Kimse tarafından beğenilmemek

vird haline getirmemeye çalışıyorum 1 2 ay çekip bırakıyorum.
tuzlu su aklıma geldikçe yapıyorum.
Aşırı nazar değiyor o da yıldızımın düşüklüğünden olsa gerek
Tuzlu suyu düzenli yapın inanın çok fark ediyor denge için.

Sesi kıçına kaçanı kaçırmasaydınız keşke.Sonra açılırdı belki bazı erkekler gül gibidir ilgi gösterince açılır
O kıçına kaçan baya flörtöz biri aslında ama bana karşı bir garipti. Mesela onun yaşadığı şehre taşınmıştım buluşmak görüşmek istediği her halinden belliydi ama storylerime alakasız alakasız şeyler yazıyordu Bir keresinde gözüme sigara kaçmıştı elimle gözümü kapattım canım yandığı için ve bakışını hiç unutmuyorum içi yandı çok etkilenmiştim

Sana da yetebilecek adam daha doğmadı bence
Adamlar korkuyordurlar

Öyle aşksız sevgisiz kaldım ki en azından deneyim olurdu diyorum
uzaktan normal gibi geliyor ama içinde boşluk oluyor o eksikliği çok büyük hissediyorsun
Herkesin sana sevgi duyacağını düşünme bence ortalık pislik dolu valla dikkat et

Anladim bunun ki geçici kacmiş kicina kaçicaği yeri biliyor zaman mekan ve kişi olarak
Hissetti galiba dandik bir harekette tekrar kcina geri girecek seyler olabilir diye

seni anlıyorum bunları düşünmek nasıl hissettiriyor biliyorum hepimiz insanız sonuçta robot değiliz duyguları yaşamaya ihtiyacımız var ilgi sevgi saygı aşk ruhumuzu besleyen duygulardandır. seni keşfedecek kişi çok şanslı inanki umarım kıymetin bilinir. fakat bilinçaltında bulunan mutluluğu başkasına bağlama kodunu silmeye çalış kendini sevmek için kendini mutlu etmek için eyleme geçiyorsun deniyorsun en azından bu çok güzel bilmelisinki hemen başarmak zorunda değilsin hemen mükemmele erişmek zorunda değilsin hemen mutlu olmak zorundada değilsin bunları bir başkasından elde edebileceğine inancın neden bu kadar yüksek bunları bir başkasındanda elde etmek zorunda değilsin. kendine biraz izin vermelisin. bilinçaltın ve otokontrolün üzerinde gelişime gitmen gerekli. yoksa ilk gördüğün ilgiye sevdiye kanarsın. biliyorum hasret duyduğun şeyler ama bu kafaydayken sen seni bağımlı kılar karşı tarafa hep istediğin o kişiyi bulsan bile bunun sana ileride çok daha büyük bir zararı olma ihtimali var o yüzden diyorum önce kendini besleyebilmelisin ve karşı tarafıda kendini besleyebilen birisiyse hayatına almalısınki birbirinizi beslemekle yorulmak yerine birbirinizden dolup taşanlarla mutlu olabilesiniz

Auram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Canısı çok klasik olacak ama özgüven çok önemli, yani dişil enerjinin taşla veya diğer şeylerle nasıl olur bilmiyorum ama videolar izle,sosyal ol, konuş hoş sohbet ol, gülümse güler yüzlü ol ve bakımlı ol..mesela hep güzel kokmalisin bence çok önemli, benim de eşimden önce sevgilim olmamıştı ama görüşmek isteyen çok olurdu benim içime sinmezdi kişiler ama çok isterdim hayatımda biri olsun çünkü sevmek sevilmek çok güzel haklısın,bu sebeple biraz daha cilveli ol,giyimine vs dikkat et, bu güzellikten çok verdiğin enerji ile alakalı...bir de samimi ol çok soğuk durma böyle fikir fikir derler ya o şekil, ben bile öyle kızları daha çok seviyorum

Çok güzel yazmışsınız. Bunların farkındayım bağımlı olma merkeze koyma ihtimalim çok çok fazla. O yüzden bu konuları düşünmek istemiyorum aşk meşk sevgi erkek eş sevgili yokmuş gibi hayatıma devam etmek istiyorum ama her şey bunu hatırlatıyor benim niye yok ben niye bir insan evladı tarafından beğenilmedim sevilmedim bir kişi bile peşimden koşmadı vs vs
kızlar arası bir sohbett aaa senin kimse olmadı mı nasıl yani
Eski sevgilim şöyle yaptı böyle yaptı
Şu kişi bana yazdı
Dışarısı birbirini seven insanlar
Muhabbetler öyle
Şiirler diziler filmler hep bu ben de bilmek istiyorum bu duyguyu...
Geçen iş yeri yemekhanesinde tip olarak beğendiğim bir çocuk vardı (haddimi biliyorum umutta bağlamıyorum kendimi de kandırmıyorum ) başka bir kıza bakarken gördüm kız da ona bakıyordu benim moralim birden düştü beklentim yok çocuktan ama niye öyle oldum niye o kadar moralim bozuldu bilmiyorum. Kız güzel çocuk yakışıklı sonra kendime bağlıyorum çirkinsin

4 sene öncesine kadar zamanı gelince olur dediğim için kendime kafayı asla takmıyordum ama sonradan yaş büyüdü hala kimse yok niye yok demeye başladım olmadıkça daha çok düşünür oldum kısr döngüye girdim olmuyor.
Birkaç kişi beni beğenseydi çok değil bir sevgilim olsaydı bu kadar olumsuz düşünmezdim. Ama şimdi çıkamıyorum nasıl çıkıcam bilmiyorum

Nasıl bu konuyu düşünemeyebilirim nasıl salarım

özgüvenim kalmadı
Bİrilerinin bana baktığını hoşlandığını düşündüğüm kim varsa ya başkasını seviyormuş ya da sadece öküzğn trene baktığı gibi bakmakla kaldı.
Kimse adım atmadı

Acaba daha mı sıcak olsan tanımıyorum ama bu şekilde yorum yapabiliyorum bence bazı insanların aurasi vardır ya işte o ozguvenle geliyor....tekrar kendine güven ve bakımlı ol,kendinde değişiklikler yap iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…