Kimlerin yanında emzirirsiniz?

anne olsam herkesin yaninda emzirmem ben ama biri yanimda emzirse rahatsiz olmam niye oliyimki ya

Acan anne rahatsiz olmadigi surece kimsenin rahatsiz olmaya hakki yok.
Avrupada surekli emzirmenin reklami yapiliyor. Otobuste/metroda kadinlar emzirmeleri icin destekleniyor.
Anneler istedigi her yerde emzirsin lutfen.

annemin yanında bile çekinerek emziriyorum. sadece eşimn yanında rahatım. başkalarnın yanında arkamı dönüyorum..

Valla memesini acıp emziren o kadar cok kisi gördüm ki ben kendim utandim resmen cocuk emiyor birakiyor memeler meydanda tekrar emiyor birakiyor yine meydanda oyle olan var yani
Sen niye kendin utandin?
Meme bu meme. Sende de var. Utanma

Ben eşim ve tüm bayanların yanında emziririm. Yalnız kalabileceğim bir alan varsa her zaman onu tercih ederim. Yoksa ki kışın bazı yerlerde olmuyor soğuktan ötürü, önlükle her yerde emziririm. Önlüksüzse de göğsümü lönk diye yaymam bayanların yanında da yalnızca ucunu çıkarır kızımın ağzına veririm. Ki eltimden nefret ederim bu konuda önceden kadın erkek herkesin herkesin yanında koca memeyi çıkarır alenen emzirirdi. Şimdi benden sonra bıraktı ama hala koca memesini komple yayar dışarı öyle emzirir. Yani kadın kadına olsa da ben biraz üsturuptan yanayım

Emzirme örtümu yanımdan ayırmam cafenin ortasında çıkarır emziririm ki çok defa emzirdim arkadaslarimin yanında hiç emzirmedim öyle denk geldi bebeğim istemedi. Annem kardeşim eşim ve kv ve gorumcemin yanında örtüsüz emzirdim ama arkadaşımin yanında örtüsüz emzirmezdim gibime geliyor.

Bi komşum var üstündeki giysiyle kapatıyor. Kimse görmüyor ve heryerde herkesin yanında emziriyor çünkü bebeği çok sakin maşallah. Ben emzirme örtüsünü çekiştirerek çocuğun elinden almaya, oramı buramı kapatmaya çalışıyorum sürekli. Rahatsız olan arkadaşlar şunu da düşünsünler: huysuz Bebek anneyi yorar ve toton yer gördü mü artık orda uyuyasın gelir. Yani iki çift laf edicem diye gittiğim bir yerde kalk öbür odaya geç emzir zor oluyo.
Ha bi de ben kalkıp geçiyorum başka odaya, yanıma gelenler bakmak isteyenler oluyo.örtü kullanıyorum, örtüyü açıp bakanlar oluyo. Çüş yani bi karar verin kapatak mı kapatmayak mı

Henüz çocuğum yok ama çevremdeki arkadaşlarımdan emzirme örtüsü ile işlerin öyle teorideki gibi rahat olmadığını gördüm. Çocuk neden girip bir ortunun altında sütünü içsin. Biz yemek yerken kafamizdan aşağı bir örtü otelim öyle deneyelim yemek yemeği hoşumuza gidermiydi.

Benim eltim herkesin(erkek kadın fark etmiyor) yanında çıkarıp emziriyor valla. Ben ilk gördüğümde çok çok garipsemis ve rahatsız olmustum. O deneyimli 2 Çocuğu var. Hiç sallamıyor tabi. :) ben de hamleyim ben de onun gibi olabilmek istiyorum. Ama ben rahatsız olucam adım gibi eminim ve çocuk ortuyu sevmez veya istemez ise çok gergin olacağım bu da çocuğa yansıyacak. Şimdiden bunu dert ettim. bu başlıkta ki yorumlar da iyice moralimi bozdu. Çünkü kadınlar bile rahatsız oluyormuş.

Ay ben bu işin çevreye rahatsızlık verdiğini hiç düşünmemiştim. Hatta bi arkadaşım arabada emzirme önlüğü kullanıyorum diye yadırgamıştı. Ben de örtüyle bile bakan oluyo dediğimde'haklısın insanlar artık çok ahlaksız emziren kadına da bakılırmıymış. Ya kadın rahatsız olur da çocuğun rızkı kesilirse' demişti. Meğer biz emzirenler değil de millet bizden rahatsız oluyormuş.

Geçen gün hastanede bi kadın çocuğunu ortada emziriyordu herkes bakıyordu erkek falan kalabalık eee yani hastane sonuçta bide genç bi bayandı be. Resmen tiksindim o dvranısından ötürü emzirme odaları var her katta orayı bosuna oda yapmamışlar dimi? Resmen ben utandım bebeğide öyle küçük deil 3-4yaş vardı

Meme hoppadanak açılacak yer değildir demişsin ama bu bir genel kabul ve emen bebek için aslında böyle bir kabul olamaz.

restorana geldin yemeğe karşı masada da bir kadın yemek yiyor ya da arkadaşi ile kahve içiyor. Bebis başladı ağlamaya kadın emzirme odası bile olsa yemeğini kahvesini bırakacak arkadaşını yanlız bırakacak 20 dk gidip bebeği emzirip gelmeli mi? O tarafa bakmamak bu kadar mı zor? Hele emzirme odası yoksa nereye gidecek tuvalete mi? O anne bebeği emzirmese o çocuk ciyak ciyak ağlar inanin o zaman çok daha fazla rahatsız olursunuz.

Benim bu arada henüz bebeğim yok. Bebek bekliyorum inşallah sütüm bol olur ben de kimsenin yanında çekinmeden emzirebilirim. Büyük göğüslerim var ve resmen sırtimda yıllarca ağırlık taşıdım. Bu göğüslerini tek bir amacı var. O da çocuklarımı beslemek başkalarına seksi çağrıştırmak değil. Eğer meme seksi çağrıştırıyor ise bu benim bebeğimin problemi olmamalı.

20 lerin başında yadırgardım her yerde emziren anneleri, başka odaya geçmek zor mu derdim.

Sonra etrafımda göre göre normal karşılamaya başladım.

Çocuğum olunca artık normalin de ötesinde geçtim.

Çok kalabalıksa geçerim başka odaya, belki ortamdakiler çok yabancıysa.
Onun dışında kadınların yanında emziriyorum.
E zaten her seferinde başka yere geçeyim desem insan yüzü göremem.

bende ortamda erkek yoksa musaitse yanımı dönüp emzirdim hep arkadaslarımdaa benim yanımda hep öle yaptı

emziren bi annenin çıkarıpta bebeğini emzirirken başkasına seksi çağrışrırıyorsa yuhhh derim ona ben kutsal birşey emzirmek

Akşam eşine arkadaşının memesini anlatan bir kadın gördünüz, duydunuz mu hiç?

arkamı dönüp her yerde emziririm cocugumu beslememden rahatsız olacak kişinin alnını karışlarım.

Erkek yoksa emziririm farketmez esimin akrabası benim akrabam odaya gitsen nolcak ilk dogm yaptgmda yatak odamda emzryodm kayinvalide geliyodu surekli ee sonuc yine ayni napiyim cocuga sen biraz ac bekle mi diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…