Bebeğiniz olsun o zaman daha farklı gelebilir.Hmm güzel konu,geçenlerde komşuma gitmiştim 3 aylık bebeği var ve oturduğum süre boyunca 3-4 kez emdi hatta memede uyudu
Sanki ufaktan huzursuz oldum gibi me bileyim hoşuma gitmedi daha önce hiç kimsede denk gelmemişim sanırım
Ha bende eşim harici hiç kimsenin yanında emzirebileceğimi sanmıyorum belki örtüyle olabilir. (Şimdilik böyle düşünüyorum)
Aynen rahatlik varken kendimi niye sıkntiya sokayim dimi :)Bir de benim kizim oyle tek seferde emmezdi, arada birakip etrafina falan bakardi :) sekilden sekle girecegime gecer baska odada emzirir hem de kafami dinlerdim. Arabaya da perde almistik disardayken acikinca arabaya gecip perdeleri cekip emzirirdim.
Tabiki de öyle diyeceksin ne var ki bunda.Ay ben de şimdiden korkuyorum ya eşimin annesi babası erkek kardeşi ve benim annemin babamın olacağı bir ortamda doğum olacak eminim. En kötü doğumdan sonra gelecekler yanıma bebeği görmek için Vs. Önlerinde emzirmek istemiyorum ilkte nasıl dicem ki o an çıkın emziricem mi diyim anlamadım şimdiden düşünüyorum bunu kara kara
Ya burada bir üye vardı kocası kızmıştı benim annem babam torunlarını emerken göremeyecek mi diye karısına...
Yok yok sanmazlar merak etmeCocugum yok evli degilim ama ben sahsen yanimda emzirilince pek hosuma gitmiyor. Belli etmem anneye ama gozum takiliyor memelerine bakip durasim geliyor sonra sapik sanicaklae diye korkuyorum. :)
Alt değiştirme konusunda ben de hassasım. Ya ben ya eşim değiştirir ve bizden başka kimse olmaz yanında.Tabiki de öyle diyeceksin ne var ki bunda.
Kalkip da sen gidecek degilsin herhalde.
Emzirmek gibi bebeginin altini da ortalikta lakkadanak temizleyen var.
Kac aylik olursa olsun o bebegin de mahremi oldugunu dusunuyorum.
Bunlar cok kafaya takilacak seyler degil.
28 aylikken bezi birakti kizim. Bir Allahin kulunun yaninda altini acmadim.
Olabiliyor yani hepsi.
Simdiden bunlari kafana takma.
Senin hassasiyetini anlayinca insanlar da ona gore davranıyorlar zaten.
Benim anlamadığım meme görünce niye rahatsız olduğunuz..
Mesela ben bikiniyle denize giriyorum.
Mememin çoğunluğu görünüyor zaten
Hayır emzirince görünen kahverengi yer mi sizi rahatsız ediyor bu mudur?
Enteresanmış :))Kendi adima soyleyeyim, butun yazi bikiniyle geciririm ama kimsenin yaninda uzerimi degistirmem (ic camasirlarim kalacak sekilde) dekolte de giyerim mini etek de ama memelerimi bir butun halinde baska bir kadinin gormesini istemem, hele de tekrar yuzyuze bakacagim tanidik insanlarsa... yabancilarin yaninda daha rahat olabilirim, mesela burda hic tanimadigim insanlara cinsel hayatimla ilgili biseyler soyleyebilirim ama yakindan tanidigim kimseyle konusamam. Biraz takinti galiba benimki :)
Kizimin bezli oldugu donemlerde hem annem hem kayinvalidemlerin evi sobaliydi ve tek odada soba yaniyordu.Alt değiştirme konusunda ben de hassasım. Ya ben ya eşim değiştirir ve bizden başka kimse olmaz yanında.
Enteresanmış :))
Aslında ikisi arasında fark var.
Denize bikiniyle girerim.
Ama ben de başkasının yanında giyinip soyunmam.
Ama emzirmek bence farklı yahu, bebiş acıkıyorsa emer mantığındayım ben.
Açık.yerlerde emzirmek iyi güzel fikir de eşim kalpten gidiverir. Geçen gün misafirlikte emziriyorduk perdeler yarım burada nasıl emzirirsin diye söylendi :))
Kızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?