Kimseyi çekecek halim kalmadı

Benim şahsi görüşüm şöyle ki;
Birden patlak vermedi bu halleri. Sorun sadece kıyafette değil ki sizi zaten bu haliniz ile beğenip sevip evlenmedi mi? Hastayım şu kafalara ya. Beğendiğin şekilde evlen ondan sonra değişmesini işte. Neyin kafası anlamıyorum bu. Diğer arkadaşlar haklı bence dolduruşa gelme ihtimali çok yüksek ki eğer dolduruluyorsa, doldurulduğu tek konu bu değildir buna emin olun. Dikkat edin, gözünüz açık olsun.

Birbirini seven 2 insan bırak 1 haftayı 1 gün bile küs kalamaz.üstelik aynı evin içinde.insana sevdiği o kadar tatlı görünüyor ki onun günlerini mutsuz geçirmesine vesile olmak istemiyorsun.kendinizi kandırmayın.bu evlilikte bu adam sizi yeterince sevmiyor.açık bile giyinmeyen kadının kıyafetini bile bahane etmiş.haa gerçekten içini sımsıcak eden birini bulmak mucize gibi bir şey.ama bulamıyoruz diye de gerçeklerden kopamayız.

Eşin seni olduğun gibi görüp evlenmedi mi ?
Evlendikten sonra giyimin değişmedi neticede
Saçmalamış

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Ama dolduruşa gelme ihtimali çok yüksek. Az önce sofrada kpeder bişey izlemiş yok bir karı koca katılmış bir programa televizyonda onu anlatıyor oğulları arayıp sormuyormuş. Sonra sunucu demiş annesini babasinı kardeşini aramayan insandan hayır gelmez vs . Sürekli böyle muhabbetleri halbuki hep konuşuruz vs ( kendi kardeşleriyle arası bozuk bu arada çok iyi değil )

Bana anlatıyor kpeder he he dedim geçtim.
Eşim yoruyor gerçekten konuşmak görmek istemiyorum artık bana diyor ki istediklerimi yapmıyorsun ( sen hislerini hissettirdin de ben mi seni önemsemedim dedm) kocalığını hissettirsen bende ona göre davranayım)
Neyse eşimin kardeşi kayınvalide kayınpeder saymaz ama kızları on numara harika onlara göre . Nasıl bir ailenin içine düştüm bilmiyorum, boşanmak istiyorum sanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…