Kimyasal gebelik ve insanlarin vefasizligi

Herkes farklı ışte ben senin yerinde olsam kirilirdim çünkü en yakinlarimiz üzüntülü zamanlarimizda yanımızda olmicakta ne zaman olcak.Yankin yerdeyiz ama yanımda da olmasın bi telefon ya nasıl oldun falan dese o bile yeter belkide.

Bunu hemen vefasizlik olarak yorumlamayin, belki ne diyecegini bilememistir, belki onemsememistir (niye onemsemiyor diye kizamazsiniz da, kimyasal gebelik cogu zaman kadinlarin farkinda bile olmadan yasadigi bir durum, siz de test yapmis olmasaniz bilmeyecektiniz, birkac gun gecikmeli regl oldugunuzu sanacaktiniz)
Bir de nacizane boyle seylere çok takilmayin, bos yere hem kendinizi yipratir hem cevrenizdeki insanlara kinlenirsiniz. insanlik hali bazen hayirli olsun, bazen gecmis olsun demeyi atlayabiliyoruz hepimiz, bu kadar da onemsemeyin.

Yok canım benim regl gecikmesiyle ortaya cikmadi.Ben bi ayda iki kere adet olmuş gibi oldum.geçmiş yazılarımda ayrıntılı olarak yazdım zaten neden kırgın olduğumu. Ben boş yere kizmam ufak tefek şeyleri çok onemsemem.ama bana göre önemli biseydi ve ogün hastanedeki durumumu nekadar üzgün olduğumu biliyordu.ve bana göre atlanicak bişey değil.bi hafta geçti insan bi nasılsın demesi lazım.sanki yabancı birimi.bu saatten sonra onemsemem zaten

evet cnm cocuk istemeye basladigimdan.beri hep kullandim ilac...ilac kullanmamakla alakasi yok..imtihan iste..ama yine.oluyo hemde sapasaglam saglikli.inslh seninde seninde olir bebislerin

Öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Konuda geçmiş ama inanın ki kırılacak, incinecek bir durum yok. Kimyasal gebelik psikolojinizin bozulacağı bir durum da değil. He, hamile olduğunuzu günler önce öğrenir ve günler sonra düşük yapardınız o ayrı bir durum ama zaten insan günler öncesinden öğrenince psikolojisi etkileniyor. Sinir stres yapıyor. Şubat ayında hamileyim diye doktora gittim ve hcg oranım çok düşük çıktı. Doktor dış gebelikten şüphelendi ve ben günlerce onun stresini yaşadım. Böyle durumlarfa 48 saatte bir kan veriyorsunuz ve hcg oranınız ölçülüyor. Üçüncü kan testinde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim - ki ne olduğuna dair bir fikrim bile yoktu. Daha geçen salı test sonucum pozitif çıktı ve yarım saat önce kanamam başladı. Zaten ilk kan testi sonucunda kimyasal gebelik olduğunu anladım ama doktorum her ihtimale karşı ikinci testi istedi. Eh, cumartesi kan verdim ve hcg oranım düşük çıktı yine... Yani kimyasal gebelikti. İlkinde ailemdeki herkes hamileyim sanıyordu. Ablamı arayıp söylemesem haberi dahi olmayacaktı, regl olduğumdan. Üstelik dış gebelik olabileceğini de biliyordu ama üç çocuğu var. Aklına gelsem bile o an aramasa unutacağını biliyorum. Yengem yine aynı şekilde, bir şey olduğu zaman haber ver dedi. İki çocuğu var, biri okula gidiyor ama ben arayamayacağını biliyorum. Çünkü, benimde bir kızım var. Okula gidiyor ve buna rağmen o kadar unutkanım ki. Yengemin yumurtalıklarında kist vardı geçen yıl ve biz her zaman görüştüğümüz halde sormak aklıma o an gelmiyordu. Geldiği zamanlar bir dahaki konuşmamızda sorarım diyordum ve yibe unutuyordum - ki canımdan candır yengem. Her derdini bilirim, her şeyimi bilir. Ablam gibidir. 3 ay sonra İstanbuka gittiğim zaman kafama dank ettiği bir an sordum. Sürekli unutup durduğumu da söyledim. Ne kırılmışlığı var, ne alınmışlığı çünkü bikiyor ki çocuğum var ve aklım leyla. Belki o anlarda aramak istemedi. Belki annesine arayıp seni sordu. Bilemezsin ki... Yengem ilk düşük yaptuğı zaman ben evli değildim. İlk çocuğunu 7 haftalıkken kaybetti ve günlerce gözüne görünmek istemedim. Oturdum düşen yiğenim için ağladım ama yengeme sorup durup yarasını deşmek isyemedim. Çünkü bildiğimiz et gibi parça gelmişti, ondan. İnşaallah hamile kalırsın. Rabbim gönlünden geçen hayırlısı ise versin. Sağlıklı bir gebelik olmayacağı için vücut o yumurtayı tutunamadan atıyor. Mesaj atıp yengeme 10 dk önce kimyasal gebelik olduğunu söyledim, mesaj atmasam belki bir hafta sonra arardı ama ben onun içinden geçeni biliyorum. Tabii görümcen ile önceden problemleriniz varsa bilemem. Belki daha önce o da aynı şeyi yaşamıştır ve önemli bir durum olmadığını biliyordur. Bilmiyorum vefasız diye yargılamak bana çok ağır geliyor. İnan çocuğun olduğu zaman başını kaşıyacak vaktin bile olmadığını anlarsın. Geçen sene kayınvalidem rahatsızlandı, hastahane bir bana 5 dk tren mesafesinde ama gidemedim. İki hafta yattı hastahanede tam
Ben de ikinci haftada İstanbula gitmiştim orada arayabildim ancak o da kızım yiğenlerim ile oynadığı için ancak fırsat bulabildim. Aradığım zaman, "Kızım senin çocuğun var, hastahanede ne işin var," dedi. Yani biraz hassas bir anına denk gelmiş sanırım kırılmışsın. İnan kırılacak bir durum değil.

Ve eğer çocuk istiyorsan canım, bir kadın doğum uzmanına görün. Büyük ihtimalle kan pıhtılaşması problemi var. Daha şimdiden folik asit desteği al. Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı verecektir. Coraspin verir büyük ihtimalle ve gebelikte de kullanmanı ister. Dediğim gibi hayırlısını dile. Gönlümüzden geçenin hakkımızda hayırlı olup olmadığını bilemeyiz. O yüzden Rabbim gönlünden geçen hayırlı ise versin dedim yukarıda. İnşaallah, sağlıklı sıhhatli bir evladın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…