- 13 Şubat 2017
- 15
- 10
- 3
- Konu Sahibi karanfil9876
-
Evet yanlıs kisi ne yazık ki biliyorum bnde surekli bi cıkıs aradım ama cıkısı yokBekar biri ile evlensen bile evlilik zor gelebilirken dul ve çocuklu biri ile evlilik çok zor görünürde gözüme. Zararın neresinden dönersen kardir. İleride sürekli sürekli aglayacagima şimdi ağlarım geçer gider. Genç kızsin karşına daha iyi daha mantikli insanlar çıkar. Ben olsam bir dk bile düşünmem ayrilirdim. bir de senden önce boşanma kararı alınmış olabilir tamam seni yargılamam yalnis ama söyle düşün diyelim ki sen evlisin ve boşanmak üzereyken eşinin kız arkadaşı olduğunu ogeniyorsun emin ol canın yanardi. Her ne kadar karşıdaki kadın boşanmak üzere de olsa sonuçta bosanilmamis daha yeni kötü şeyler atlatiyor adama karsi duygusal bağ belki hala var. Neden karşıdaki kızı da düşünmuyorsun yazık. Empati kur. Seni de anlıyorum seviyorsundur yazık ama yalnis kişi canım ya
Evleri ayırdıktan ve farklı hayat kurduktan 1 yıl sonra girmis oluyorum dava da acılmıs ve devam ederken. Bosanma sadece mahkemede sonuclanmayı bekliyo basta cok zor oldu bnm icin ama sevdigim icin beklemeyi kabul ettimDisardan bakinca siz evli bir erkekle birliktesiniz. Evet belki sorunlari var bosanma asamasina geldiler. Peki siz bu surecin neresinde o adamin hayatina girdiniz ben onu merak ettim.
Boşanmanın gerceklesmedigi biriyle sevgili olusunuzu kendinize nasil aciklayip kabul ettiniz?
Bosanma gerceklesmeden o kisi evli sayiliyor. Kadin ya da erkek evliligi mahkemede bitirir. Isterse ertesi gun sevgili yapar . ama o surecte birini bulup hayatina aliyorsa ve cocugu bu durumlari yasayip psikolojisi bozuluyorsa. Ordaki 3 kisi de sucludur. Herkes kendi nefsinin pesine dusmus derim.Evleri ayırdıktan ve farklı hayat kurduktan 1 yıl sonra girmis oluyorum dava da acılmıs ve devam ederken. Bosanma sadece mahkemede sonuclanmayı bekliyo basta cok zor oldu bnm icin ama sevdigim icin beklemeyi kabul ettim
Hayır var, ayrılmak. Kendinize değer verin, böyle mutluluk imkansız. O evde neler yaptıklarını nereden bileceksiniz. Boşanma aşamasında çocuk yapan çift dolu etraf. Ateş barut yanyana durmaz..Evet yanlıs kisi ne yazık ki biliyorum bnde surekli bi cıkıs aradım ama cıkısı yok
Ağzına sağlık.sanki bekar erkek kalmamış.hem kendinden 10 yaş büyük hemde resmi olarak evli.büyük ihtimal barışırlar zaten.25 yaşında gencecik kizsiniz başkasının eşi sizin sevgiliniz olacağına gidin yasitiniz çıtır gençlerle takilin. Değer mi ya yazık gencliginize .
Evet yanlıs kisi ne yazık ki biliyorum bnde surekli bi cıkıs aradım ama cıkısı yok
Sabırlı ve anlayışlı olmalısın bu süreçteBen 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?