- 13 Nisan 2023
- 434
- 615
- 23
Valla Ankara aynen boyle, gititm guzellik uzmani kzi demisti ki, Turk erkekleri gay olmusNasil yani escinsel gibi mi demistim ben de. O da dedi ki ne lafina guveniliyor,
Şaka gibi , ciddimi? Libidosu yüksek erkekten bol ne var ? Evlenmeyi dusunmuyormusunuz?O cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.
Hee canım heee.Şaka gibi , ciddimi? Libidosu yüksek erkekten bol ne var ? Evlenmeyi dusunmuyormusunuz?
Ben seni taniyorum. Erkeklerle konusuyor musun arkadaslik kuruyor musu
O cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.
Auram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyorAuran düşük olabilir dişil enerji vb bunları bi araştır önce kendine güven, çekingen olma gerekirse çok beğendiysen adım at
Sosyal medyadan varsa okul çevren iş çevreni takiple yoksa bir kursa git yeni ortama gir
Ama bazen ne yaparsan yap olmaz bazende hiç umadığın yerden şaak diye biri çıkıverir
Dışardan sert soğuk görünen biri olabilirsin belki bunları keşfet
Ama içinde biyerde hep doğru insanın seni gelip bulacağına inan
Tam dediğiniz gibi dua ettim keşke etmeseydimBelki ettiğiniz o dualarda o kadar samimi bir enerji gönderdiniz ki, sevgili olasılıklarından abuk sabuk olanlar engellendi. Beyaz Atlı
kanma ihtinalim o kadar fazla ki ama kandıracak biri bile çıkmadığı için problem olmuyorRabbim gönlüne göre birini verecektir inşallah. Ama o zamana kadar karşına çıkıp ilk seni seviyorum diyene de hemen kanmayın. Evet belki buna ihtiyacımız var sevilmek sevmek çok önemli ama doğru kişiyi bulunca değerli oluyor.
Yani bende şaşırdım,
Yavrum esmayı yine çekte dişil enerji için başka şeyler yapman gerek. Çevrene karşı şefkatli olmak, sokakta bi hayvanı besle mesela düzenli olarak,başını okşa onu sadece bir canlı olduğu için sev karşılıksız. Mistik yol dişil enerji yaz bi izle başka tüyolar varAuram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Hayvan fobim varYavrum esmayı yine çekte dişil enerji için başka şeyler yapman gerek. Çevrene karşı şefkatli olmak, sokakta bi hayvanı besle mesela düzenli olarak,başını okşa onu sadece bir canlı olduğu için sev karşılıksız. Mistik yol dişil enerji yaz bi izle başka tüyolar var
Çok güzel destek oluyorsunuz, dertlere derman oldunuz valla.Anlatildigi kadar vahim bir durum yok bence, erkekler de bi kenarda oturup keşiş hayati yaşamiyor sonucta.
Hadi ben evliyim ortami bilmiyorum diyelim ama bir kac besbekaaararkadasim ve genc bekar kuzenim var. Hiçte uzun süre yalniz kaldiklarini görmedim yani kendileri istediklerinde birileri oluyor.
Hangi esma varmış bu konuyla ilgili? Dini yorum olmasın özelden yaz istersen banlanma benim yüzümdenAuram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Bir arkadaşım realistikle çözdü bu sorununuO cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.
Kafanıza göre esma cekmemelisiniz yarardan çok zarar görebilirsiniz. Evde bol bol adaçayı yakın, saçma gelebilir ama tuzlu suyla duş alın, tüm elektriği alıyor ve içindeki mineraller bedende denge sağlıyor.Auram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Nasıl yani? beğenilmediğini düşünüyor diye eksik bir tarafı mı olacak.Nasıl birisiniz? Bakımlı, cilveli, karakterli, güzel?? Yani neyin eksik olduğunu bulmak lazım.
Çok güzel destek oluyorsunuz, dertlere derman oldunuz valla.bu kadar gerekli bir yorum daha görmedim.
Neden olmasın, neden yapılmasın .... bu şekilde olsa dert mi kalır zaten hayatta.evet genel bir toplumsal sorun bu.neden olmasın neden olmasın desek olacak mı sanki? 26 yaşına kadar olmamış işte ve yalnız olmadığını bilmek bence destekleyici birşey.Sizin ki de destek degil ki iç karartici.Erkekler artik kimseyle ilişki yasamiyor diye dusunmek derdinize derman mi oluyor? Niye ilişki yaşamasinlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?