- 25 Ekim 2018
- 3.715
- 6.603
- 158
- Konu Sahibi booksmoney
-
Anladım. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Kurnazlık yapmaya çalışmış ama hiç doğru değil. Eğer bu konuda ısrar ederse ve evlenirseniz altınları vermeyin, bir daha geri alamayabilirsiniz. Bankaya koyun ya da ne olursa tam bilmiyorum. Ama güzellikle halletmeye çalışın siz yine önce.İnannın almam gereken yapmam gereken her şeyi fazlasıyla yaptım. Bana ağzını açıp diyemez ki bunu senin yapman gerekiyordu yapmadın.
Siz bu adamla görücü usulü mü evleniyorsunuz ? Adam zenginleşmek için evleniyor farkında mısınız ? parasını verirsin ne demek , o para hangi keseye gidecek ?Evet haklısınız o kadar soğudum ki bu konulardan dolayı. Bana parasını verirsin o zaman bile dedi.
Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Soğunur bu konudan. Hani düğünü ailem ödeyecek falan dese belki ama yine soğurum ben. Belki ben tuhafım anacımTarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
Altınlarımı anneme bırakmayı düşünüyorum kesinlikle onlardan birine vermem böyle bir durumdan sonra.Anladım. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Kurnazlık yapmaya çalışmış ama hiç doğru değil. Eğer bu konuda ısrar ederse ve evlenirseniz altınları vermeyin, bir daha geri alamayabilirsiniz. Bankaya koyun ya da ne olursa tam bilmiyorum. Ama güzellikle halletmeye çalışın siz yine önce.
Görücü usulü değil biz birde çok emek verdik bu ilişki için son aylarda böyle oldu adama ne olduysa şaşırıyorum her hareketine artık.Siz bu adamla görücü usulü mü evleniyorsunuz ? Adam zenginleşmek için evleniyor farkında mısınız ? parasını verirsin ne demek , o para hangi keseye gidecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?