Herkesin düşüncesi farklı ışte ben açımı paylastikca biraz daha rahatliyorum. Bende komşum niye aramadı demiyorum ya sonuçta gorumcem yani bi nasılsın diyebilirdiBen hic kimsenin samimiyetine inanmiyorum. Suan hamileyim ve Allahn korusun bebegimin basina bisey gelse kimse arasin istemem ve aramayan da niye aramadi diye dusunemem. Cunku benim uzuntum bana yeter. Birde baskasi arayip benim icin uzulsun aglasin bana acimi hatirlatsin istemem.
Benim arkadasimin sozlusu vefat etmisti ve ben aylarca arayamadim. Sonunda aylar sonra basin sagolsun dedim ve arkadasim oyle agladi ki keske demeseydim dedim.
Tamam baş sagligi guzel sey hatirlanmak iyidir ama insanin acisini tekrardan yasatiyor.
Aynen canım bende ona göre davrancam bundan sonra. Benim diğer görümce kendi dedi zaten ilk evlendigimiz zamanlar ablam seni kıskanıyor diye doğruymuş bende hissediyorum zaten. inşallah yakın zamanda senin de benimde olur canım bebeğimiz...geçmiş olsun
araması gerekirdi evet.
ama aramadı dıye de üzülmeyın , onun üzgun oldugu zamanda da siz aramazdınız.
benim kardesımın eşi de nisan ayında hamıle kaldı.
aynı durumu yasadı
bızım eşimle dogal yoldan bebegımız olmuyor
bu durumu bılıyordu kendısı
hamıle kalınca aramızda hıc samımıyet olmadıgı halde benı arayıp haber verdı
ben annelık duygusu geldı herhalde içine , artık hersey guzel olacak dıye dusunuyordum samımıyetıne ınandım.
ıkı gun snr bebeğin düştüğü haberini verdi kardesım
ben de akşam kardesımın eşini aradım, numaramı engellemıs bır turlu ulasamadım.
bizde de aksi oldu
bebek gelınce benı arayıp haber veren hatun, bebek gıdınce sesımı duymak ıstemedı
bir de böylesi var işte.
sizin kalbınız güzel , yıne olur uzulmeyın
Dedigin gibi iste herkes farkli dusunuyor bu konularda gorumcenle aranda sorun vardir belki ondan aramamistir bilemem.Herkesin düşüncesi farklı ışte ben açımı paylastikca biraz daha rahatliyorum. Bende komşum niye aramadı demiyorum ya sonuçta gorumcem yani bi nasılsın diyebilirdi
Keşke okadar ince fikirli olupta moralimi bozmamak için aramamis olsaydı ama ben onun niyetini buz dağı gibi soğuk bi insan olduğunu biliyorum tamamen düşüncesiz.diyorum ya dün dedesinin cenazesi vardı ve gelmedi düşünün yaniDedigin gibi iste herkes farkli dusunuyor bu konularda gorumcenle aranda sorun vardir belki ondan aramamistir bilemem.
Ama dedigim gibi aradiginda moralini bozacagini dusunen kisiler de olabilir. Ama gorumcenin neden aramadigini sen daha iyi bilirsin cunku herkesin gorumce ile iliskisi farkli. Sen zaten hissedersin bunu. Eger kasıtlı yapiyorsa sende ona karsi ayni sekilde davranirsin.
Yok canım onun ki dusuncesizlikten artık öğrendim iyi kötü huyunuBazen insan kayiplarda ne diyecegini bilemiyor.. ben de aramak konusunda sorun yasayanlardanim bir de mesleksel dejenerasyon var ölüm hissini yas duygusunu kaybettim ondan da olabilir ama ben hep zorlanirdim.. 2 cumle kuruyorum gerisi gelmiyor uzun bosluklar oluyor konusmada.. belki gorumceniz de boyledir..
Hissettigim için bu kadar sitemliyim zaten canım ama burda bazılarına anlatamıyorum ışte ..Dedigin gibi iste herkes farkli dusunuyor bu konularda gorumcenle aranda sorun vardir belki ondan aramamistir bilemem.
Ama dedigim gibi aradiginda moralini bozacagini dusunen kisiler de olabilir. Ama gorumcenin neden aramadigini sen daha iyi bilirsin cunku herkesin gorumce ile iliskisi farkli. Sen zaten hissedersin bunu. Eger kasıtlı yapiyorsa sende ona karsi ayni sekilde davranirsin.
Sağol canım bende bundan sonra herkese hakettiği değeri ver cem zatenCanm cok geçmiş olsun hiic takma bosver bende hamileyim üvey kaynanam var gerci ondan hic bisey beklemiyorum ama hic arayip hayirli olsun demedi hicte takmiyorum onu . takmayincada catliyor kiskancliktan.
mal gibi sizin tabirinizle evde oturup oturmamasıBi resim vardı altında yanımda olmayan insanlarla ilgili bişey yazıyordu aradan bi saat geçmeden oda en buyuk sorun iletişimsizlik falan yazmış.ama öyle mal gibi evde oturursan tabi kimseyle iletişim kuramaz.yeni dedesi öldü cenazesine bile gelmedi.Bana abartıyor sun diyenlere soruyorum şimdi.bunu da mi abartıyor um?
Oyle canım. kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar ya inşallah öyle olur.doktor da üzülme demekki bi sorun yok eşinde yada sende yine kalabilirsin dedi. baska da hicbirsey demediKimse yokmu
Yasayabilirsin canım hatta daha çabuk kaliniyormus korkma canım ınşallah bizde çabuk kalırızLütfen bi yorum yazın,inanın çok merak ediyorum,tekrar hamilelik yaşıyabilirmiyim???
Yo takmak için yer aramıyorum bu sonuçta cidddi bişey.eşim bile gitmese cenazeye.kizardim çünkü ne olursa olsun dedesi sonuçta.Benim gorumcem olduğu için değil yani.ama her koyun kendi bacağından asililir herkes naparsa yapsın ilgilendirmez beni insan olsa zaten kendi düşünürdü bazı şeylerimal gibi sizin tabirinizle evde oturup oturmaması
dedesinin cenazesine gitmemesi de sizi ilgilendirmez
dolmuşsunuz şimdi neye takacağınızı şaşırıyorsunuz :)
boşverin bundan sonra hiçbişeyine koşmayın.. gerektiği kadar
kv nize söyleyebilirsiniz içinizde kalacaksa
Çok teşekkür ederim,umarım hep beraber hamile kalırız .son yedi günüm kaldı erken testlerden yapmamak için kendimi zor tutuyorum .Oyle canım. kimyasal gebelikten sonra daha çabuk hamile kalınıyor diyorlar ya inşallah öyle olur.doktor da üzülme demekki bi sorun yok eşinde yada sende yine kalabilirsin dedi. baska da hicbirsey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?