Sizi inanın çok iyi anlıyorum,ilk testi yaptığımda bende ikinci silik çizgiyi görür görmez ,bi komşum var aynı binada hemen ona gösterdim ,bak ikinci çizgiyi gördünmü dedim ,hayır Dedi çizgi filan yok,bide hamile olsan ne yaparsın Allah bilir Dedi bana ,Nasıl kırıldığımı anlatamam .sonra 3 kez daha test yaptım ve hepsinde ikinci çizgi çıktı ama ben ona kimyasal bi gebelik yaşadığımı asla söylemedim.ve tekrar hamile kalırsam söylemeyi hiç düşünmüyorum,söylediklerini asla unutmıycam...Çoğu kişi sizi haksız bulmuş ama öyle olmuyor insan agız ucuylada olsa bir gecmiş olsun bekliyor
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bir hafta dan fazla hamile gezdim insanlar bi gecmiş olsunu çok gördü arayıp sormak yerine gördüklerinde işte söylemek için söylediler herkez aynı kalitede olamıyor malesef ben çok üzülmedim çünkü hep saglıklısını diledim sizde öyle yapın canınızı sıkmayın
Yaşamayan kişi bilmiyor canım benim gorumcenin nekadar düşüncesiz olduğunu biliyordum ama şu yorum yazanları da gördükten sonra bi benim gorumcenin öyle olmadığını görmüş oldum.insanlar kimyasal gebeligi gebelikten saymıyor sanki bi eşyami kaybetmisimde ona boş yere uzuluyormusum gibi nasıl basite indirgiyorlar. insan ilk hamile olduğunu öğrendiğinde kimyasal olup olmadığını bilemiyor ona göre hevesleniyor hayal kurup bağlanıyor.sonuçta kanda gebelik çıktı mi çıktı o durduk yere oluşmuyor sonuçta.ilk duyduğumda ben çok üzülmüştüm ama su an daha iyiyim okadar önemsemiyorum.Allah dan hep hayırlısı ni diledim demekki hayırlısı böyleymişÇoğu kişi sizi haksız bulmuş ama öyle olmuyor insan agız ucuylada olsa bir gecmiş olsun bekliyor
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bir hafta dan fazla hamile gezdim insanlar bi gecmiş olsunu çok gördü arayıp sormak yerine gördüklerinde işte söylemek için söylediler herkez aynı kalitede olamıyor malesef ben çok üzülmedim çünkü hep saglıklısını diledim sizde öyle yapın canınızı sıkmayın
Tamam onu biliyorum ama insan yinede üzülüyor ışte.kanamam gelince acile gittim kasık ağrım falan vardı.onuda geçtim psikolojik olarak çok uzgundum. ve ben hastanedeyken k.validem onunla konuştu biliyordu.ama bu zamana kadar bi geçmiş olsun yada üzülme vs diye bi defa aramadı.zaten üzgünüm kaç gündür bide böyle düşününce daha çok üzülüyorum. Ben şimdi bu gorumceye boşuna mi kızıyorum haklı degilmiyim yani
Diyorum ya canım yaşayan bilir yasamayanlara çok basit geliyor önemsiz bişey gibi.Ben çok abartmıyorum yada başkalarını bebegimden daha çok önemsemiyorum. Benim istediğim sadece insanca biseydi yani insanlık. Ben olsam evine geçmiş olsuna bile giderdim.çoğu kişi önemsiz geçmiş olsun dicek bişey yok diyor.ama sonucta o benim yakınım eşimin kardeşi kendime yakın gördüğüm için zaten kızıyorum dışardan biri olsa hiç umrumda olmaz.Ben onun gelmesini de beklemedim ama benim daha kanamam olduğunda hastaneye acile gittiğimi vs hepsini biliyordu.Bana yatis verdiklerini kürtaj dediklerini(tabi yatmadim kurtajada gerek yokmuş acil deki dr bilgisizliginden öyle demiş) neyse bi kere nasıl oldun iyi misin diyebilirdi yaniSizi inanın çok iyi anlıyorum,ilk testi yaptığımda bende ikinci silik çizgiyi görür görmez ,bi komşum var aynı binada hemen ona gösterdim ,bak ikinci çizgiyi gördünmü dedim ,hayır Dedi çizgi filan yok,bide hamile olsan ne yaparsın Allah bilir Dedi bana ,Nasıl kırıldığımı anlatamam .sonra 3 kez daha test yaptım ve hepsinde ikinci çizgi çıktı ama ben ona kimyasal bi gebelik yaşadığımı asla söylemedim.ve tekrar hamile kalırsam söylemeyi hiç düşünmüyorum,söylediklerini asla unutmıycam...
