Valla annem ve bacilarimin yaninda emziriyirum ama arkadas konu komsu yaninda emzirmiyorum zaten ortulu emziriyorum ama bebek yutkundukca sutu hesaplayanlardanda nefret ediyorum ,vay efendim bebe bogulacak ,aaaa sutunuz bol galiba diyerek nazardan mahfolduk emzirmem arkadasKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Suan bi evladim yok insallah Allah nasio ederde emzirmenin nasil birsey oldugunu bizde tadariz canim . ben sahsen kimsenin yaninda emzirmem eger evimdeysem yatak odama gecip hemen emzirip gogus pedimi takar kilik kiyafetime dikkat edip kim varsa evde onun yanina giderim. Ben sevmiyorum.benim yanimda goguslerini acipta emzirmelerini midem.bulaniyo nedenseKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
Abartmış o da canım :) bu şekilde olmamalı ne olursa olsunAyy kızlar geçenlerde civilin önüne bir bayan oturdu göğüsünü açtı yol ağzında mağaza çarşının içinde herkesler gelip geçiyor haliyle neyse göğsünü açtı çocuğu emzirdi ağzım açık kaldı örtüsüz beli görünüyodu bide o görüntü yaniiherkes baktı gelen geçenler
Bakanlari kinamaniz gerekiyorken bir de gelip bu sekilde anlatiyorsunuz.Ayy kızlar geçenlerde civilin önüne bir bayan oturdu göğüsünü açtı yol ağzında mağaza çarşının içinde herkesler gelip geçiyor haliyle neyse göğsünü açtı çocuğu emzirdi ağzım açık kaldı örtüsüz beli görünüyodu bide o görüntü yaniiherkes baktı gelen geçenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?