Kimlerin yanında emzirirsiniz?

Bebeğiniz olsun o zaman daha farklı gelebilir.

Bir de benim kizim oyle tek seferde emmezdi, arada birakip etrafina falan bakardi :) sekilden sekle girecegime gecer baska odada emzirir hem de kafami dinlerdim. Arabaya da perde almistik disardayken acikinca arabaya gecip perdeleri cekip emzirirdim.
Aynen rahatlik varken kendimi niye sıkntiya sokayim dimi :)

Tabiki de öyle diyeceksin ne var ki bunda.
Kalkip da sen gidecek degilsin herhalde.
Emzirmek gibi bebeginin altini da ortalikta lakkadanak temizleyen var.
Kac aylik olursa olsun o bebegin de mahremi oldugunu dusunuyorum.
Bunlar cok kafaya takilacak seyler degil.
28 aylikken bezi birakti kizim. Bir Allahin kulunun yaninda altini acmadim.
Olabiliyor yani hepsi.
Simdiden bunlari kafana takma.
Senin hassasiyetini anlayinca insanlar da ona gore davranıyorlar zaten.

Doğum yapmayı planladığım hastanede kaldım iki kez toplamda 1 hafta olmak üzere de doğum bölümünde değil işte o yüzden bilmiyorum hiç var mıdır yok mudur vs. Yurt dışındayım çünkü burada rahatlar yani. Ama konu aile olunca kp kv kayın vs. Utanıyorum geriliyorum yoksa ben de rahatım bayağı. Eşim de rahattır doktorum mesela erkek alttan çok defa muayene etti eşimin yanında. Veya sırtımı kendi açar gunesleniyim diye falan da gerçekten hiçbir fikrim yok

Alt değiştirme konusunda ben de hassasım. Ya ben ya eşim değiştirir ve bizden başka kimse olmaz yanında.

Kendi adima soyleyeyim, butun yazi bikiniyle geciririm ama kimsenin yaninda uzerimi degistirmem (ic camasirlarim kalacak sekilde) dekolte de giyerim mini etek de ama memelerimi bir butun halinde baska bir kadinin gormesini istemem, hele de tekrar yuzyuze bakacagim tanidik insanlarsa... yabancilarin yaninda daha rahat olabilirim, mesela burda hic tanimadigim insanlara cinsel hayatimla ilgili biseyler soyleyebilirim ama yakindan tanidigim kimseyle konusamam. Biraz takinti galiba benimki :)

Enteresanmış :))
Aslında ikisi arasında fark var.
Denize bikiniyle girerim.
Ama ben de başkasının yanında giyinip soyunmam.

Ama emzirmek bence farklı yahu, bebiş acıkıyorsa emer mantığındayım ben.

Alt değiştirme konusunda ben de hassasım. Ya ben ya eşim değiştirir ve bizden başka kimse olmaz yanında.
Kizimin bezli oldugu donemlerde hem annem hem kayinvalidemlerin evi sobaliydi ve tek odada soba yaniyordu.
Ona ragmen hic yanlarinda altini acmam gerekmedi.
Ben kivranmaya başlayınca anlayip cikiyorlardi onlar da disari.
Ben cok rahatsiz olurum yanimda alt acilmasindan. Ozen gosterilebilir gercekten zor degil.

40 derece sicakta yuzumde ortu varken yemek yemek istemedigim icin ilerde bebegimi emzirirken de yuzunu falan ortmem.
Yer yok diye tuvalette de emzirmem, siz tuvalette yemek yer misiniz?
Baskalari rahatsiz olacak diye cocugumun rahatini kaciracak halim yok.
Cocugun beslenmesini seksist bi eylem olarak dusunen terbiyesizler utansin.
Begenmeyen cevirsin kafasini.

Şimdilik bebeğim yok bilemiyorum ama bebeği olup yanımda löp diye göğsünü çıkarıp emziren arkadaşlarım çok itici geliyor nedense, ben utanıp arkamı dönüyorum artık.

Enteresanmış :))
Aslında ikisi arasında fark var.
Denize bikiniyle girerim.
Ama ben de başkasının yanında giyinip soyunmam.

Ama emzirmek bence farklı yahu, bebiş acıkıyorsa emer mantığındayım ben.

Iste mantikli bir aciklamasi yok takinti sadece :)
Ustelik dedigim gibi yanimda emzirilmesinden hic rahatsiz olmadim ne cocuksuzken ne de sonrasinda. Ama is kendime gelince insanlari cok tersledigim de oldu gidin yanimdan emziriyorum diye...

26 ay bitti hala emziriyorum. Herkesin yaninda emzirdim kadin olarak. Zaten emzirme odasında yedi yabancinin yaninda emziriyorsun ne fark eder. Ortuyu de kullandim ama 6. Aydan sonra kullanabilen varan helal olsun. Benimki tepisip dursu daha cok gorundu gogsum onunla cebellesirken.Babamin esimin yaninda da emzirdim hatta kaynimin yaninda da sirtimi dondum. Gelip inceleyecek degil ya gogsumu yaparsa o da onun sapikligi olur yapmadi da zaten. Benim icin emzirmek cok kutsal. Uzerine tartismak bile yersiz.

Açık.yerlerde emzirmek iyi güzel fikir de eşim kalpten gidiverir. Geçen gün misafirlikte emziriyorduk perdeler yarım burada nasıl emzirirsin diye söylendi :))

ben de yapamadım

o zaman derdin çocuğun karnı doysun oluyor

ee kalabalıkta da dikkati dağılır diyor emziremiyorsun

yazdıktan sonra düşündüm

arkadaşlarım gelmişti

ben abes bir durum görmedim onların yanında emzirdim ama birisi çok garip bakmıştı bu duruma

ama eve gelmişlerdi ve kimse yoktu yani bebek ile içeri tabii ki giderdim de emmesi bitmezse hadi kalkın gidin der gibi olurdu ya da ne bileyim bana çok uzun gibi gelirdi orada insanlar yalnız diye strees olurdum

Bir annenin bebeğini emzirmesi kadar doğal birşey yok.. Ne demek memesini çıkarmasın lönk diye; ne yapsın bebeği mi soksun kıyafetinden içeri?
Bebeğin karnı acıktıysa ve beslenmesi gerekiyorsa bu ertelenemez. Bundan rahatsızlık duyan kişiler o ortamda durmayacaklar o zaman...

Valla elimden gelse herkesin yaninda emziririm.
Bebegimi besliyorum gorsellik degilki bu.
Bana cok normal gelir cok dogal bisey annenin ve bebegin her istedigi an temas kurmasi.
Kizimda erkeklerin olmadi her ortamda emzirdim.
Herhalde yurddisinda fln olsaydim erkekleride takmazdim :)

Ve yemeginizi ortunun altinda yediginizi dusunsenize.
Ne kadar rahatsiz edici bi durum
Ay kendim darlanirim

Aynen sizin gibi. Ortamda erkek yoksa çekinmem. Çekinsem bile yapcak birşey yok bebeği aç bırakacak değilim ben veya bir başkası rahatsız hissediyor diye.

Annem , anneannem vb. yakınlarımın dışında başka birilerinin yanında emziremem heralde. Utanırım ben ya :) çok gerekirse örterim bluzumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…