziriyorsan;açıktığında bir şekilde emzirmek zorundasın.Ben kızımı emzirirken yeri geldiğinde arkam dönük abimlerin yanında bile emzirdim.arabada emzirme örtüsü ile .v.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…