- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 37
- Konu Sahibi karanfil9876
-
+1 tam olarak kuracağım cümle bu olurdu benimde.boşanma gecikebilir = belki barışırız barışırsak hazırlıklı ol fazla mesele çıkarmadan git
Kesinlikle yalan oldugunu ogrenmek de uzman bi agızdan netlestrdi, tesekkurler.. Bnde buna inanma asamasında cok buyuk tereddut yasamıstım ama belki bi ihtimal demistim, ama o bile degil iştePsikologum, hiçbir psikolog (lisansı psikoloji olan işi bilen bir psikolog diyeyim) boşanma aşamasında olan bir çifte aynı evde kalın demez, diyemez. Çocuk varsa ve çocuk anne babasının ayrı kalmasından etkileniyorsa daha çok vakit geçirmelerini önerebilir. Çocuğun seveceği aktiviteleri yapmak, sinemaya gitmek, parkta oyun oynamak vesaire. Demek istediğim "sevgiliniz" aynı evde kalmayı kendi istemiş, eşiyle ortak karar almışlar. Boşanma süreci uzayabilir derken de eşimle belki barışırım sen şimdiden kendini hazırla diye yolunu yapıyor size. Bu adam ister icralık olsun ister davalık hala evli ve her an davayı geri çekebilirler. Hiçbir hak da iddia edemez, kalırsınız. O yüzden siz cidden bu adamdan ayrılın. Geleceğiniz olacağını zannetmiyorum üzülen siz olursunuz.
Bi yandan da bana oyle bi konusuyo ki.Sanki beni cok seviyo gibi. Dusundum bnde bunları ama hep belki gercekse dedim işte. Zamanı hep boyle gecirdim gercekse ihtimali uzerindeBeraber yaşamaları bana kendi istekleri gibi geldi.
Yeniden deniyorlar bu çok aşikar. Çocuk için devam etmeye karar verdik diyerek sizden ayrılacağı da öyle..
Bana sallantı olarak degil net bi bitiş olarak anlattı hep. Duygularının geri donulemez bi sklde bitip bu saatten sonra ancak cocuk icin arkadas kalabilecegini. Sevdigim icin de hep inandırdım kndimi niyetinin bu olduguna. Bu cok farklı bi psikoloji inanın tum aslalarımı yasıyorum son aylarda mantıklı dusunemeyecek hale geldim bu kdr bosanan cift var kim aynı evde kalmaya devam eder niyet yoksa.. Yok işte dusunemiyorumSevgi aşk gözleri kör etse de mantığını susturmasına izin verme. İleride üzülen harap olan sen olursun. Adam evli hala boşanmış olsa bile bu ilişki çok zor iken sen evliyken bunu düşünüyorsun. Evet seviyorum diyorsun ama şunu da düşün belki barısacaklar her evlilikelte sallantı olur yıllarca aynı yastığa baş koymuş çocuk sahibi insanlar. Barışıp cocuklarını huzurla büyütebilirler. Seviyorsan bile o çocuğu düşünüp yolundan dön. Baktın ilerde boşandılar adam senin elini tutmak istiyor hala o zaman belki olabilir. Ama adam da okuduğum kadarıyla diğer seçenekten yana. Hata yapma iyi düşün vebali büyük bunun
Bana sallantı olarak degil net bi bitiş olarak anlattı hep. Duygularının geri donulemez bi sklde bitip bu saatten sonra ancak cocuk icin arkadas kalabilecegini. Sevdigim icin de hep inandırdım kndimi niyetinin bu olduguna. Bu cok farklı bi psikoloji inanın tum aslalarımı yasıyorum son aylarda mantıklı dusunemeyecek hale geldim bu kdr bosanan cift var kim aynı evde kalmaya devam eder niyet yoksa.. Yok işte dusunemiyorum
Boşanmadan görüsmemeniz en mantiklisi arkadasim sadece cocuk icin ayni evde kalmak ne demek cocukla vakit gecirmek icin illa ayni evde uyunmaz .Eger görüsmeye devam edersen hep fedekar sen olacaksin yapma tam bosanma gerceklessin oyle görüsmeye devam et .Bana sallantı olarak degil net bi bitiş olarak anlattı hep. Duygularının geri donulemez bi sklde bitip bu saatten sonra ancak cocuk icin arkadas kalabilecegini. Sevdigim icin de hep inandırdım kndimi niyetinin bu olduguna. Bu cok farklı bi psikoloji inanın tum aslalarımı yasıyorum son aylarda mantıklı dusunemeyecek hale geldim bu kdr bosanan cift var kim aynı evde kalmaya devam eder niyet yoksa.. Yok işte dusunemiyorum
Adam daha boşanmamış olduğu için eşine sadakat yükümlülüğü devam ediyor biliyorsunuz değil mi? Acele etmişsiniz ilişkiye başlamakta. Evli bir adamla birliktesiniz, böyle şeylere katlanacaksınız devam edecekseniz. Tabi boşanma davası da varsa ortada gerçekten...Ben 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim
niye vazgeçilmez bu adam bu kadar?Bana sallantı olarak degil net bi bitiş olarak anlattı hep. Duygularının geri donulemez bi sklde bitip bu saatten sonra ancak cocuk icin arkadas kalabilecegini. Sevdigim icin de hep inandırdım kndimi niyetinin bu olduguna. Bu cok farklı bi psikoloji inanın tum aslalarımı yasıyorum son aylarda mantıklı dusunemeyecek hale geldim bu kdr bosanan cift var kim aynı evde kalmaya devam eder niyet yoksa.. Yok işte dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?