Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Görümcen gercektende cok rahat birisiymis bende bir akraba gördüm kayinbabasinin karsina oturup emzirdi halbuki kayinbabasinin yerine esi veya kayinvalidesi oturabilirdi. Yada baska odaya gevebilirdi ama demekki rahat etdi öyle

Valla memesini acıp emziren o kadar cok kisi gördüm ki ben kendim utandim resmen cocuk emiyor birakiyor memeler meydanda tekrar emiyor birakiyor yine meydanda oyle olan var yani

Yanımda eşim dışımda erkek yoksa herkesin yanında emzirebilirim. Ama yine de sorarım rahatsızlık vereceksem başka yere geçeyim diye kimseden olumsuz yanıt almadım.

Denize bile girsek memeyi kapatırız. Meme popo ve kuku hoppadanak açılacak yerler değil bence. Karşımdaki kadın hop diye memesini açsa rahatsız olurum. Ama emzireceğim dese ben zaten rahat rahat emzir diyip yanından ayrılırım.
Veya dışarıda yemek yiyorum diyelim, yakınımda karşımda falan oturan kadın açıp emzirse rahatsız olurum, daha doğrusu memesini görmekten rahatsız olurum. Gerçi hiç denk gelmedim, herkes üzerine bir şal alıp ya da emzirme için satılan şeylerden alıp önünü kapatıyor. Olağanı bu bence.
Konu sanki meme görmekten rahatsız olanları, 'biz anneyiz, emzirmek kutsaldır istediğimiz yerde emziririz' şeklinde azarlamak için açılmış gibi geldi, bakalım şimdi yorumları okuyacağım, amaç neymiş.

Daha biraz once parkta emzirdim oglumu, emzirme onlugu ile tabi.. Yanimda da annem yada esim yoktu. Bundan utanilacak, rahatsiz olacak birsey yok.. Anne kutsalsa memesi de, memeden cikan sutte kutsaldir
Tenha biryer olsa korkardim tam tersi kalabalik aile yeriydi.
Kv min yaninda da emziririm niye ondan cekineyim ki bayan ennihayetinde..
Ustelik de anne..

Bayanların yanında bende emzirdim emziriyorumda. Bebeğim emzirme örtüsünü kesinlikle istemiyor açıyor zaten. Kaldı ki o sırada ay memem açıldı ay şöyle oldu diye düşünmüyor ki insan. O bebeğimin karnını doyurma aracı. O nedenle bebeğim acıktıysa erkek olmadığı sürece hiç sorun etmem. Sorun eden bakmasın kafasını çevirsin. Anayım kardeşim ben :))

Görümcen gercektende cok rahat birisiymis bende bir akraba gördüm kayinbabasinin karsina oturup emzirdi halbuki kayinbabasinin yerine esi veya kayinvalidesi oturabilirdi. Yada baska odaya gevebilirdi ama demekki rahat etdi öyle
Ya burada bir üye vardı kocası kızmıştı benim annem babam torunlarını emerken göremeyecek mi diye karısına...

Daha biraz once parkta emzirdim oglumu, emzirme onlugu ile tabi.. Yanimda da annem yada esim yoktu. Bundan utanilacak, rahatsiz olacak birsey yok.. Anne kutsalsa memesi de, memeden cikan sutte kutsaldir
Tenha biryer olsa korkardim tam tersi kalabalik aile yeriydi.
Kv min yaninda da emziririm niye ondan cekineyim ki bayan ennihayetinde..
Ustelik de anne..

Aynen bende sizin gibiyim daha bebegimin dogmasına vakit var ama kimsenin yaninda acipta emzirmem baska odaya gecer rahat rahat emzirirm baskasinin yaninda neden sikintiya gireyim örtmek icin vs .

Bir de benim kizim oyle tek seferde emmezdi, arada birakip etrafina falan bakardi :) sekilden sekle girecegime gecer baska odada emzirir hem de kafami dinlerdim. Arabaya da perde almistik disardayken acikinca arabaya gecip perdeleri cekip emzirirdim.

Yabanci bayanlarin oldugu ortamda arkami döner emziririm. Ailemin oldugu yerde rahatça emziririm. Abimler varsa baska odaya giderim. Disarida emzirme onlugu,avm de emzirme odasi.
Yalniz hava cok sıcak emzirme olayi bittikten sonra ana-kız cin çarpmış gibi olup klimali odaya geri donuyoruz.
Bir de emzirme olayi neden bu kadar kutsaniyor yaw? Bebe iste yemegi süt. Acıkmış emiyor :/

Ay ben de şimdiden korkuyorum ya eşimin annesi babası erkek kardeşi ve benim annemin babamın olacağı bir ortamda doğum olacak eminim. En kötü doğumdan sonra gelecekler yanıma bebeği görmek için Vs. Önlerinde emzirmek istemiyorum ilkte nasıl dicem ki o an çıkın emziricem mi diyim anlamadım şimdiden düşünüyorum bunu kara kara

Hmm güzel konu,geçenlerde komşuma gitmiştim 3 aylık bebeği var ve oturduğum süre boyunca 3-4 kez emdi hatta memede uyudu

Sanki ufaktan huzursuz oldum gibi me bileyim hoşuma gitmedi daha önce hiç kimsede denk gelmemişim sanırım

Ha bende eşim harici hiç kimsenin yanında emzirebileceğimi sanmıyorum belki örtüyle olabilir. (Şimdilik böyle düşünüyorum)

Benim doğum yaptığım hastanede perde vardı emzireceğim zaman eşime söylüyordum perdeyi çekiyordu misafirlerle aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…