Eşim ve annemin yanında emzirşyorum onun dışında birinin yanında emzirmek zorundaysam örtüyle, müsait oda varsa odaya gidip emziriyorum.zaten artk ses duysa emmeyi bırakıyor, yalnız kalıp emzirmeyi tercih ediyorum. Başkası emzirse rahatsız olmam da, memesi ortada olanlar var, çocuk 1 dk etrafı izliyo 1dk emiyo, sonra bi daha etrafı izliyo. Kadın öyle duruyor, sevmiyorum o tipleri.Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
neyden rahatsız olmuşkiKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Akşam eşine arkadaşının memesini anlatan bir kadın gördünüz, duydunuz mu hiç?
aşırı rahat insanlardan bende hoşlanmamyanımda birisi emzirirken genel anlamda rahatsız olmam. orada bebek besleniyor nihayetinde..
bazı kadınlar aşırı aşırı rahat bir şekilde memelerini sergiliyorlar bundan çok hoşlanmıyorum.
kendimde anne olduğum zaman emzirme önlüğü ile birlikte rahat emzireceğimi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?