- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Benim gorumce ben nisanliyken babasının eşinin nisanlimin ve ben varken öyle çıkarıp kocaman uçlarıyla emzirirdi. Ben utanır kalkar giderdim. Benim bebeğim emmedi ki ahhhhhhhhh emseydi keşke...
Ama eşim ablam annemin yanında rahat eder. Başka erkekle rin yanında emzirmez, bayanların yanında Ortu orterdim
Valla memesini acıp emziren o kadar cok kisi gördüm ki ben kendim utandim resmen cocuk emiyor birakiyor memeler meydanda tekrar emiyor birakiyor yine meydanda oyle olan var yaniEmzirme önlüğüm vardı buyuk kızımda hep kullandım ama küçüğünde kullanamadım, kullandırmıyor kıyamet kopuyor çok sıkda emiyor valla bende erkek yoksa dikkatli bi şekilde emziriyorum. Memesini açıyo diye düşünen varsa kendi ayıbı beni hiç ilgilendirmez, çünkü ben bebeğimi besliyorum.
Ya burada bir üye vardı kocası kızmıştı benim annem babam torunlarını emerken göremeyecek mi diye karısına...Görümcen gercektende cok rahat birisiymis bende bir akraba gördüm kayinbabasinin karsina oturup emzirdi halbuki kayinbabasinin yerine esi veya kayinvalidesi oturabilirdi. Yada baska odaya gevebilirdi ama demekki rahat etdi öyle
Aynen bende sizin gibiyim daha bebegimin dogmasına vakit var ama kimsenin yaninda acipta emzirmem baska odaya gecer rahat rahat emzirirm baskasinin yaninda neden sikintiya gireyim örtmek icin vs .
Ya burada bir üye vardı kocası kızmıştı benim annem babam torunlarını emerken göremeyecek mi diye karısına...
Ya burada bir üye vardı kocası kızmıştı benim annem babam torunlarını emerken göremeyecek mi diye karısına...
Erkek kardeş kısmını hatırlamadım ama anne baba aklımda :)
Hatta erkek kardeşine emzirirken göstermiyor diye kavga çıkarmıştı dimi? :) Bende hatırladım. :)
Benim doğum yaptığım hastanede perde vardı emzireceğim zaman eşime söylüyordum perdeyi çekiyordu misafirlerle aramıza.Ay ben de şimdiden korkuyorum ya eşimin annesi babası erkek kardeşi ve benim annemin babamın olacağı bir ortamda doğum olacak eminim. En kötü doğumdan sonra gelecekler yanıma bebeği görmek için Vs. Önlerinde emzirmek istemiyorum ilkte nasıl dicem ki o an çıkın emziricem mi diyim anlamadım şimdiden düşünüyorum bunu kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?