kına var...

akandeniz

herşey güzel olacak
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
6.645
547
148
selam kızlar...
şimdi sorun şöyle yarın akşam eşimin teyzesinin kınası var...
eşimin ailesiyle uzun zamandır görüşmüyoruz...
görüşmeme nedenimiz beni istememeleri...
ve eşime ya o ya biz diye bi tercih sunmaları...
ayrıca teyzesi annemin evine gidip annemi tehdit etti...
eşimde bende uzun zamandır görüşmüyoruz onlarla (yaklaşık 2 yıldır)...
söylediğim gibi yarın akşam kına var tabiki gidicem eşimi yalnız bırakmam orada...
nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum...
cumarteside düğün olacak tabi...
çok ayrıntılı yazamadım ama sorarsanız anlatırım...
teşekkür ederim şimdiden...

annenizi tehdit eden bu bayanın kınasına gitme gereği neden duyuyorsunuz ki? kına genelde bayanlar arasında olur ama büyük salon tutulmamışsa eğer.

Düğünü anlarımda kınaya gitmeniz gerekmez gibi geliyor. Ben olsam kendi adıma hiçbirşeyine gitmezdim.

Zaten görüüşmüyormuşsunuz hesap vereceğiniz yüzyüze bakacağınız kimse yok anladığım kadarıyla

Hep bu aileler zaten sorun ya. Çok üzülüyorum ben eşinin ailesiyle sorun yaşayanlara. Eşinin yanında gitmekle en doğrusunu yapıyorsun sonuç olarak o dul bi adam değil ve her zaman beraber olduğunuzu göstermeniz en doğrusu herkeste nerde durması gerektiğini öğrenmiş olur böylece. Herkes yerini bilicek. Hiç bir sorun yokmuş gibi davran eşinle ne kadar mutlu olduğunuzu göster onlara gülücükler dağıt etrafına. Kısacası sallama onları bırak onlar kudursun mutluluğunuza

annemi tehdit eden diğer teyzesi o evli bu küçük teyzesi...
konuşmadıklarım görümcelerim ve teyzeleri o kadar..
onun dışında dayıları fln var çok destek oldular bana...
laf sokmayıda seviyo bu kadınlar...
densiz densiz konuşacaklar yine...
eşim tek gitsinde istemiyorum...

eşiniz bu yaşanılanları bilmiyor mu ki
neden hala o insanların dolduruşuna gelsin ki
anlamış olması gerekmez mi?
ben olsam gitmezdim
eşimde gidecekse bi yarım saat gidip tebrik edip geri dönmesini isterdim...

eşim gidecek ve ben gitmezsem bozulur...
bide orda güzelceeee doldurup bana gönderecekler biliyorum..
yaşadım çünkü bunları...

anladım senı.sımdı hep bırlıkte guzel bır taktık gelıstırelım.mesela salona gırerken cok şık ve aynı zamanda guleryuzlu olmalısın.konustugun ınsanlar senın esprılerınle gulmelı.bu onları sınır etmeye yetecektır esın de senınle gurur duyacaktır

ne ben giderim nede eşimi gönderirim birtek sizinle olmamış problemleri ailenize kadar yansımış...herkes haddini bilicek!!

evet bende böyle düşündüm biraz...
eşimle aramızı bozabildiklerini düşünecekler yine...
sağlam durmam lazım...
ama laf sokmaya kalkarlarsa cevap vericem galiba...

eşinizi tek göndermemeniz doğru olur zaten. geç gidebilirsiniz saat olarak.

muhatap olmassınız hayırlısı olsun dersin gecersin bir sandalyaye.

biliyor...
zaten o beni zorlamıyor görüşmem için ama ben gitmem gerektiğini düşünüyorum....
bi kere ağzım yandı sonuçta...

hee anladım bu teyzeysiyle görüşüyor eşiniz. tamam

bende gitmen taraftarı değilim valla
hadi düğün neyse de
kınaya erkek pek gıtmez eşin de gitmesin
şimdi geleceksın akşam eve
kınanın kritiği
şu şöyle bu böyle
yine tatsızlık falan çıkacak
sen bilirsin yine de ne diyim...

gülmek iyi fikir bak..
benim onalrın yanında yapamadığım bişey sonuçta...
şık denilebilecek bi elbise aldım zaten...
bu akşamda kuaföre gidiyorum boyaya...
herşey hazır görüntüde bi sıkıntı yok gibi..
ama görümcelerim laf sokma hastası bide ben bir kere cevap verdim ağlamaya başladı hemen..
diğeri de aynı bişey söylemedim evime geldim sadece intihar fln etmeye kalktı güya...
adamı cinnete getiriyolar...
bide severler kavgayı...

biliyor...
zaten o beni zorlamıyor görüşmem için ama ben gitmem gerektiğini düşünüyorum....
bi kere ağzım yandı sonuçta...

siz bilirsiniz tabii....
gerçekten gitmek istiyorsanız gidin...
ama yan bakışlara laf sokmalarada hazırlıklı olun...
eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu, kimsenin sizi ayırmaya gücünün yetmediğini yetemeyeceğini gösterin...
fazla kalmayın, kafi şekilde kalın tebriğinizi edin ve gülücükler saçarak çıkın gidin

cnmm gitmeyi planlamışın zaten...
çok dikkat çekici açık kıyafet giymeden gitmeni ama şık olmanı ve en güleryüzlü hallini takılmanı tavsiye ederim...ve eşinle en azından ilk 15 dk yanından ayrılmanı istemediğini belirt fazla durmazsınız zaten diye düşünüyorum :44:
eşin kiminle görüşürse görüş fakat el öpme Allah mutluluk versin her 2 taraf için hayırlısı olsun deyin... eğer size gelip fesatlamak isteyenler olursa yani hmmm görüşmüyorsun niye geldinki derlerse sakın içini daraltma ölüm düğün ötesi mi var.... azıcık hatıriçin bile insanların yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum bende hatır olmayabilir ama ha eşim ha ben deyin geçin ... size gelip dedikodu yapmak isteyebilirler... sakın malzeme vermeyin ama bırakın anlatsınlar....

not: gitmeyin diyen arkadaşlar alınmasın sakın.. bayan gitmeye karar vermiş gittiğinde sırf huzursuzluk yaratmak için yerinde olsam gelmezdim diyebilecek dedikodu arayanlar olabilir... onlar için dedim.. yoksa bana göre de annemi bile tehdit etmiş bir insan bnm için bitmiştir... bende gitmezdim

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam onlara cevap vermek yerine laf sokmalarına fırsat vermezdim. Bu da nasıl olur çok konuşmamak ve onların yanında çok durmamakla. Çünkü şunu unutma sen sonuna kadar haklı bile olsan onlar sana laf soktugunda cevap verirsen senden kötüsü olmaz bırak onlar acaba bizmi yanlış yaptık diye düşünsünler senin etrafına gülücük dağıtan yüzün karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…