Normalde birbirimizi arayıp sormayiz.Ben ilk evlendigimizde bikac kere oylesine aradım nasılsın diye onun dışında bikac kandil bayram vs.aradım baktım o hiç arayıp sormuyor bende arayip sormayı kestim. daha yeni yakinimiza taşındılar ama öyle sık gorusmuyoruz.ama bi sorunumuzda yok.en azından benim açımdan bişey yok.o pek karşısındakini kırıp kirmamayi düşünmez lafı pat diye söyler herkese karşı.yani ince fikirli değil bencil biri.bide çok soğuk biri aynı yastayiz ama hiç samimi degil.(soğuk olduğunu bi tek ben degil cevremdende bir iki kişi söyledi) karşılık beklediğim için değil ama onun çocuğunun benim bu olaydan bi hafta önce kolu kırıldı.Ben ayrı aradım eşim ayrı geçmiş olsun diye.ayrıca evine de geçmiş olsuna gittik. (aramadan önce kayinvalidemde hatırlattı ara diye ben zaten aricaktim aradimda) onun ben arayıp nasılsın demesini beklerdim iki adım yerdeyiz demek ölsek kalsak umrunda olmicak.abartiyorsun diyenlere soruyorum benim üzüntülü anımda benim yanımda olmaicakta ne zaman olcak acabaTekrar geçmiş olsun takibindeydim ve üzüldüm açıkçası ama denemeye devam bu sefer sağlıkla bi bebis gelip mutluluğun olacak. Bu arda gorumceyle bu konu haricinde nasılsınız? Anlasmaniz nasıl?
Normalde birbirimizi arayıp sormayiz.Ben ilk evlendigimizde bikac kere oylesine aradım nasılsın diye onun dışında bikac kandil bayram vs.aradım baktım o hiç arayıp sormuyor bende arayip sormayı kestim. daha yeni yakinimiza taşındılar ama öyle sık gorusmuyoruz.ama bi sorunumuzda yok.en azından benim açımdan bişey yok.o pek karşısındakini kırıp kirmamayi düşünmez lafı pat diye söyler herkese karşı.yani ince fikirli değil bencil biri.bide çok soğuk biri aynı yastayiz ama hiç samimi degil.(soğuk olduğunu bi tek ben degil cevremdende bir iki kişi söyledi) karşılık beklediğim için değil ama onun çocuğunun benim bu olaydan bi hafta önce kolu kırıldı.Ben ayrı aradım eşim ayrı geçmiş olsun diye.ayrıca evine de geçmiş olsuna gittik. (aramadan önce kayinvalidemde hatırlattı ara diye ben zaten aricaktim aradimda) onun ben arayıp nasılsın demesini beklerdim iki adım yerdeyiz demek ölsek kalsak umrunda olmicak.abartiyorsun diyenlere soruyorum benim üzüntülü anımda benim yanımda olmaicakta ne zaman olcak acaba
Bende görümcemle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ,ve onbeşyıllık evliyim mecbur kalmadıkça aynı ortamda hiç bulunmam ,eşimde biliyor ablasının Nasıl biri olduğunu o yüzden beni hiç zorlamadı görüşme ile ilgili...onunda beni istemediği zaten her hareketinden belli ama ben inanın hiç kafama takmıyorum ,eşim ve oğlum önemli benim hayatımda sadece...beni üzen kişileri hayatımdan elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ....Diyorum ya canım yaşayan bilir yasamayanlara çok basit geliyor önemsiz bişey gibi.Ben çok abartmıyorum yada başkalarını bebegimden daha çok önemsemiyorum. Benim istediğim sadece insanca biseydi yani insanlık. Ben olsam evine geçmiş olsuna bile giderdim.çoğu kişi önemsiz geçmiş olsun dicek bişey yok diyor.ama sonucta o benim yakınım eşimin kardeşi kendime yakın gördüğüm için zaten kızıyorum dışardan biri olsa hiç umrumda olmaz.Ben onun gelmesini de beklemedim ama benim daha kanamam olduğunda hastaneye acile gittiğimi vs hepsini biliyordu.Bana yatis verdiklerini kürtaj dediklerini(tabi yatmadim kurtajada gerek yokmuş acil deki dr bilgisizliginden öyle demiş) neyse bi kere nasıl oldun iyi misin diyebilirdi yani
