Kimseye paylaşamadıklarımız

Eşiniz nasıl aldatmıştı? Aldatan bir daha aldatır deniyorya pişman olup tekrar yapmamasına çok sevindim
Tam olarak 9 yıl oldu sanırım çok pişman oldu şuan çok iyi giden bir evliliğim var her şey eskisinden daha iyi erkeklere pişmanlık iyi geliyor demekki tabi benim etkimde var bu olayda yuvamı sahiplenmem aileme verdiğim değer ona verdiğim değer bunları önceden görememiş demek ama artık görüyor

İyi bir psikolog bulup anlatın ama gerçekten iyi bir terapist bulun.
Anlatınca yükünün hafifleyecek
Bir de yüzleşmeyi deneyin derim.
O da çok rahatlatıcı.

Cok uzuldum. Soyleyecek soz bulamiyorum. Keske yaninda olsan da sana kocaman bir sarilsam. Umarim cocuklugunla ilgili bu problemi de asarsin. Gecmisi degistiremezsin ama bu durumu da tek basina cozemezsin. Sanirim bir psikologa gidip bir uzmandan yardim almalisin. Cok mutlu olmani dilerim.

Hayel diye yazılmaz
Hayal diye yazılır 🙏
Offf beee
Nasil bi ruh hali bilemedim gitti. Tabi okula geldik suan ogretmeniz şart.
O insan aglaya aglaya yazdigini soylesin sizde yazim hatalarina bakin ne guzel merhamet cesidi...
Benim yazimdada biseler arayin lutfen. Mesela 'da' yı ayrimi yazmaliydim

Adiniza cok uzuldum Rabbim en guzel kapilarini acsin tez zamanda. Iciniz ferahlasin insAllah.
Ama muhakkak terapi alin. Madem tek basina asamiyosunuz, yapmayn bunu kendinize

Burada derdini anlatmak için;
1-Çalışıp kendi ayakların üzerinde durman gerek(en azından bunun için çabalıyor olman gerek kurs vs.)
2-Kimseden bir destek almamış olman gerek(birinin evinde oturmak,para yardımı almamak gibi)
3-İlk iki madde sende yoksa yani çalışmayıp birinden yardım alıyorsan bir şekilde çok güçlü durman gerek.
Çünkü bir kısım insan burada diğer türlü tabiri caizse seni yerler.Ona göre derdini aç derim.
Ne alaka. Kimse kimseyi yememiş.

Anormal bir durum göremedim ben. Herkes gayet makul yorumlarda bulunuyor ne güzel. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. 👏
Sanırım sizin buradaki konulardan ve yorumlardan haberiniz pek yok🤭 defalarca linç edildim hemde yazdığım maddeler sebebiyle hatta birgün biri annemi aşağıladı diye defalarca uyardım o bu tutumundan vazgeçmeyince cevabını verdim ve aldığım karşılık 40 gün boyunca yasin okuyup bana beddua etmesiydi🤣Var böyleleri malesef...

Orta yaşlarda bir bayanım çocukluk travmalarım yada eşimin bana yaptıkları yani gururumu kırışı gibi şeyleri kimselere anlatamıyorum sanki ben hataliymisim gibi yada yanlış bisi yaptımda bunlar oldu gibi bu ara çocukluğuma çok gider oldum hep bi mutsuzluk psikiyatriye gitmeyi düşündüm ama anlatamam ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim benim gibi olan yada bunları aşan varmı
Selam bende senin gibiydim, küçük görülmüş, hakarete uğramış, haksız yere dayak yemiş bir çocuktum. Babam içer evi dağıtır anneme zarar verirdi, ailemin davranışları beni hep değersiz hissettirdi. Sanki sevilmeye layık bir insan değilmişim gibi ve sevilmeye layık olmadığımı düşünüyordum buna inanabiliyor musun? Gel zaman git zaman büyüdüm tabii 23 yaşına geldim ama anksiyete ve panik atağa yakalandım, sorunlu günler geçirdim ve çok düşündüm... İnsanların bana böyle davranmasına ben izin vermişim kendimi öteleyip hep başkalarına koşmuşum. Ne kadar acı değil mi.?. Sonra kendimi sevdim ben bu dünyada tekim, bir kere geleceğim bu dünyaya ve kimse beni ezemez üzemez! Bırak bencil ol rahat ol kendini sev ve hiçbir şeyi içine atma. Söylemek istediklerini söyle içinde büyümesin lütfen, kime ne dersen de nasıl rahatlayacaksan ve hiçbirseyde senin suçun yok kendini suçlama
Sevgiler..

