• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse bana sırrını versin istemiyorum artık. :(

Kocasi anlarsa belkide hayatina mal olacak daha vahimi kendisiyle kalmayip baskalarininda canina kiydiracak . Yazik cok yazik ...

Kocasına niye haber verilsin ki adam da öyle biriyse evet biliyorum size ne derse yok mu öyle cibiliyetsizler ne yapacaksınız kendi ailemizden biri olursa tabikii ama başkasının özel hayatından bize ne dertsiz başımıza dert mi açalım sadece sırrını bilmek bile insanı nasıl yıpratıyor böyleleri camii çalarken kılıfını hazırlarlar ne olduğunu bile anlamadan siz komşunuza çamur atan çirkef bir insan olursunuz ne oturduğunuz yerde barınabilirsiniz bakın anneniz ne kadar hanımefendi diyormuş mahallenin tamamı kadın için aynı şeyi düşünüyordur namuslu hanımefendi diye valla kocamda gözü var bana çamur atıyor bile diyebilir sakın bulaşmayın, ilişkinizi de kesin.

bencede ne olursa olsun söyle ver tepkini..senden ne kdr guven alırsa senıde bu yalanlara okdr ortak eder konuşmamakta fayda var

hay maşşaaalllaahh ya kadına bakk
ne miğde varmış ya
birde bu anne dimi
yazık ....

Aynı şeyi bizim mahalleli yaptı 4 kadın çok samimiydiler nette ve reelde yakaladım
Onları 4 dü birden otururken ay benimki die koşuştururken cama araştırdım yapmadıkları kalmamış.
Bunlar bekarkende sürekli başka adamlarla yatmışlar sevdikleri ilede evlendiler
Birde tecavüz diye yutturdular.Ama mutlu bir hayatları varken yinede aldatıyolar
Bunları ibret olsun diye taşlıycaksın vallahi.
Ha sonucuda söyleyim bunlardan biri abimin eşi malesef hiçbirinin kocası inanmadı suçlu bizler olduk.
Diğer bilenler sesini çıkarmadı hatta yaptıgını bana söyleyen adam duyulunca
yok öle bişey dedi.Sonra bana gözümlede gördüm ama kim sorsa inkar ederim söylemem dedi
Başkalarıda yani herkes yaptıkları hatalara göz yumdu abimde iftiracı dedi bize konuşmuyo
Onlar kıymetli.
Sende görüşme eşinede söyleme ne hali varsa görsün ben olsam öyle yapardım çünki kimseyi ianadıramazsın.
Allah ıslah etsin böyle kadınları..:47:

Abim birde öyle güveniyorki yaparsa yapar sanene dedi anneme hakaretler etti.
pİSLİKLER YA YİNE MİDEM BULANDI CANIM SIKILDI..

yok artık ya.. çok saçma şeyler bunlar insanlarda hiç mide kalmamış :S

Bu konuda maalesef cok acimasiz oluyorum: Insan demezmi "sende pek iyi birsey degilsinki, böyle bir arkadasin var" diye.

Ben cok daha az birsey icin demekki en iyi arkadasimdan vaz gecmisim zamaninda. 5 senedir arkadastik ve beraber okumustuk, hayli cok yakindik yani.
Sonra bu üc senedir ciktigi oglani begenmemeye basladi, ne olduysa iki-üc ay icinde oldu bende buz gibi sogdum kendisinden.
Oglan evlilik teklifi ediyor, bu iliskisini bitirmeye kalkiyor, banada dert yaniyordu, yok ailesi istemiyormus fakir buluyormusta, yok gelecekleri yokmus cok kültür farki varmista vs ama iki üc gün sonra yine hoooooop barisiyorlardi. Bu durum tabii olabilir, ama arada olanlar hos degildi:
Ilk önce bir is arkadasiyla konustugunu söyledi, davet etmis hatta yemege cikmaya, acilmis buna karsi, bana diyordu gizlice bulussammiki zaten bu aralar ayriyiz yine erkek arkadasimla- tövbe yarabbim ya, düsününce bile sinirleniyorum- bende demistim sen ne yapmaya calisiyorsun, is arkadasin evlenebilecegin bir insansa adam akilli digeriyle tamamen iltibatini kes, yok degilse ne diye adamla bulusmayi düsünüyorsun.
Sonra bir sapik´in buna dadandigini anlatmisti, sonrada yine bir ara erkek arkadasiyla ayriyken internetden biriyle tanismismis onla telefonlastiklarini anlatmisti.
Ha birincide neyse oldu diyelim, ikincisindede isteyerek olmamistir herhalde demistim ama ücüncüde artik buz gibi sogmustum.
Acik acik ona dedim "Madem sevmiyorsun sanada yazik onada, kac yasina gelmis oglan birakda bari belki baskasiyla tanisir, evlensin etsin, nezaman colugu cocugu olacak adamin" demistim. Cok bozulmustu beni hic mi düsünmüyorsun diye.
Tamam da sen kendin istemiyorsun, karar veremiyorsun, demekki erkeklere cok yüz veriyorsunki habire ariyorlar, madem telefon sapigin var numerani degistirseydin, is arkadasina karsi bir kelimeyle bile üc senedir erkek arkadasin oldugunu söylemedin ve tabii adam ozaman iki yüzüne gülünce sende sansi var sanacak.