Canım bende çok sosyal biri degililm hatta ben ondan daha cekingenim mesela ben karşımda kini dusunmeden hareket etmem kırılmasın yanlış anlamasın diye dikkat ederim ama dikkat ediyorum o bi kendini düşünüyor. nisan yaptık sanki yabancı gibi en son geldi.düğün yapcagimiz zaman bi kere arayip nasılsın yardım edilcek bişey varmı demedi.evimizi kendimiz temizledik yerlestirdik.dugunede yabancı gibi geldi oturdu.Ben ondan maddi olarak geçtim manevi olarak hiç destek görmedim. Bence sende öyle olma sonuçta o senin ab in en azından bi arayıp nasılsın abi bi ihtiyacın varmı demelisin.Doğru diyorsunuz ama içiniz rahat olsun yani takmayın kafaya size özel birşey olduğunu sanmıyorum yapısı öyledir mesela bana da herkes çok soğuk gözüküyorsun der ama öyle değilim tanıdıkça zaman gecirdikce degisiyo işler. Bide çok muhabbet edemem, telefon özürlüyüm. Mesela kayinvalidem aramadikca beni ben aramam. Ya da bi başkasını. Biraz cekingenlikten kaynaklı. Ya da bende bi gorumceyim 18 aralıkta abim evleniyor ama ben 1 kez bile aramadım arada bi mesajlaşırız o kadar
Benim normal regl değildi canım ben bi ayda iki kere adet olmuş gibi oldum.ve ilk defa başıma geliyor daha hiç bişey bilmiyordum.ve doktor bana hastanede yatis verdi kürtaj ol can dedi. Yanımda kaynvalidem vardı o gorumcemi aradı böyle dedi dr.napalim onerebilcegin dr.varmi falan diye.bende hiç bişey bilmediğim için kimysal gebelik vs.çok uzuldum nasıl agladigimi k.v gördü.Haftasonu olduğu için kadindgm dr evinden kalktı geldi.acil deki dr bilgisiz beni boşuna korkutup yatis vermiş gerek yok dedi kadindgm dktr.Böyle durumda belki uzulmussundur diye bişey mi var tabiki çok üzüldüm sanki oluşan bi bebeği kaybetmisim gibi çünkü anne olmayi çok istiyorum ve bütün gün ağladım. hemen ogün aramasa bile su an bi hafta geçti insan bi kere arayip nasıl oldun demezmi bence senin eltide bahane bulmuş bi kere araması gerekirdi.Bence abartıyorsun. ben de geçen hafta kimyasal düşük yasadim. öğrendigimin ertesi günü düştü benimki de. zaten daha olusmamis oluyor bile kimysalda, sadece tutmus. Reglin birkac gün gecikmesi bile kimyasal düşükten olabiliyormus. Eltimle konuşunca belki üzülmüşsündür diye arayamadim dedi mesela. seninki de o yuzden aramamisolabilir. vefasizlik agir kacmis.
Benim esimde zaten biliyor onun haksız olduğunu o da bana nasıl istiyorsan öyle davran sende ona göre davranirsin bundan sonra dedi.bi çocuğum olsa bana çok büyük moral olcak bende hicbiseyi takmicam Allah bana da nasip eder inşallah hayırlısı ileBende görümcemle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ,ve onbeşyıllık evliyim mecbur kalmadıkça aynı ortamda hiç bulunmam ,eşimde biliyor ablasının Nasıl biri olduğunu o yüzden beni hiç zorlamadı görüşme ile ilgili...onunda beni istemediği zaten her hareketinden belli ama ben inanın hiç kafama takmıyorum ,eşim ve oğlum önemli benim hayatımda sadece...beni üzen kişileri hayatımdan elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ....
