Tam olarak anlatamadım sanırım burası küçük bir yer herkez herkesi tanıyor tanıdık bir doktora gidip anlatamam yok hiç utanmam doktora gitmekten zaten kimseyide ilgilendirmezBaşkaları psikoloğa gittiğini duysa ne olacak ki? İnsanlar hasta olunca doktora gitmiyor mu? Bizimde ruhumuz hasta, ruhumuzu tedavi ettirmeye gidiyoruz. Lütfen basit düşün senin için gitmek iyiyse git tabi ki kimi ne ilgilendirir. Valla ben söylüyorum gittiğim zaman kim ne derse desin umrumda değil. En fazla deli derler ee deliyim var mı :)) ama psikoloğa-psikiyatriste gidebildiğimi söyleyebilen bir deli:)) şaka bir yana hayatta senin için en iyi olanı yap, kimsenin dediğine de aldırış etme. Umarım gidersin ve sifani bulursun hoşçakal
Sakıncası yoksa biraz açabilirmisiniz.Çok merak ettim.Nasıl oldu ve nasıl düzeldiTam olarak 9 yıl oldu sanırım çok pişman oldu şuan çok iyi giden bir evliliğim var her şey eskisinden daha iyi erkeklere pişmanlık iyi geliyor demekki tabi benim etkimde var bu olayda yuvamı sahiplenmem aileme verdiğim değer ona verdiğim değer bunları önceden görememiş demek ama artık görüyor
Uzun bir hikaye 2 yıl kadar uzunSakıncası yoksa biraz açabilirmisiniz.Çok merak ettim.Nasıl oldu ve nasıl düzeldi
Var...Aşamadım...Orta yaşlarda bir bayanım çocukluk travmalarım yada eşimin bana yaptıkları yani gururumu kırışı gibi şeyleri kimselere anlatamıyorum sanki ben hataliymisim gibi yada yanlış bisi yaptımda bunlar oldu gibi bu ara çocukluğuma çok gider oldum hep bi mutsuzluk psikiyatriye gitmeyi düşündüm ama anlatamam ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim benim gibi olan yada bunları aşan varmı
Aşılmıyor zaten ama güçlü olmak zorundayız şuan gecenin 4:18 i ben annem bana kızınca tavan arasına atığı bebeğimi düşünüyorum oni oradan asla alamayacagimizi benim nefesim kesilrcesine almayacağımı bile bile onu kızdığım için tavan arasına atılan bebeğimi düşünüyorumVar...Aşamadım...
Keşke bitti dediğimizde herşey bitse hayat bukadar kolay olsa ne güzel olurduMasumlar apartmanı da böyle bir konuyu işliyor. Hasta bir annenin 4 çocuğun hayatını ne hale getirdiği. Yani sizin düşünemeyeceğiniz kadar yaygın bir problem zehirli aileler((( o zamanki düşünceleriniz yüzünden kendinizi suçlamayın lütfen. Yaşandı bitti.
Her zaman hep kendimi suçlu hissettim hep annemin yüzünden hayatımın her aşamasında ne olursa olsun hep ben suçluydum. Çünkü ben cooook küçükken böyle öğrendim annemden hiç haklı olmadım hatalı yanlış belkide bu dünyaya gelmemeliydim düşüncesini annem empoze etti bana ama şuan kendimi keşfediyorum keşfettikçe anneme 1 kez daha kırıtıyorum.Yaşananların senin suçun olmadığı telkinini ver.
Evet yazışınıza ağlayacağım geldi biliyor musunuz bunu yaşatan erkeği Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın neden banyoya girip gizli gizli ağlıyorsunuz karşısına geçin ağlayın bana bunu nasıl yaparsın diye belki utanır
Hüngür hüngür ağlama butonu olsa ona basmıştımAşılmıyor zaten ama güçlü olmak zorundayız şuan gecenin 4:18 i ben annem bana kızınca tavan arasına atığı bebeğimi düşünüyorum oni oradan asla alamayacagimizi benim nefesim kesilrcesine almayacağımı bile bile onu kızdığım için tavan arasına atılan bebeğimi düşünüyorum
Yanlış anneye düşenler kulübündesinHer zaman hep kendimi suçlu hissettim hep annemin yüzünden hayatımın her aşamasında ne olursa olsun hep ben suçluydum. Çünkü ben cooook küçükken böyle öğrendim annemden hiç haklı olmadım hatalı yanlış belkide bu dünyaya gelmemeliydim düşüncesini annem empoze etti bana ama şuan kendimi keşfediyorum keşfettikçe anneme 1 kez daha kırıtıyorum.
Baskalari icin cok fazla kendimizi hirpalamaya değmiyor. Hayatta silik bir tip olursak uzerimize paspas niyetine basip gecen cok olur. Esiniz mi yol verin gitsin, gecmisiniz mi unutmaya gayret edin. Her gun her an ayni seyleri dusunurseniz evet icinden cikamazsiniz. Yeni bir sayfa acin kendinize. Guzel seyler dusunmeye baslayin. Sizi uzen tum olumsuzluklari bir yere yazip icinizi bosaltin. Hem biye dra derdinizi, yaşadıklarınizi anlatamayasiniz ki... hicbirimizin hayati super degil valla. Kimse de sizi yargilayacak kadar sizle ayni yoldan gecmedi. O yuzden yazin, anlatin dokun icinizi. Tolstoyunda dedigi gibi 'bozuk para insanin cebini deler, bozuk insanda kalbini. Bu yuzden ikisini de harcayin gitsin'Orta yaşlarda bir bayanım çocukluk travmalarım yada eşimin bana yaptıkları yani gururumu kırışı gibi şeyleri kimselere anlatamıyorum sanki ben hataliymisim gibi yada yanlış bisi yaptımda bunlar oldu gibi bu ara çocukluğuma çok gider oldum hep bi mutsuzluk psikiyatriye gitmeyi düşündüm ama anlatamam ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim benim gibi olan yada bunları aşan varmı
Hayel diye yazılmaz
Hayal diye yazılır
Bugün eşim gitmiş haftaya da beraber gideceğiz inşallahİmkanınız varsa gidin psikoloğa inanın anlattıkça rahatlayacaksınız yaşadığınız yerin küçük olmasına bakmayın anlattığınız doktor anlattıklarınızı gizli tutuyor bundan emin olabilirsiniz.
AminHüngür hüngür ağlama butonu olsa ona basmıştımAllahım tüm yaralı kalpleri sarsın
Onun yaptıklarını aştım sayılır 10 yıl geçti çok şükür tekrarlanmadı ben çocukluğum ün heba olmasına ağlıyorum eşimde onun yaptıkları için ağladığımı sanıyor bugün psikiyatriye gitmişEvet yazışınıza ağlayacağım geldi biliyor musunuz bunu yaşatan erkeği Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın neden banyoya girip gizli gizli ağlıyorsunuz karşısına geçin ağlayın bana bunu nasıl yaparsın diye belki utanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?