gülmek iyi fikir bak..
benim onalrın yanında yapamadığım bişey sonuçta...
şık denilebilecek bi elbise aldım zaten...
bu akşamda kuaföre gidiyorum boyaya...
herşey hazır görüntüde bi sıkıntı yok gibi..
ama görümcelerim laf sokma hastası bide ben bir kere cevap verdim ağlamaya başladı hemen..
diğeri de aynı bişey söylemedim evime geldim sadece intihar fln etmeye kalktı güya...
adamı cinnete getiriyolar...
bide severler kavgayı...
eşinizi tek göndermemeniz doğru olur zaten. geç gidebilirsiniz saat olarak.
muhatap olmassınız hayırlısı olsun dersin gecersin bir sandalyaye.
gulerek laf sok sende canım.ınan bana sessız kalırsan mutlu olamazsın.ama kavga eder gıbı soyleme.guler yuzle dalga gecer gıbı soyle gec gıt
susuncada haksız ben oluyorum zaten..
çok ileri giderlerse cevaplarını vermeyi düşünüyorum...
onlar şakayla söylerse bende şakayla söylerim...
ciddi söylerlerse alırlar karşılığını...
hatta böyle vurmalı kırmalı kavgayı daha çok seviyolar ama onu ben yapmam...
siz bilirsiniz tabii....
gerçekten gitmek istiyorsanız gidin...
ama yan bakışlara laf sokmalarada hazırlıklı olun...
eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu, kimsenin sizi ayırmaya gücünün yetmediğini yetemeyeceğini gösterin...
fazla kalmayın, kafi şekilde kalın tebriğinizi edin ve gülücükler saçarak çıkın gidin
susuncada haksız ben oluyorum zaten..
çok ileri giderlerse cevaplarını vermeyi düşünüyorum...
onlar şakayla söylerse bende şakayla söylerim...
ciddi söylerlerse alırlar karşılığını...
hatta böyle vurmalı kırmalı kavgayı daha çok seviyolar ama onu ben yapmam...
cnmm gitmeyi planlamışın zaten...
çok dikkat çekici açık kıyafet giymeden gitmeni ama şık olmanı ve en güleryüzlü hallini takılmanı tavsiye ederim...ve eşinle en azından ilk 15 dk yanından ayrılmanı istemediğini belirt fazla durmazsınız zaten diye düşünüyorum :44:
eşin kiminle görüşürse görüş fakat el öpmeAllah mutluluk versin her 2 taraf için hayırlısı olsun deyin... eğer size gelip fesatlamak isteyenler olursa yani hmmm görüşmüyorsun niye geldinki derlerse sakın içini daraltma ölüm düğün ötesi mi var.... azıcık hatıriçin bile insanların yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum bende hatır olmayabilir ama ha eşim ha ben deyin geçin ... size gelip dedikodu yapmak isteyebilirler... sakın malzeme vermeyin ama bırakın anlatsınlar....
not: gitmeyin diyen arkadaşlar alınmasın sakın.. bayan gitmeye karar vermiş gittiğinde sırf huzursuzluk yaratmak için yerinde olsam gelmezdim diyebilecek dedikodu arayanlar olabilir... onlar için dedim.. yoksa bana göre de annemi bile tehdit etmiş bir insan bnm için bitmiştir... bende gitmezdim
rezıl olmayı sevıyorlar sanırım.cok sınır bozucu gercekten.ıs o boyuta gelırseyatır yere yol saclarını
sevdiğin birilerinin yanına otur gülerek gayet mutlu onlarla sohbet et
laf sokarlarsa şaka yollu sende
gülerek karşılığını ver
.....
cnmmben yorumumu yazmıitım ama eşimi doldurupda gönderiyorlar dediğini falan o kısımları okumamıştım sakın yanlız gönderme..... ama geç gidin.... ve ne kadar kalacağınızı falan kapıdan çıkarken sorun... kına evine gitmeyelim diye konuşun....
şık olun bakımlı olun en önemlisi güleryüzlü olun... laf söyleyecek olurlarsa da eğer eşin yoksa yanındaşimdi seviyemi düşüremem k.bakmayın sizin için gelmedim deyin... uzaklaşın onlardan.... ama eğer eşin yakınlarında olursa.... direkt uzaklaşın ve eşinizin yanına gidin... beni yanlız bırakma biranem deyin.. ve öpün
inşallah kazasız belasız atlatırım bu olayı dayak yemeden görümcelerimden...
mümkün olduğu kadar geç gidicem valla....
inşallah eşiminde işi uzarda geç kalır....
Akandeniz seni diğer yorumlarından biliyorum çok iyimsersin eşin konusunda..sezgilerin kesin gitmen yönündeyse ben olsam kınayı es geçerdim..en azından düğüne giderdim ki hem eşimi yalnız bırakmamış olurdum hem de kına gibi kadınların bol olduğu bir ortamda malzeme verip sinirlerimi de germezdim. Eşin de yalnız takılıyormuş ya bunu bahane gösterirsin…durumları bildiğini yalnız kalmak istemediğini ama düğünde ona eşlik edeceğini vs söylesen nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?