Kimsenin peşinden koşacak değilim, YETER!!!..

En iyisini yapmissiniz,hakkinizda hayirlisi olsun.O zaten size karsi birseyler hissediyorsa pesinizi birakmaz,hissetmiyorsada sorun yok zaten bu saatten sonra.

ahhh çok haklısın.... ama ne yapıcağımı bilmiyorum... şimdi unutmaya çaılşacam ama yarın bi gün mezun olunca,benden hoşlandığını söylerse,, bu ihtimali düşünmek unutmamı zorlaştırıyor..
ama böyle bir ihtimal var, öğrencisi olduğum için mezun olmamı bekliyor olabilir..seneye mezun oluyorum..

En iyisini yapmissiniz,hakkinizda hayirlisi olsun.O zaten size karsi birseyler hissediyorsa pesinizi birakmaz,hissetmiyorsada sorun yok zaten bu saatten sonra.

Kendini böyle hayallere sartlandirirsan unutman dahada zor olur.Biliyorum su an seviyorsun ve illaki birseyler olsun istiyorsun.Ama "belki söyledir,belki böyle düsünüyordur"larla zaman kaybetme,cik disari kafani dagit,derslerine ver kendini.Söylemesi kolay biliyorum ama seni seven bir ailen varmis,eminim onlarin yardimiyla hersey daha kolay olacaktir.

haklısın bece de.. belki demek benim için sadece zaman kaybı.. pazrtesi finallerim başlıyor ama ben ders çalışmak yerine onu düşünüyor, burda sizlerle onunla ilgili konuşuyorum..
o bunun farkında mı? HAYIR!
o beni düşünüyor mu? HAYIR!!!
artık hayaller aleminden gerçek dünyaya inme zamanım gelmiş bence..:84:

Son düzenleme:
Ilk zamanlarda olanlari illaki birilerine anlatip rahatlaman gerekiyor.Ama dedigin gibi,onu unutma vakti gelmiste geciyor bile bence.Kendini derslerine ver,hayirlisiyla kismetin seni beklemedigin anda bir yerlerde bulur.Kolay gelsin

çok teşekkür ederim Volvic.. benim hissettiklerimi gerçekten iyi anlamışsın..
UNUTMA VAKTİ gelmişte geçiyor bile,,, bunu bilmek insanın canını yakıyor ama,,
olması gereken de bu.........

Ilk zamanlarda olanlari illaki birilerine anlatip rahatlaman gerekiyor.Ama dedigin gibi,onu unutma vakti gelmiste geciyor bile bence.Kendini derslerine ver,hayirlisiyla kismetin seni beklemedigin anda bir yerlerde bulur.Kolay gelsin

Belki de sen o adama değil, onun ordaki "üniversite hocası" sıfatına hayran olmuşsundur. Yanlış anlama. Bu herkesin başına gelen bir durum. 1-2 sene önce izlediğim bir dizi vardı, oradaki erkek oyuncu için sürekli ne hoş adam keşke tanışsam falan derdim. Birgün arabada giderken annem yol kenarında bir dilenci adam gösterdi. Aaa bak dedi. Baktım eee ne var dedim. Senin dizideki adamın aynısııı görmüyor musun dedi. Gerçekten aşırı derecede benziyordu. Ve ben fark etmemiştim bile. Yani bazen birinden hoşlandığımızda bunda onun konumu da etkili olabiliyor. Şimdi şöyle düşün sen bu adamı hoca olarak hiç tanımasan, başka yerde tanısan bu kadar etkilenir miydin. Bu açıdan düşün bakalım bir de. Yanlış anlama sakın. Sana yardımcı olmak için yazdım bunu.

haklı olabilirsin,, bitmek bilmeyen azmi beni etkilemiş olabilir,, ama bu ilk etapta dikkatimi çeken özelliğiydi.. onu tanımaya başladıkça,, farklı özelliklerini tanıdıkça ona daha da bağlandım..
ama dediğim gibi hoca olması tek bir kıstas değildi benim için.. çalışma azminden etkilendim ama daha sonra onu tanıyınca aşık oldum..
:78:

kızlaaaaar ben aslında onu unutmak istemiyorum,, sadece olanları guruma yediremiyorum,, gerçekten..

anlattıklarıma göre sizce benim hşlandığımı anlamamış mıdır???

Bence anlamıştır. Ama sonuçta o bir hoca sen öğrencisin. Bu duyulsa hakkında soruşturma bile açılabilir, bir sürü dedikodu döner, okul ortamı sonuçta. Onun da çekindiği bir sürü şey vardır yani.

bence de anlamıştır,, anlasın bi zahmet artık
ama içimde bir ümit hep olucak,, belki bundan sonra uzak durucam, bundan sonra sevdiğimi anlamıycak ama ben içimde o ümiti hep büyütücem..
elimde değil maalesef..

Tabi o adamada hak vermek lazim onun icinde kolay bir durum degil.Birseyler hissediyorsa muhtemelen sen mezun olduktan sonra sana acilacaktir ama kendini buna sartlandirma.
Yaptiklarina bakarsak senin söylediklerinden bir anlam cikarmamis,yada cikarmis ve anlamamis moduna yatmis.Her iki durumdada bu adami unutman gerek bence.

neler yaptın canım belli etmek için sadece baktınsa eğer o bunu anlamamış bile olabilir erkekler böle ince duygulu şeylerden anlamazlar emin misin anladığından :97:

çok üzgünüüüüm..

aslında sadece baktım
ayrıca bugün ödev için konuşmaya gittiğimde soracağım soruların yazdığı kağıdı çıkardım ve dedim ki; '' ne soracağımı buraya yazdım, çünkü sizin yanınızda heyecandan ne söyleyeceğimi unutuyorum'': dedim..
neler yaptın canım belli etmek için sadece baktınsa eğer o bunu anlamamış bile olabilir erkekler böle ince duygulu şeylerden anlamazlar emin misin anladığından :97:

Son düzenleme:

Sen öyle deyince ne tepki verdi peki? Şaşırdı mı?

hayır aksine çok sıradan birşeymişçesine davrandı,, çıldırdım ben de tabiii:84:
dünden beri bu anın provasını tasarlıyordum kafamdaaaaa

Ben bu adami unutman gerektigi konusunda israrliyim.Yasanmisliklarin yok,anilarin yok,unutmak dahada kolay olacak senin icin.Insanlar yillarca beraber olduklari sevgililerinden ayriliyorlar,unutuyorlar,senin durumun gayet müsait.Ilerde bir gün bir birlikteliginin oldugunu ögrendiginde canin dahami az yanacak,bir düsün derim.

volvic ne desen doğru söylüyorsun, bana söyleyecek laf bırakmıyorsun.. unutabilir miyim dersin???
nasıl unutabilirim deseeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…