En sonunda baktim yok olmuyacak bende görüsmemeye basladim, bana gelmek istediginde yok ailem var akrabam geldi, yok isim var gücüm var, yolumuz aynidir bazi günler ise giderken ve sirf onla gitmemek icin erkenden cikmaya baslamistim yok doktorda randevum vardi erken ciktim vs dedim, oda anladi bozuldu en sonunda, ama en azindan benim kafam rahat.
Bir kac ay sonra geri erkek arkadasiyla durumlarini düzeltince normallesmeye basladi iliskimiz, tabii eskisi gibi degil, ama en azindan artik bana öyle tuhaf seyler anlatmiyor, belkide gercekten kendiside akillanmistir.
Herzaman arkadasimi iyi secmek gerektigini düsünürüm, kardeslerimede hep derim, arkadas seciminiz sizin kim oldugunuzu gösterir diye, aman derim dikkatli olun, basiniza cok büyük bela aliyorsunuz bence hiiiiic degmez!

Son düzenleme:
Vay bee kadındaki potansiyele bakın. Sen Ayşe ye söyle bari bunu hobi olarak değilde para karşılığı yapsın kesin paraya para demez.
Allah ıslah etsin böylelerini. Senin ne işin olur böyle ortalık malıyla, dua et ki erkek arkadaşını ayartmamış. Bence kadınla tekrar konuşup ikna etmeye falan çalışma o zaten halinden memnun bir arkadaşın yazdığı gibi çocuğunu düşünmeyen senin lafını mı dinleyip düzelecek?
Annene kimseye söylememesini tembih ederek kadının kocasını aldattığını anlat ama bence buradaki kadar detaylı anlatma çünkü annen bugüne kadar neden susup görüşmeye devam ettin diye senin canını okur. Kadına da artık görüşmek istemediğini söyle baktın çok üzerine geliyor annem biz konuşurken duymuş de mesela telefonda konuşurken ses çok açıktı duydu ve bir sürü laf işittim senin yüzünden de böylelikle artık sizede gelemez ama kesinlikle hiç bir şekilde onun eşine haber verme o zaman başın çok ağrır. Eşi zaten adam olsa karısı bu kadar rahat aldatamaz onların arasında senin bilmediğin farklı bir ilişki vardır kesin. Sen kendini kurtar onlarda kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Vay bee kadındaki potansiyele bakın. Sen Ayşe ye söyle bari bunu hobi olarak değilde para karşılığı yapsın kesin paraya para demez.
Allah ıslah etsin böylelerini. Senin ne işin olur böyle ortalık malıyla, dua et ki erkek arkadaşını ayartmamış. Bence kadınla tekrar konuşup ikna etmeye falan çalışma o zaten halinden memnun bir arkadaşın yazdığı gibi çocuğunu düşünmeyen senin lafını mı dinleyip düzelecek?
Annene kimseye söylememesini tembih ederek kadının kocasını aldattığını anlat ama bence buradaki kadar detaylı anlatma çünkü annen bugüne kadar neden susup görüşmeye devam ettin diye senin canını okur. Kadına da artık görüşmek istemediğini söyle baktın çok üzerine geliyor annem biz konuşurken duymuş de mesela telefonda konuşurken ses çok açıktı duydu ve bir sürü laf işittim senin yüzünden de böylelikle artık sizede gelemez ama kesinlikle hiç bir şekilde onun eşine haber verme o zaman başın çok ağrır. Eşi zaten adam olsa karısı bu kadar rahat aldatamaz onların arasında senin bilmediğin farklı bir ilişki vardır kesin. Sen kendini kurtar onlarda kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Abim birde öyle güveniyorki yaparsa yapar sanene dedi anneme hakaretler etti.
pİSLİKLER YA YİNE MİDEM BULANDI CANIM SIKILDI..

