Kimse tarafından beğenilmemek

çirkin olduğunu düşünme bu seni hasta yapar. dünyaya küsersin.

İnterneti falan kullansanız birileriyle tanışmak için. Oralardan yazan kesin çıkar. Yazdıklarında da çok seçici olmayın en azından buluşun tanışın bir kafede.

Benim de heryerde karşıma cinsellik için aşık taklidi yapan adamlar çıkıyor. Ben de bu durumdan usandım. Kimine inanasım geliyor sonra hoop bi bakıyorum adam beni yedeğe almış halbuki benim başrol olasım var… Artık erkeklerden gerçekten hiçbirşey beklemiyorum siz de beklemeyin. Sadece cinsellik için yaklaşılmak da zor üstelik daha yaralayıcı.

Ben erkeklerden artık tiksiniyorum. Gerçekten. Aklıma geldikçe böyle sinir geliyor. Zamanında bunların bir taraflarını kaldırdı kadınlar; artık hiç inmiyor. Bir ilişki denince direkt aklıma boşa geçen zaman, para, en güzel duyguların israfı geliyor. Benim için bunlar erkeklerden daha değerli. Öyle şimdikilere haybeye veremem. Sen en değerli şeylerini ver; onlardan ne geliyor? Koca bir hiç. Kafalarında kırk tane tilki dolaşıyor ve karşıdaki bunları fark edecek kadar zekiyse ve kendine değer veriyorsa tiksinmemek pek mümkün değil. Kabul etmek lazım artık. Bu devir öyle anlamlı ilişkilerin olduğu bir devir değil. Saçma sapan ilişki isteyen varsa da boş kalmaz zaten. Hayırlısını isteyip yolumuzda yürümemiz lazım.

Valla ben de bilmiyorum hiç kullanmadım. Ama internetten bir bakın hangi uygulamalar varmış hangilerini kullaniyor insanlar bir googlelayın.
Internetten düzgün birileriyle nasıl tanışabiliriz? Mesela twitterda begendigim birine mesaj atmak mantıklı mı? Bir yoklamak istiyorum

Internetten düzgün birileriyle nasıl tanışabiliriz? Mesela twitterda begendigim birine mesaj atmak mantıklı mı? Bir yoklamak istiyorum
Valla bu tamamen şans işi. Çok saçma kişilere de denk gelinebilir. Normal birisiyle de tanisilabilir. Bir yoklayin madem mesaj atın ama temkinli olun.

sosyal medyadan vs istek gönderen de mi olmuyor
YAni instada ppde fotom var sadece istek atan oluyor ama yani hiç tanımadığım birini niye kabul ediyim ki
Ben de geçenler de twitterdan birine attım ama hayatımda biri var dedi sad story

YAni instada ppde fotom var sadece istek atan oluyor ama yani hiç tanımadığım birini niye kabul ediyim ki

Ben de geçenler de twitterdan birine attım ama hayatımda biri var dedi sad story
O zaman başkası çıkar üzülmeyin. En azından dürüstmüş ya sevgilisi olduğu halde sana umut verseydi? Bana da sosyal medyadan istek atan çok insan var ama ben kabul etmiyorum. Güvenilmez cogu çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…