Sağol tatlım kendi eşim bile bana hak veriyor ama burda ki bazı kişileri anlamıyorum yaşayan biliyor ışte.bi evladım olsun kimseyi takmicam zatenCanim cok gecmis olsun umarim
saglikli bir evlat sahibi olursun
Kırılmakta haklı oldugunu dusunuyorum bir gecmis olsun diyebilirdi
Bundan sonra sende sana verilen deger neyse oyle davran fazlasi can yakıyor bunu yaşadim biliyorum
Canım bi gün önce ograndim ama.ertesi sabah kasık ağrısı ve kanamadan gittim.ve devlet hastanesine gitmeden önce onerebilecegi bi doktor vs.varmı diye kayinvalidem onu aradı.yani daha ben hastanedeyken biliyordu.benimde ilk defa başıma böyle birşey geliyor ve hastanedeki doktor biraz bilgisizdi ve bana yatiş vercekti kürtaj ol can dedi.Ben zaten onu duyunca başladım ağlamaya daha neyin ne olduğunu bile bilmiyordum. yani moral olarak çok uzgundum bu sırada da kayinvalidemle iki üç kere konustklarini duydum ama.benimle o zaman yada daha sonra bi kere merak edip ne oldu diye aramadı.Ben ni anlatamıyorum kendimi
Canım bende çok sosyal biri degililm hatta ben ondan daha cekingenim mesela ben karşımda kini dusunmeden hareket etmem kırılmasın yanlış anlamasın diye dikkat ederim ama dikkat ediyorum o bi kendini düşünüyor. nisan yaptık sanki yabancı gibi en son geldi.düğün yapcagimiz zaman bi kere arayip nasılsın yardım edilcek bişey varmı demedi.evimizi kendimiz temizledik yerlestirdik.dugunede yabancı gibi geldi oturdu.Ben ondan maddi olarak geçtim manevi olarak hiç destek görmedim. Bence sende öyle olma sonuçta o senin ab in en azından bi arayıp nasılsın abi bi ihtiyacın varmı demelisin.
Benim normal regl değildi canım ben bi ayda iki kere adet olmuş gibi oldum.ve ilk defa başıma geliyor daha hiç bişey bilmiyordum.ve doktor bana hastanede yatis verdi kürtaj ol can dedi. Yanımda kaynvalidem vardı o gorumcemi aradı böyle dedi dr.napalim onerebilcegin dr.varmi falan diye.bende hiç bişey bilmediğim için kimysal gebelik vs.çok uzuldum nasıl agladigimi k.v gördü.Haftasonu olduğu için kadindgm dr evinden kalktı geldi.acil deki dr bilgisiz beni boşuna korkutup yatis vermiş gerek yok dedi kadindgm dktr.Böyle durumda belki uzulmussundur diye bişey mi var tabiki çok üzüldüm sanki oluşan bi bebeği kaybetmisim gibi çünkü anne olmayi çok istiyorum ve bütün gün ağladım. hemen ogün aramasa bile su an bi hafta geçti insan bi kere arayip nasıl oldun demezmi bence senin eltide bahane bulmuş bi kere araması gerekirdi.
Bugün dayanamadım idrar testi yaptım sabah kalkar kalkmaz erken sonuç veren gebelik testlerinden di ama tek çizgi ,altı gün kaldı hastalanmama ama ben yine dayanamadım ve çok Can'ım sıkıldı.....Bende görümcemle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ,ve onbeşyıllık evliyim mecbur kalmadıkça aynı ortamda hiç bulunmam ,eşimde biliyor ablasının Nasıl biri olduğunu o yüzden beni hiç zorlamadı görüşme ile ilgili...onunda beni istemediği zaten her hareketinden belli ama ben inanın hiç kafama takmıyorum ,eşim ve oğlum önemli benim hayatımda sadece...beni üzen kişileri hayatımdan elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ....
Sağol canım bir hafta oldu.uzak olsak onemsemem çok yakın oturuyoruz.ve başıma geleni bilmese yine onemsemem.ama daha hastanedeyken haberi vardı.Ben olsam en azından bi nasıl oldun derdim.bu arada insan zaten uzuntuluyken içini dokebilcegi birine ihtiyaç duyuyor.en azindan ben öyleyim.ve bana göre de bu onemsenmiyecek kadar basit bişey değil.Ben olsam üzülme falan der manevi olarak yanında olurdum.ama bu saatten sonra değil bende artık beni onemsemeyeni onemsemicemBu kadar üzüntünün arasında görümcene nasıl takıldın ?
Valla iğnelemek için sormuyorum bunu
Benim o panikle o üzüntüyle görümce falan gelmez aklıma
Düşünüyorum da kendi kardeşlerimden beklerim önce düşünülmeyi, kocanın ailesi ne alaka ki
Geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?