canım sen keşke kanıt bulup gitseydin ya
mesajların konuşmaların çıktısını filan alsaydın
daha öncesinde yengenizle aranız kötü müydü ki
niye inanmadı size

normal şartlarda şüphe bile duysalar olay çıkarırlar ama kendi annesi kardeşi anlatınca yalancı oluyo hayret bişey ya
kusura bakma da abinde araştırıp öğrenmeden sıfır şüpheyle devam ediyosa hakediyo yani
siz uyarıp görevinizi yapmışsınız Allaha havale edin okadını

böyleleri yüzünden yıkılan evlilikler aldatılan esler... Allahım sen uzak eyle.
bunlara hakikaten seriat kanunları lazım.recm edeceksin kardeşim hakettikleri tek sey bu.
Ay nasıl sinirlendim bide bebeklerini alet ediyo ya. bebegini kaybetmiş bi anne olarak bu kadına isyanım var.
Allah kahretsin bölelerini...

Kes ilişkini arkadaşım, bu tipler her yerden zarar. Yarın öbür gün işler karışır atıverir bir iftira kalkamazsın altından

Bu tipler yalanla yaşamaya alışmış, kendini kurtarmak için seni harcar, sokma evine falan. Gerekirse ailene de durumu anlat, kendisine de söyle bu sebepten seninle görüşmek istemiyorum de, kırılsa ne olacak

Yuhhh artik delirdim okurken...
Bu nasil bi tip yaaa... hadi kocasindan utanmio o kucucuk cocuklarindan dami utanmio pislik. Yaziklarr olsun.aciklama falan yapma kadina
Daha gorusmek istemiorum de. Bicak gibi kes aniden. Pislik yaaaaa. Bebeginin yaninda nasil yapiosun yaaaa. Iyhhhh

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim aklımı biraz olsun başıma getirdiniz, Zamanla duya duya tepkisiz kalmaya başlamıştım. İyi ki açmışım bu konuyu buraya.. Mesaj atmıştı bugün, yine ilişkisinden bahseden bir mesaj.. Cevap vermedim aradı. Açmadım defalarca. Bu defa annemi aradı telefonunu duymuyor galiba diye. Mecburen annem telefonu elime tutuşturunca konuşmak durumunda kaldım. Mesajda bahsettiklerinden bahsediyordu yine. Buluştuk falan filan. Duymak istemiyorum artık bahsetmesen olmaz mı dedim çok şaşırdı. Nerden çıktı dedi. Vermem gereken normal tepki bu dedim, hem bana söz vermiştin bir daha görüşmeyeceğim diye dedim. (Bu birlikte olduğu adam biraz pislik, belalı serseri bir tip. Bir defasında eve gelmek istemiş. Bu da gelme deyince sinirlenmiş, kocasına her şeyi söylemekle tehdit etmiş. Hatta ben de o gün bahsettim erkek arkadaşıma böyle böyle Ayşenin başı belada kocasını aldatıyordu vs.. Ayşenin anlattığına göre adam o kadar ciddiydi ki o gün kocası başta olmak üzere herkes kesin öğrenecek diye düşünmüştüm çünkü. O gün bu beladan kurtulursan bir daha bu tarz şeylere tövbe et asla tekrarlama dedim, ve bana söz vermişti. Ben cahilim aptalım sen bana yol göster beni kurtar demişti. Bir süre düzeliyor gibiydi de. Kınamak istemiyorum, bana göre kesinlikle affedilir bir hata değil yaptığı ama pişmanlığına inandım, belki gerçekten düzelir sandım. Asıl aptal benmişim. :50: Sonuç olarak verdiği sözleri tutmadı. Yine başa döndü bir süre sonra. ) Ben de bugünkü konuşmamızda onu hatırlattım. Düşündüm de sözünde durmadığın halde ben seni neden affettim ki, şimdi çok kzıyorum kendime dedim. Lafıma devam ettirmedi. Her zamanki gibi çocuk ağlıyor sonra konuşuruz dedi kapattı..

