Hisler pek öyle bıçak gibi kesilmez ama..
Yine de kendinize güveniniz çok hoş
Eee tamam..
Dert bunun neresinde?
Hisler pek öyle bıçak gibi kesilmez ama..
Yine de kendinize güveniniz çok hoş
canım bunları anladığına çok sevindim. bunun üzerinde fazla düşünme hayatı akışına bırak. bir arkadaşım vardı ilk önce beni sevdiğini söyledi bende tamam görüşelim anlaşabilirsek devam eder dedim sonra diğer arkadaş onunda kankisi bana aşıkmış o sebepten uzaklaştı benden. benden günah gitti dedim eşimle çıkmaya başladım sonra 1 aylık evliydim aradı haberi yoktu evlendiğimden. bişeyler diyecek oldu ben evlendim deyince yutkundu mululuk diledi ama ağladı sesinden anladım. oda kaybettiği an farkedecek ama geçmiş ola. hayat devam ediyor doğru insan karşına çıkacak unutma bunu
nasıl sana karşı birşey hissetmediğini anladın
açıkca konuştun mu?
ben isterdim ki benim onu sevdiğimin farkına varsın,, gizlice bakışalım,, kimseler görmeden...
ama o beni yoksaymayı tercih etti... bugün odasına ödevimi vermek için gittiğimde ellerim titriyordu.
insan bundann bile birşeyler çıkartmalı bence...
beeni anlamıyorsa,farketmiyorsa,, belirsizlik ve belkilerle gençliğimi harcayamam.....
odundur belkı ablacım az yontulması lazımdır:76:
sen istersen suratına 'sana aşığım diye bağir'
-'hayırdır bacım bana mı dedin'
diyen erkekler çoğunlukta unutma
nasıl sana karşı birşey hissetmediğini anladın
açıkca konuştun mu?
hislerimi ona belli ettim demişsin,nasıl belli ettin vede seni istemediğini nerden anladın bende bunu merak ettim canm?her işte bir hayır vardır takma kafanı.kaderinde varsa zaten olur,boşuna canını sıkma tatlım ya.hayat kısa ve zamn hızla akıp gidiyor.
hislerimi ona belli ettim demişsin,nasıl belli ettin vede seni istemediğini nerden anladın bende bunu merak ettim canm?her işte bir hayır vardır takma kafanı.kaderinde varsa zaten olur,boşuna canını sıkma tatlım ya.hayat kısa ve zamn hızla akıp gidiyor.
kaderinde varsa bir şey er geç olur.biraz fazla kaderciyim galiba:)bazen sen ne kadar zorlarsan zorla olmayınca olmaz.zaten sana ilgisi olsa belli ederdi şimdiye kadar kusura bakma ama. hem geçnsin güzelsin kendi yaşındaki birini bulsana kız:)boşuna olmayacak bir şey için üzülmeye değmez.ilerde bunları hatırlayınca gülersin bileeee:):):)
aaa ne ayıp bize...
pas vermeyen adamımı çekiştiriyoruz şimdi..
Mundar mı oldu
keşke açıkça aşığım deseydn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?