Selam bende senin gibiydim, küçük görülmüş, hakarete uğramış, haksız yere dayak yemiş bir çocuktum. Babam içer evi dağıtır anneme zarar verirdi, ailemin davranışları beni hep değersiz hissettirdi. Sanki sevilmeye layık bir insan değilmişim gibi ve sevilmeye layık olmadığımı düşünüyordum buna inanabiliyor musun? Gel zaman git zaman büyüdüm tabii 23 yaşına geldim ama anksiyete ve panik atağa yakalandım, sorunlu günler geçirdim ve çok düşündüm... İnsanların bana böyle davranmasına ben izin vermişim kendimi öteleyip hep başkalarına koşmuşum. Ne kadar acı değil mi.?. Sonra kendimi sevdim ben bu dünyada tekim, bir kere geleceğim bu dünyaya ve kimse beni ezemez üzemez! Bırak bencil ol rahat ol kendini sev ve hiçbir şeyi içine atma. Söylemek istediklerini söyle içinde büyümesin lütfen, kime ne dersen de nasıl rahatlayacaksan ve hiçbirseyde senin suçun yok kendini suçlama
Sevgiler..
Haklısın ne güzel 23 yaşında farkına varmışsın benim bunları farketmem 40 yıl sürdü .

Haklısın ne güzel 23 yaşında farkına varmışsın benim bunları farketmem 40 yıl sürdü .
Kaybettigin yillara degil, yasayacagin yillara bak. Geri kalan hayatini daha kaliteli yasamak icin mutlu olmaya bak. Giden yillarini geri getiremezsin ama kalan zamani en guzel sekilde yasamak da senin elinde. Annenin yaptiklari cok kotu, evet. Muhtemelen yasadiklarinin acisini sizden cikariyordu. Bu affedilir mi, kesinlikle hayir. Ben onun ruh sagliginin iyi olmadigini dusunuyorum. Ne kadar naif, guzel yurekli birisin. Oyle bir anneden saldirgan biri de yetisebilirdi. Oysa sen yasadiklarindan ders cikarip evlatlarina annenin yaptiklarini yapmamissin. Yaralarini saracaginizdan ben eminim. Cunku guclu bir durusun var, var ki evlatlariniza gecmisin acisini yasatmak yerine sevgi ve sefkatle yaklasmissin. Yuregi guzel insan... Cok mutlu olmani dilerim.
Bu arada 40li yaslar en guzel yaslar. Tadini cikar. Ben 48 yasimdayim. 41 yasimdan sonra kendime bir hayat kurdum. Hicbirsey icin gec degil. Arkana bakma.

Son düzenleme:
Sanırım sizin buradaki konulardan ve yorumlardan haberiniz pek yok🤭 defalarca linç edildim hemde yazdığım maddeler sebebiyle hatta birgün biri annemi aşağıladı diye defalarca uyardım o bu tutumundan vazgeçmeyince cevabını verdim ve aldığım karşılık 40 gün boyunca yasin okuyup bana beddua etmesiydi🤣Var böyleleri malesef...
O sizin konunuz ve muhakkak gerekli cevabı o an vermişsinizdir. Fakat burda bu şekilde yprum yazmanız gereksiz

Öncelikle orta yaşlı değil genç bir kadınsınız. 41 yaş orta yaş sayılmak için genç bir yaş.