Sen de onun gibiymişsin ki gidip onla arkadaşlık etmişsin tarzı bir yorum gördüm yukarıda. Çok kırıldığımı söylemeliyim.. Benim bu kadınla arkadaşlık etmem tamamen merhametten aslına bakarsanız. Birlikte oturduğumuz apartmanda yerin altında, izbe bir evde oturuyorlardı. Maddi durumları oldukça kötü. Kocası inşaatlarda çalışıyor, çoğu zaman orda bile iş bulamıyor hatta. Apartmandaki kimse o aşağı katta oturanlarla muhatap olmaz, insan yerine bile koymazlar. Bir tek annem ve ben muhatap oluyorduk onlarla. Biz insanları küçümsemeyi doğru bulmuyoruz çünkü, çok yalnızlardı ve onlarla sadece biz diğer komşularımızla olduğumuz gibi komşuluk yaptık. Diğer komşularımız bana neden onlarla konuşuyorsun cahiller, sen üniversite mezunusun ne bulursun onlarda dediklerinde kızardım hatta. Hep de savundum onları. Ve zaten çok uzun zamandır görüşüyoruz, yeni sayılabilecek bir zaman önce öğrendim tüm bunları. Kısacası, bunları bilerek samimi olmadım ben Ayşe'yle. Samimi olduktan sonra öğrendim.

Bak arkadaşım...
Görüp şahit olduğum bir durumu anımsadım okudukça..

Bir kere kadının yolu yol değil, bunda hemfikiriz..
Böyle biriyle arkadaş olmak, senin kaliteni yerle yeksan eder..
Ah arkadaş değiliz geliyor derdini anlatıyor dinlemek zorunda kalıyorum deme, arkadaşsın.. Bana arkadaşını söyle.... 'den başlar ithamlar, anacım kulvarları aynı baksana yoksa neden anlaşsınlar bak biz anlaşıyor muyuz'a kadar gider de gider, haksız yere, iyi biri olmana rağmen canın yanar, sinir olursun..

Gelelim şahit olduğum konuya, bu durumda iki kişi biliyorum..
Senin durumundaki kıza iftira attı öteki, ama neler neler..
Kendi suçunu o kıza yükledi, kız sokağa çıkamıyor..
İyi niyetli olan kızı tanıyoruz mahallece de iftira olduğunu anlayıp, ötekinin ne mal olduğunu çözdük..
Kendini aklamak için seni ateşe atar böyleleri canım..
Görüşme bence..

O kadından uzak dur.Madem taşındınız bi bahaneyle arana mesafe koy.Annen bilese zaten görüştürmez.

canım annene durumu kesinlikle anlat
valla yarın bigün bu kız sana iftira filan atmaya kalkar ya da suçuna ortak etmeye çalışır olabilir yani
kocası öğrenir nasılsa bigün nasıl görüştünüz filan dediğinde seni de araya katarak filan anlatırsa napıcaksın
o yardım ediyodu der herşeyi der böyle yüzsüzler

Doğru söylüyorsunuz, bana iftira atma ihtimalini daha çok ciddiye almalıydım. Şimdi aklıma geldi, sevgilisiyle görüştüğü hattı kocası görmüş bi kez. Bu ne deyince hattın benim olduğunu, bahçede düşürdüğümü söylemiş. Olur da bir gün yakalanırsa bile bilmiyormuş gibi yapmayı düşünüyorum hatta. Çünkü kocası da pek normal bi insan değil. İlk sevgilisiyle konuştuğundan şüphelenmiş, telefon dökümü istemiş ve öğrenmiş yıllar önce. Bal gibi biliyor onunla konuştuğumu ama neden yaptın diye bile sormadı dedi. Yani öğrense belki de tepki bile vermeyecek. Onlar barışır kabak benim başıma patlar. İçim içimi kemirmeye başladı umarım ilişkimi kesmeyi söylediğimde işleri zorlaştırmaz. Tatsızlık yaşansın istemiyorum. Uğraşmak da istemiyorum. :50:

Daha önce bilemezdiniz.İyi niyetle derdini paylaşmak istemişsiniz .Kadının ne aklı ne sağduyusu var.Kendisine gösterildiğine inandığı” ilgi “ ve” sevgi “bağımlısı .Tehlikeli bir karakter.Başını kurtarmak için ileride sizin adınızı da bir takım olaylara karıştırabilir çünkü vicdanı ,olgunluğu yok.Yalancı tanık yapmak isteyebilir ya da suçu size atar vs.Açık ve kesin bir şekilde” yaptıklarını doğru bulmuyorum ,huzursuz oluyorum. artık seninle görüşmek istemiyorum” demek gerek.Neyse ki doğru olanı yapmışsınız.

Son düzenleme:
Back
X