Merhaba daha önce böyle konu açtım
Yine açıyorum çünkü çok kafamı takıyorum hayatımda kimse yok olmuyor psikolojim bozuldu kimse beğenmiyor adım atmıyor çok sıkıldım çok bunaldım
Yani içimde öyle bir sevme ve sevilme ihtiyacı var ki ekmek ve su gibi istiyorum bu ihtiyacı
Ne yapıyım ben 26 yaşındayım hiç olmadı hiç mi diyeceksiniz evet hiç
Erkekler birini beğendi mi her adımı atıyor bir şeyler yapıyor bana olmadı olmuyor. Acı çekiyorum ya beynim sulandı bunu düşünmekten
Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyoyato
Sen duanı et emin ol vakti geldiğin de olur hiç acele etme sana benden tavsiyeMerhaba daha önce böyle konu açtım
Yine açıyorum çünkü çok kafamı takıyorum hayatımda kimse yok olmuyor psikolojim bozuldu kimse beğenmiyor adım atmıyor çok sıkıldım çok bunaldım
Yani içimde öyle bir sevme ve sevilme ihtiyacı var ki ekmek ve su gibi istiyorum bu ihtiyacı
Ne yapıyım ben 26 yaşındayım hiç olmadı hiç mi diyeceksiniz evet hiç
Erkekler birini beğendi mi her adımı atıyor bir şeyler yapıyor bana olmadı olmuyor. Acı çekiyorum ya beynim sulandı bunu düşünmekten
Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyor
OlabilirRainy ile akrabalık var mı ?
Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusuNe kadar cok aynı konudan muzdarip kadın var ya.
Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusuben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.
Bir de erkekler artık kadın gibi. Beni soruyor sonra bitti. Hiç sevmem sümsük adamı. Risk al, ortaya çık illa kıyın kıyın yanaşmak zorunda mısın… hep ego. Allah rast getirsin ne diyeyim
Bazı hemcinslerim avcı oldu, erkekler yavru ceylan++++
++++
valla bu erkekler 18lik kiz gibi artik
Vay ne nekadar isteklisiniz , şaşırdım. Siz nerde yaşıyorsunuz? Burda erkekler hep anlattığınız gibiErkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusuben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.
Hangi şehirde bu tür erkekler var . Ben hiç böylelerine rastlamadimValla katılıyorum, bakıyorum erkeklere sorumluluk istemiyorum, onu yapamam bunu istemem mıy mıy mıy... toplum erkekleri artık gay ötesi, ite kaka ilişkiye zorlamazsan gelip yanaşmıyorlar bile.
İstanbul doluHangi şehirde bu tür erkekler var . Ben hiç böylelerine rastlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?