Kimsenin peşinden koşacak değilim, YETER!!!..

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
konumu takip eden kızlar bilirler. benden beş yaş büyük hocama aşıktım.

Ama bugün boşa kürek çektiğimi farkettim, Sizden gelen yorumlar doğrultusunda hislerimi ona belli etmeye karar vermiştim ve öyle yaptım. Kızlar yaa tek bir sevgi belirtisi bile yok bana karşı..
Ben onun gözlerinin içinde kaybolurken o bana ölü balık gibi duygusuz bir şekilde bakıyor!..

Bunca zaman kimsenin peşinden koşmadım. Allah'ıma bin şükür varlıklı bir ailenin tek kız evladıyım, kimsye muhtaç değilim. Ayrıca çok da güzel bir kızım,, bu zamana kadar hiçkimsenin teklifini kabul etmedim.

Yıllarca benimle çıkmak için çabalayanlar oldu ama ben hep DOĞRU İNSANI bekledim bu güne kadar.. Bu kişinin doğru insan olduğuna inanmıştım,,,

ama;
1-)doğru insan benim farkımda bile değil.....
2-)acabalarla, keşkelerle, belkilerle yaşamak insanı yıpratmaktan başka bir şeye yaramıyor..
3-)o gözümü kör ettiği için belki de çevremdeki -gerçekten-doğru insanları görmüyorum..

maalesef 3 yanlış bir doğruyu götürüyor şekerim...

hislerimi belli ettim ve benden günah gitti,, herkesin keyfi bilir,, ben kaybetmem; O KAYBETTİ..
BURAYA KADARMIŞ HİSLERİM............
:92:

canım bunları anladığına çok sevindim. bunun üzerinde fazla düşünme hayatı akışına bırak. bir arkadaşım vardı ilk önce beni sevdiğini söyledi bende tamam görüşelim anlaşabilirsek devam eder dedim sonra diğer arkadaş onunda kankisi bana aşıkmış o sebepten uzaklaştı benden. benden günah gitti dedim eşimle çıkmaya başladım sonra 1 aylık evliydim aradı haberi yoktu evlendiğimden. bişeyler diyecek oldu ben evlendim deyince yutkundu mululuk diledi ama ağladı sesinden anladım. oda kaybettiği an farkedecek ama geçmiş ola. hayat devam ediyor doğru insan karşına çıkacak unutma bunu

belki birax da kendimi kandırıyorum..unutmak kolay değil.. belki şimdi ondan umut ışığı görsem unutmaktan vazgeçerim ama ''sevmiyorum demek'' artık sevmeyeceğimden daha etkili bir yol unutmak için..
Hisler pek öyle bıçak gibi kesilmez ama..
Yine de kendinize güveniniz çok hoş

ben isterdim ki benim onu sevdiğimin farkına varsın,, gizlice bakışalım,, kimseler görmeden...
ama o beni yoksaymayı tercih etti... bugün odasına ödevimi vermek için gittiğimde ellerim titriyordu.
insan bundann bile birşeyler çıkartmalı bence...
beeni anlamıyorsa,farketmiyorsa,, belirsizlik ve belkilerle gençliğimi harcayamam.....

Son düzenleme:
hayır açıkça konuşmadım ama ödevle ilgili aklımdaki soruları bir kağıda yazmıştım. kağıdımı çıkartırken ''yanınıza geldiğimde heyecandan soracaklarımı unutuyorum'' dedim.. ödevi verirken elim titriyordu ve gözlerinin içine bakarken de anlamlı bir şekilde utanarak bakmıştım...
bunlardan da anlamyıp beni görmüyorsa bana vazgeçmekten başka şans kalmıyor..
açık açık zaten söylemem sevdiğimi...

nasıl sana karşı birşey hissetmediğini anladın
açıkca konuştun mu?

odundur belkı ablacım az yontulması lazımdır:76:
sen istersen suratına 'sana aşığım diye bağir'
-'hayırdır bacım bana mı dedin'
diyen erkekler çoğunlukta unutma

hislerimi ona belli ettim demişsin,nasıl belli ettin vede seni istemediğini nerden anladın bende bunu merak ettim canm?her işte bir hayır vardır takma kafanı.kaderinde varsa zaten olur,boşuna canını sıkma tatlım ya.hayat kısa ve zamn hızla akıp gidiyor.

hahahaha süpersin ablacım
valla açık açık söylememi bekliyorsa daha çok bekler.. ben şu saatten sonra kendimi geri çekiyorum..
beni farkedip o da severse şayet,, ben görmezden gelicem bu kez görsün nasıl bir hismiş bu..

odundur belkı ablacım az yontulması lazımdır:76:
sen istersen suratına 'sana aşığım diye bağir'
-'hayırdır bacım bana mı dedin'
diyen erkekler çoğunlukta unutma

Son düzenleme:
hayır açıkça konuşmadım ama ödevle ilgili aklımdaki soruları bir kağıda yazmıştım. kağıdımı çıkartırken ''yanınıza geldiğimde heyecandan soracaklarımı unutuyorum'' dedim.. ödevi verirken elim titriyordu ve gözlerinin içine bakarken de anlamlı bir şekilde utanarak bakmıştım...
bunlardan da anlamyıp beni görmüyorsa bana vazgeçmekten başka şans kalmıyor..
açık açık zaten söylemem sevdiğimi...

nasıl sana karşı birşey hissetmediğini anladın
açıkca konuştun mu?

kesinlikle haklısın.. umut etmek güzel şey aslında ama umut ışığı veren yoksa da insan vazgeçmeyi bilmeli..:80:

Son düzenleme:
kaderinde varsa bir şey er geç olur.biraz fazla kaderciyim galiba:)bazen sen ne kadar zorlarsan zorla olmayınca olmaz.zaten sana ilgisi olsa belli ederdi şimdiye kadar kusura bakma ama.hem geçnsin güzelsin kendi yaşındaki birini bulsana kız:)boşuna olmayacak bir şey için üzülmeye değmez.ilerde bunları hatırlayınca gülersin bileeee:):):)

çok çok çok haklısın,, yaşı da yaşıma uygundu aslında çünkü ben hep kendimden en az bi 4-5 yaş büyük olsun istedim..
ama kısmetimde yok demekki,,
çünkü senin de dediğin gibi şimdiye kadar belli etmesi gerkiyorduuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…