Aynen, katiliyorum.Akrabaların bayansa tamam emzirebilirsin ama bence eşimden başka bir erkegin yaninda kardeşin dahi olsa sacma geliyor bana memenin görülmesi. Ya örtü ortersin yada baska bi odada emzirirsin
Sen niye kendin utandin?Valla memesini acıp emziren o kadar cok kisi gördüm ki ben kendim utandim resmen cocuk emiyor birakiyor memeler meydanda tekrar emiyor birakiyor yine meydanda oyle olan var yani
Ay ben bu işin çevreye rahatsızlık verdiğini hiç düşünmemiştim. Hatta bi arkadaşım arabada emzirme önlüğü kullanıyorum diye yadırgamıştı. Ben de örtüyle bile bakan oluyo dediğimde'haklısın insanlar artık çok ahlaksız emziren kadına da bakılırmıymış. Ya kadın rahatsız olur da çocuğun rızkı kesilirse' demişti. Meğer biz emzirenler değil de millet bizden rahatsız oluyormuş.Henüz çocuğum yok ama çevremdeki arkadaşlarımdan emzirme örtüsü ile işlerin öyle teorideki gibi rahat olmadığını gördüm. Çocuk neden girip bir ortunun altında sütünü içsin. Biz yemek yerken kafamizdan aşağı bir örtü otelim öyle deneyelim yemek yemeği hoşumuza gidermiydi.
Benim eltim herkesin(erkek kadın fark etmiyor) yanında çıkarıp emziriyor valla. Ben ilk gördüğümde çok çok garipsemis ve rahatsız olmustum. O deneyimli 2 Çocuğu var. Hiç sallamıyor tabi. :) ben de hamleyim ben de onun gibi olabilmek istiyorum. Ama ben rahatsız olucam adım gibi eminim ve çocuk ortuyu sevmez veya istemez ise çok gergin olacağım bu da çocuğa yansıyacak. Şimdiden bunu dert ettim. bu başlıkta ki yorumlar da iyice moralimi bozdu. Çünkü kadınlar bile rahatsız oluyormuş.
Denize bile girsek memeyi kapatırız. Meme popo ve kuku hoppadanak açılacak yerler değil bence. Karşımdaki kadın hop diye memesini açsa rahatsız olurum. Ama emzireceğim dese ben zaten rahat rahat emzir diyip yanından ayrılırım.
Veya dışarıda yemek yiyorum diyelim, yakınımda karşımda falan oturan kadın açıp emzirse rahatsız olurum, daha doğrusu memesini görmekten rahatsız olurum. Gerçi hiç denk gelmedim, herkes üzerine bir şal alıp ya da emzirme için satılan şeylerden alıp önünü kapatıyor. Olağanı bu bence.
Konu sanki meme görmekten rahatsız olanları, 'biz anneyiz, emzirmek kutsaldır istediğimiz yerde emziririz' şeklinde azarlamak için açılmış gibi geldi, bakalım şimdi yorumları okuyacağım, amaç neymiş.
bende ortamda erkek yoksa musaitse yanımı dönüp emzirdim hep arkadaslarımdaa benim yanımda hep öle yaptıKızım hala emiyor. Ben de kimsenin yanında çekinmem. Ortamda erkek yoksa emziririm. Dışarıda emzirmem illa şartsa arabamıza gider örtünün altında emziririm. Onun dışında eşimin akrabası, annemin arkadaşı, kendi arkadaşlarım, eşim vs.yanında emziririm. Peki siz yanınızda biri emzirirken rahatsız olur musunuz? Ya da herkesin yanında emziriyor musunuz? Geçenlerde bir tanıdık rahatsız olduğunu ima eder gibi oldu da aklıma takıldı akşam akşam...
emziren bi annenin çıkarıpta bebeğini emzirirken başkasına seksi çağrışrırıyorsa yuhhh derim ona ben kutsal birşey emzirmekMeme hoppadanak açılacak yer değildir demişsin ama bu bir genel kabul ve emen bebek için aslında böyle bir kabul olamaz.
restorana geldin yemeğe karşı masada da bir kadın yemek yiyor ya da arkadaşi ile kahve içiyor. Bebis başladı ağlamaya kadın emzirme odası bile olsa yemeğini kahvesini bırakacak arkadaşını yanlız bırakacak 20 dk gidip bebeği emzirip gelmeli mi? O tarafa bakmamak bu kadar mı zor? Hele emzirme odası yoksa nereye gidecek tuvalete mi? O anne bebeği emzirmese o çocuk ciyak ciyak ağlar inanin o zaman çok daha fazla rahatsız olursunuz.
Benim bu arada henüz bebeğim yok. Bebek bekliyorum inşallah sütüm bol olur ben de kimsenin yanında çekinmeden emzirebilirim. Büyük göğüslerim var ve resmen sırtimda yıllarca ağırlık taşıdım. Bu göğüslerini tek bir amacı var. O da çocuklarımı beslemek başkalarına seksi çağrıştırmak değil. Eğer meme seksi çağrıştırıyor ise bu benim bebeğimin problemi olmamalı.
Akşam eşine arkadaşının memesini anlatan bir kadın gördünüz, duydunuz mu hiç?Başkasının memesini görünce hoşlanmıyorum. Normallestirmeye çalışıyorlar ama yok bana normal gelmiyor. Ben de anneyim ben de emzirdim. Kimisi çok rahat şlak diye çıkartıyor ortaya. Arkadaş öyle kötü niyetli insanlar var ki görenlerin gidip akşam eşine anlatmayacagindan nasıl emin olabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?