kimse yokmuuuuuuuu

ben de yeni üyeyim sabahtan beri nasıl konu açacağım diye geziniyorum ama bi yer bulamadım yeni üye olduğumiçin mi konu açamıyorum acaba ... hiç arkadaşım da yok. ay çok yalnız hissettim kendimi:))

sen konu açmışsın zaten yanı baya bılıyorsun

arkadaş olmak için arkadaşlık yollayabılırsın

geyik topiklerı var onlara bakabılırsın

hamılelık takıbı yapanlar var onlarada bakabılırsın

aaa rüzgar gülü espirimi çaldın ben yapıcaktım onu valla ben muneyi aşağıda görür görmez yokolurum söylim piston aşağı düştüüüü

Korkma kiz mune abla iyi birine benziyor argo vs vs olmadikca ellemez o kimseye :)

dağılabilirsiniz diyosun yani peki
bi de 8 aylık hamilelerin bu saate kadar uyanık kalması sakıncalı değil mi acaba?
ben mi abartıyorum sabahlasa da olur mu?

ben konuya cevap ver yazan yere tıklayıp yazıyorum konu açmış mı oluyorum... neyse ben biraz daha kurcalayayım tşk ii gclr

Arkadas bugun banlanmadan rahatlamayacagiz anlasilan. Su kirmizi yaniyor ya uyari geldi diye odum kopuyor.

Son düzenleme:
ben de yeni üyeyim sabahtan beri nasıl konu açacağım diye geziniyorum ama bi yer bulamadım yeni üye olduğumiçin mi konu açamıyorum acaba ... hiç arkadaşım da yok. ay çok yalnız hissettim kendimi:))

cümlenin sonundaki gülücükleri anlayamadım ben ?
sahte imajı çiziyo sanki

hayır sahte değilim ve gerçekten bulamadımanlatmakistediğim yeni konu başlatmak gibi bişeydi.. ama şimdi anladım.. sahtelik yok yani..

ben konuya cevap ver yazan yere tıklayıp yazıyorum konu açmış mı oluyorum... neyse ben biraz daha kurcalayayım tşk ii gclr

canım sol üstte ana sayfaya tıklıyosun aşağıya doğru in ne konuda konu açıcaksan tıkla açılan sayfada sol üstte konu aç yazıyo anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…