Amin inşallah ne güzelUmarım hamilelikleriniz hayırlısıyla vakti gelince olur ben Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde şuan bebeğim doğdu darısı başınıza kızlar
9 ay önce 2 kez kimyalsal geçirdim gebelik oluşmadı sabırla bekliyoruzMerhaba arkadaşlar ben Kasım sonunda kimyasal gebelik geçirdim 6 aralıkta düşük başladı 2 gün öncede bitti şükür diğer regl dönemimde yumurta takibi ile tekrar denemelere başlayacağız sizin süreciniz nasıl geçti inancım çok yüksek neden bilmiyorum sanki olacak gibi hakkımızda hayırlısı inşallah
Aynıyım benimkide Ekim ayindaydi. Ama doktor ne ilaç ne bisey verdi hicbisey demedi bana. Sadece kanamalı kistin var adetten sonra gel bakalım bidaha dedi ama gidemedim.Bende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdimDoktor kasım da korunmadan kendin deneyebilirsin olmazsa ilaca baslariz demisti olmadi klomen e basladik simdi bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsn insallah Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Kistten dolayıdır bence benim ilk adette temizlenmisti kist vs yoktuAynıyım benimkide Ekim ayindaydi. Ama doktor ne ilaç ne bisey verdi hicbisey demedi bana. Sadece kanamalı kistin var adetten sonra gel bakalım bidaha dedi ama gidemedim.
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle ömürle gelsinler inşallahEkim ayında geçirdim bende kimyasal gebelik. 2 kez adet gördüm ama daha olmadı şimdilik nasip Allah sağlığıyla zamanında versin
Hayırlısı ile inşallah olur bende büyük ihtimal ocakta klomene başlarım bakalım nasıl olacak inşallah çok bekletmezler biziBende ekim ayında kimyasal gebelik geçirdimDoktor kasım da korunmadan kendin deneyebilirsin olmazsa ilaca baslariz demisti olmadi klomen e basladik simdi bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi olsn insallah Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Maşallah size rabbim bebeğinizi sağlıklı ömürlü analı babalı büyütsünsün inşallah darısı bizlerin başınaUmarım hamilelikleriniz hayırlısıyla vakti gelince olur ben Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde şuan bebeğim doğdu darısı başınıza kızlar
Neredeyse aynı dönemde geçirmisiz inşallah bekletmez bebişler biziBen de geçen hafta kimyasal geçirdim malesef. İnşallah bu ay olur çok istiyorum
İnşallah yakın zamanda gelir bebeğiniz belli olmaz sperm 72 saate kadar yaşıyormuş içeride inşallah tutar yüzünüz gülerGeçen ay kimyasal geçirdim. Çok üzülmüştüm. Kan testinde 22yi gördüm hemen akşamı kanamam başladı oluk oluk.. 10 aydır deniyorduk.
Bu ay yumurtlama günümü değerlendiremedik bir gün öncesini ve bir gün sonrasını değerlendirebildim umarım tutmuştur.
İnşallah son kez olmuştur yakın zamanda hayırlısı ile gelir bebeğiniz9 ay önce 2 kez kimyalsal geçirdim gebelik oluşmadı sabırla bekliyoruz
1 seneyi geçti deniyoruz. Nasip canım. Farklı şehirde olduğum için gidemedim daha doktora. Siz ne zamandır istiyorsunuz?Kistten dolayıdır bence benim ilk adette temizlenmisti kist vs yoktune zamandir istiyordunuz ? Rabbim hepimize nasip etsin insallaaahhh
İnşallah canim cümlemize inşallahİnşallah son kez olmuştur yakın zamanda hayırlısı ile gelir bebeğiniz
İnşallah sizden de güzel haberler alırız. Bir sorununuz yok değil mi ? Pco vs gibi ?Merhaba arkadaşlar ben Kasım sonunda kimyasal gebelik geçirdim 6 aralıkta düşük başladı 2 gün öncede bitti şükür diğer regl dönemimde yumurta takibi ile tekrar denemelere başlayacağız sizin süreciniz nasıl geçti inancım çok yüksek neden bilmiyorum sanki olacak gibi hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?