Kimseye paylaşamadıklarımız

İnanın hiç kimse kimsenin yaşadığını bilemez ben sadece geçmiş olarak bakıyorum gelecege odaklanıyorum yoksa geçmez bu hayat .İnanın kaç defa ölümle burun buruna geldim bı manyak eş tarafindan kaç defa babam tarafından sokağa atıldım .evimizden atıldık falan falan işte ama hayat devam ediyor etmeli de mücadele umuttur unutmayın .Üstelik halada bitmiş değil ama şöyle söyleyim zor zamanlar bu zamanlar .Ayakta duracak gücünüz yoksa bile çareler arayın ne yapalım böyle olmazsa olmuyor

İlk başta çekineceksiniz nerden başlasam ne anlatsam diye bocalayacaksınız. Ama doktor ile konuşmaya başlayınca zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Bi bakamışsınız ki herşeyi anlamışsınız. Çok rahatlamış Bi şekilde ayrılacaksınız doktorun yanından. Ve bir sonraki randevu sabırsızlıkla bekleyecek Bi an önce doktora gitmak konuşmak isteyeceksiniz. Nerden mi biliyorum? Bende aynı şeyi yaşadım va henüz 19 yaşındayken. Yıllar öncesi yani. Şimdi bile nasıl özledim doktorumla görüşmeyi tahmin edemezsiniz. Farklı şehirlerde olduğumuz için gidemiyorum o doktoruma. Bipolar hastasıyım ben

Çok geçmiş olsun henüz gitmedim ama gidince anlatmaktan korkmuyorum çekinmiyorumda okadar anlatılacak şey var ki hangisini anlatsam diye düşünüyorum okadar çok travma yasadimki hayatımda anlatmaya kalksam haftalar sürer tabi bir yerden başlayacağım

Kitabını alamadım ama diziyi izliyorum ama bağzen izlemeyim diyorum çünkü çok etkileniyorum yüzüm düşüyor moralim bozuluyor öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…