Kimseye paylaşamadıklarımız

Tam olarak anlatamadım sanırım burası küçük bir yer herkez herkesi tanıyor tanıdık bir doktora gidip anlatamam yok hiç utanmam doktora gitmekten zaten kimseyide ilgilendirmez

Sakıncası yoksa biraz açabilirmisiniz.Çok merak ettim.Nasıl oldu ve nasıl düzeldi

Var...Aşamadım...

Masumlar apartmanı da böyle bir konuyu işliyor. Hasta bir annenin 4 çocuğun hayatını ne hale getirdiği. Yani sizin düşünemeyeceğiniz kadar yaygın bir problem zehirli aileler((( o zamanki düşünceleriniz yüzünden kendinizi suçlamayın lütfen. Yaşandı bitti.

Var...Aşamadım...
Aşılmıyor zaten ama güçlü olmak zorundayız şuan gecenin 4:18 i ben annem bana kızınca tavan arasına atığı bebeğimi düşünüyorum oni oradan asla alamayacagimizi benim nefesim kesilrcesine almayacağımı bile bile onu kızdığım için tavan arasına atılan bebeğimi düşünüyorum

Keşke bitti dediğimizde herşey bitse hayat bukadar kolay olsa ne güzel olurdu

Bende gururumu kiran, beni cok üzen , derinden üzen, pismanliklarimu iceren seyler hakkinda konusamiyorum. Ya da cok zor oluyor benim icin. Bir yerimden bir sey kopuyor gibi .
Kendi kendime bile konuşmamaya çalışırım ic sesimle bunlari. Ama gercek pişmanlıklar ve uzuntulerdir bunlar.
Saniim bu da psikolojimizi saglam tutma amaciyla beynin bir oyunu okumustum.
Yarim yarim hatirlama, hatirlasa da gormezden gelme konusmama vs.
Yok saymaya calisma kisaca

Yaşananların senin suçun olmadığı telkinini ver.
Her zaman hep kendimi suçlu hissettim hep annemin yüzünden hayatımın her aşamasında ne olursa olsun hep ben suçluydum. Çünkü ben cooook küçükken böyle öğrendim annemden hiç haklı olmadım hatalı yanlış belkide bu dünyaya gelmemeliydim düşüncesini annem empoze etti bana ama şuan kendimi keşfediyorum keşfettikçe anneme 1 kez daha kırıtıyorum.

Evet yazışınıza ağlayacağım geldi biliyor musunuz bunu yaşatan erkeği Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın neden banyoya girip gizli gizli ağlıyorsunuz karşısına geçin ağlayın bana bunu nasıl yaparsın diye belki utanır

Hüngür hüngür ağlama butonu olsa ona basmıştımAllahım tüm yaralı kalpleri sarsın

İmkanınız varsa gidin psikoloğa inanın anlattıkça rahatlayacaksınız yaşadığınız yerin küçük olmasına bakmayın anlattığınız doktor anlattıklarınızı gizli tutuyor bundan emin olabilirsiniz.

Yanlış anneye düşenler kulübündesin( ne yapalım canım imtihanımız böyle demek. Yıllarfır inş yanlış ailedir diye bakınıyorum ama artık umudum azaldı:)))) Allah evlatlarımızı hayırlı etsin

Aldatıldın mi sorusuna kimse "hayir' diyemez. İnsan olarak bircogumuz farkında olmadan defalarca aldatilmisizdir geçmişte ya da şuan. Beni aldatan birkaç erkek tanıdım bu arada. Asik olmadiklarim aldattığında bıçak gibi kestim ilişiğinmi yoluma baktım ama aşık olduğum aldatinca hayattan koptum istemeye istemeye yoluma yalnız devam etmek zorunda kaldim. İyi ki de bunu yaşamışım şimdi kim aldatırsa aldatsin umrum olmaz. şuan partnerim var ama yalnizligi zorla öğrendiğim için yalnız kalmaktan aldatilmaktan korkmuyorum. aldatmanın kişilik meselesi olduğunu unutmadiginiz sürece bunu gururunuzla ilgili görmezsiniz.

Baskalari icin cok fazla kendimizi hirpalamaya değmiyor. Hayatta silik bir tip olursak uzerimize paspas niyetine basip gecen cok olur. Esiniz mi yol verin gitsin, gecmisiniz mi unutmaya gayret edin. Her gun her an ayni seyleri dusunurseniz evet icinden cikamazsiniz. Yeni bir sayfa acin kendinize. Guzel seyler dusunmeye baslayin. Sizi uzen tum olumsuzluklari bir yere yazip icinizi bosaltin. Hem biye dra derdinizi, yaşadıklarınizi anlatamayasiniz ki... hicbirimizin hayati super degil valla. Kimse de sizi yargilayacak kadar sizle ayni yoldan gecmedi. O yuzden yazin, anlatin dokun icinizi. Tolstoyunda dedigi gibi 'bozuk para insanin cebini deler, bozuk insanda kalbini. Bu yuzden ikisini de harcayin gitsin'

Bugün eşim gitmiş haftaya da beraber gideceğiz inşallah

Onun yaptıklarını aştım sayılır 10 yıl geçti çok şükür tekrarlanmadı ben çocukluğum ün heba olmasına ağlıyorum eşimde onun yaptıkları için ağladığımı sanıyor bugün psikiyatriye gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…