Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Eşim dışında erkeğin olduğu ortamda emzirmek çok zor.her seferinde başka odaya kalkıp gidemiyorsun emzirme önlüğünü de aklı erince kızım çekiştirip durdu.saklayayım derken daha çok ortaya döküldü her şey.ama bayanların olduğu ortamda hiç çekinmeden verdim.hem de aynen löp diye çıkarıp verdim..kimse kimsenin memesinin meraklısı değil ki..bebek doyuruyosun üstelik keyfi bi olay da değil..

Herkesin yanında emzirdim.hatta sokakta bile.bir gr bile utanç duymadım bundan dolayı.bebek emzirmek seksist bir eylem değil tam tersine kutsal bir eylemdir benim gözümde. Aksini düşününede asla saygı duymam.bebek bu acicikca emecek tabiki.ne benim ne de başkasının keyfini beklemez.

Meme dediğimiz şey zaten emzirme organı degil mi? Erkeklerin görmeyeceği her ortamda emziririm. Hatta bebegim acikmissa ve sakinlesmiyorsa örtümü takıp otobüs duraginda bile emziririm. Rahatsız olanlara saygı duyarim ama hiç anlamam o ayri.

Her yerde emziriyorum. Kimse de mememi görmüş değildir. İlk zamanlar örtüyle yapıyordum sonra örtü falan dinlemiyor benimki. Azıcık dikkat edince gerek de kalmıyor zaten.

Valla annem ve bacilarimin yaninda emziriyirum ama arkadas konu komsu yaninda emzirmiyorum zaten ortulu emziriyorum ama bebek yutkundukca sutu hesaplayanlardanda nefret ediyorum ,vay efendim bebe bogulacak ,aaaa sutunuz bol galiba diyerek nazardan mahfolduk emzirmem arkadas

kadın kadına olduktan sonra ne olacak yani bunu sorun edecek. bazı ınsanlar enteresan gercekten.

Annemin yengelerimin teyzelerimin ablamın yanında emzirdim hep mecbur kalıncada emziriyorum babamın amcalarımın akrabalarımızın yanında emzirme örtüsüyle tabi köşeye geçiyorum her tarafımı örtüp öyle emziriyorum bunda utanılacak çekinilecek birşey yok evladım aç kalmasın yeter ki görünmedikten sonra benim için sorun yok

Başkasının memesini görünce hoşlanmıyorum. Normallestirmeye çalışıyorlar ama yok bana normal gelmiyor. Ben de anneyim ben de emzirdim. Kimisi çok rahat şlak diye çıkartıyor ortaya. Arkadaş öyle kötü niyetli insanlar var ki görenlerin gidip akşam eşine anlatmayacagindan nasıl emin olabiliyorlar.

Ayy kızlar geçenlerde civilin önüne bir bayan oturdu göğüsünü açtı yol ağzında mağaza çarşının içinde herkesler gelip geçiyor haliyle neyse göğsünü açtı çocuğu emzirdi ağzım açık kaldı örtüsüz beli görünüyodu bide o görüntü yanii herkes baktı gelen geçenler

ben yanimda kim emzirirse emzirsin rahatsiz olmam,gozum takilmaz ama kendim emzirmem utaniyorum,cok zorundaysam ortu atiyorum ustume.
ne gerek var kadinda olsa baska birinin gogusumu gormesine.

Suan bi evladim yok insallah Allah nasio ederde emzirmenin nasil birsey oldugunu bizde tadariz canim . ben sahsen kimsenin yaninda emzirmem eger evimdeysem yatak odama gecip hemen emzirip gogus pedimi takar kilik kiyafetime dikkat edip kim varsa evde onun yanina giderim. Ben sevmiyorum.benim yanimda goguslerini acipta emzirmelerini midem.bulaniyo nedense

Abartmış o da canım :) bu şekilde olmamalı ne olursa olsun

Walla ben iki ay zar zor emzirdim ama o donemdede esim annem babam kız kardesimin yaninda sadece on yaşında erkek kardeşim ve babam dahil arkami dondum ole kis ayı oldugu için oda ama ole lak diye cikarip emziren birini goruncede hosuma gitmiyo sahsen bayanlar arasinda hadi bi parca mazur gorurum ama baba kayinbaba kayın yaninda emzireni gordukten sonra hic geliyo ha laf söylemem çıkıp gitmem ama hoş karşılamam şahsen

Emziririm. Nasil rahat edersem. Yobaz insanlarin yaninda emzirmem. Abazalarin yaninda emzirmem.
Kadin vucudundan tiksinen zihniyetin yaninda emzirmem.
Memem var ve cocuk etmiyor diye utanmam.
Ama bu Tip insanlarin Ben rahatiz oldugum icin emzirmem.
Yoksa hic affetmem emziririm. Almanyada im, ulu orta emzirmem kadin gormustum ayiplamistim. Sonra dedim ne hakla Boyle dusunuyorum. Demek kadin rahat. Benim ona bakmak ayip.
Ataerkil toplumda yetistigim icin degismem zor oldu.
Cocugumu hersey den önemli. Utanmiyorum. Emziriyordum, emzirecegim.
Mememden rahatiz olan zihniyetin bir doktora gorunsun.

Bakanlari kinamaniz gerekiyorken bir de gelip bu sekilde anlatiyorsunuz.
Kadin kadinin dusmani resmen ya.
Bebek emiyor hanim efendi. Emziren annenin gogsune bakanlari kinamiyorsunuz da kadini kiniyorsunuz.

Görümcem eşimin yanında emziriyor ve her seferinde hayret ediyorum.
Hamileyim sanırım bende zor durumda kalmayana kadar emzirme önlüğüyle emziririm anca

Yabanci bir erkek yada eşimin erkek akrabaları haric diger herkesin yanında emziririm bebek bu anlarmı tabi dikkat ederim oyle gogsumu tamamen açıp bayanda olsa gostererek emzirmem utanirim bir ortu orterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…