Annelik kutsaldır, anneler kayıtsız şartsız sevilir, onlar ne yaparsa mübahtır anlayışıyla büyüyoruz. Bu şartlanmayla büyüdüğümüz için anneniz ölünce rahatlamanız ve sevinmeniz sizde büyük bir suçluluk duygusu yaratmış. Anne suçlanamayacağı heleki ölmüş ise zinhar suçlanamayacağı için bunu kendinize yöneltmişsiniz.
Annenizi affedin bırakın gitsin. Affetmek kendi ruhunuzdaki ağırlıktan kurtulmak için gerekli.
Yalnız ve sakin bir ortamda size tüm yapılanları, haksızlıkları, dayakları, hissettiklerinizi, suçlamalarınızı, kızgınlıklarınızı yüksek sesle anlatın. Ağlayın, bağırın yüklerinizden kurtulun. İçinizin ferahladığını hissettiğinizde affedin ve serbest bırakın.
Belki erkek kardeşinizle bu konuda sohbet etmek o eski günleri birlikte hatırlayıp ağlamak size ve ona iyi gelebilir.

Öncelikle orta yaşlı değil genç bir kadınsınız. 41 yaş orta yaş sayılmak için genç bir yaş.

Annelik kutsaldır, anneler kayıtsız şartsız sevilir, onlar ne yaparsa mübahtır anlayışıyla büyüyoruz. Bu şartlanmayla büyüdüğümüz için anneniz ölünce rahatlamanız ve sevinmeniz sizde büyük bir suçluluk duygusu yaratmış. Anne suçlanamayacağı heleki ölmüş ise zinhar suçlanamayacağı için bunu kendinize yöneltmişsiniz.
Annenizi affedin bırakın gitsin. Affetmek kendi ruhunuzdaki ağırlıktan kurtulmak için gerekli.
Yalnız ve sakin bir ortamda size tüm yapılanları, haksızlıkları, dayakları, hissettiklerinizi, suçlamalarınızı, kızgınlıklarınızı yüksek sesle anlatın. Ağlayın, bağırın yüklerinizden kurtulun. İçinizin ferahladığını hissettiğinizde affedin ve serbest bırakın.
Belki erkek kardeşinizle bu konuda sohbet etmek o eski günleri birlikte hatırlayıp ağlamak size ve ona iyi gelebilir.
Kardeşim benim gibi farkında mı bilmiyorum onunla konuşmam çok zor önce kendimi iyileştirmem lazım kardeşim de ben konuşurken farkına varıp psikolojisi bozulur yada hiç farkında olmasın farkında olunca çok yıpranıyor insan çok

Zararın neresinden dönersen kardır, yarın yeni bir başlangıç yapabilirsiniz
Burada herşeyi anlatmak bana inanın çok iyi geldi hepinize çok teşekkür ederim iyi bir psikolok arıyorum inşallah bulurum tabi bende birazda güvensizlik var yaşadığım yer çok küçük turistlik bir yer herkez herkesi tanıyor o yüzden pek gitmek istemiyorum ama gitmemin iyi olacağını biliyorum dediğim gibi bana burası bile iyi geldi hepinizden Allah razı olsun

Burada herşeyi anlatmak bana inanın çok iyi geldi hepinize çok teşekkür ederim iyi bir psikolok arıyorum inşallah bulurum tabi bende birazda güvensizlik var yaşadığım yer çok küçük turistlik bir yer herkez herkesi tanıyor o yüzden pek gitmek istemiyorum ama gitmemin iyi olacağını biliyorum dediğim gibi bana burası bile iyi geldi hepinizden Allah razı olsun
Başkaları psikoloğa gittiğini duysa ne olacak ki? İnsanlar hasta olunca doktora gitmiyor mu? Bizimde ruhumuz hasta, ruhumuzu tedavi ettirmeye gidiyoruz. Lütfen basit düşün senin için gitmek iyiyse git tabi ki kimi ne ilgilendirir. Valla ben söylüyorum gittiğim zaman kim ne derse desin umrumda değil. En fazla deli derler ee deliyim var mı :)) ama psikoloğa-psikiyatriste gidebildiğimi söyleyebilen bir deli:)) şaka bir yana hayatta senin için en iyi olanı yap, kimsenin dediğine de aldırış etme. Umarım gidersin ve sifani bulursun hoşçakal 💕

Back
X