kimseyi sevemiyorum :(

snickers

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
34
0
16
Antalya
ben şimdiye kadar hiçbir sevgilimden uzun süreli hoşlanmadım.İlk başta hoşlanıyorum büyük bir hevesle çıkıyorum sonra en ufak hareket beni soğutuyor.Tamam bu sefer oldu diyorum ama olmuyor ((

kac yasindasin
ergen zamanlarda normal
bende öyleydim
zamanla farkli oluyor iliskiler

17 yaşındayım haziranda 18 olcam. Ama etrafımda uzun süren ilişkileri var arkadaşlarımin bende neden böyle oluyor . Ya bende uzun sürsün istemiyorum bi kaç ay hoşlansam o bile yeter ama en fazla 2 gun hoşlanıyorum sonra hemen soğuyorum

Ben de 17 yim :)
Dusuncelerim cok sik degisir ama ben de su an oyle dusunuyorum yani oyle dusunuyorum derken uzun sure birinden hoslanicagimi dusunmuyorum demek istedim benimki hep anlik hevesler oldu o yuzden artik bu konuya cok takilmiyorum aslinda bana gore su an boyle birsey benim icin gerekli degil bir iliski icin yanip tutusmuyorum ve bir iliskiyi de yurutemeyecegimi dusnuyorum simdiki erkeklerin akli baska yerde :))
Bir sevgilim olacaksa ayni zamanda arkadasim da olmali benim yani isi gucu sinema olanlardan olmamali :)
Bence sen de cok takilma bu konuya zamani gelince olur elbet :)
Eger hoslandigin biri varsa durum farkli tabi ama kimseyi sevemiyorum yazmissin.

Son düzenleme:
Bende 19a giricem canım aynı yaşlarda sayılırız bende öyleydim biraz 3-4 sene önce. Hevesti zaten sadece bu çok yakışıklı bu çok tatlı vs...
O dönemlerde oluyor sanırım. 2 buçuk senedir biriyle beraberim onu tanıdıktan sonra değişti tabi bunlar insan sevince her kusurunuda görmüyor haliyle...

Yok kimseden de hoşlanmıyorum biri benden hoşlanmadan birinden hoşlanmıyorum hiç platonik aşık olmadım hiç birine açılsam acaba beni reddeder mi kaygısı yaşamadım hayatımda değişiklik heyecan istiyorum ama yok kendimden şüphe duymaya başlıcam artık ama haklısın gerek yok yani suanda. Hani içimde kelebekler uçuşsaydı felan fena da olmazdı gerci ama neyse

Ne guzel.Bende birini sevebilirim umarim ilerdee

bosverr
o zamanlarda güzel
hep büyümeyi olgunlugu düsünme
yasini yasa
icinden ne geliyorsa
zamanla oturacak zaten hersey
ben senin yasindayken erkek arkadasim atiyorum beyaz corap görsem sogurdum
yada ne bileyim agzi koksa
tuhaf birsey giyse
yada begenmedigim bir yere götürse vs vs
normal yani
dedigim gibi simdi icinden nasil geliyorsa öyle yasa
sonra ilerde tebessümle hatirlarsin bu günlerini :)

ay bende öyleyim bir tek bende oluyor sanıyordum rahatladım :) haklısın teşekkür ederiiiiiiiiim :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…