kına var...

Ne eşimi yollarım nede ben giderim.
Ne münasebet canı 2yıldır görüşmüyorum aileme dil uzaıyorlar halt etsinler.
Gidip altın mı takayım bide.

esınız neden gıdecekkı hayat ıste
benım sımdıkı esımle

benım kuzenımın eskı eşi - şimdiki eşimin kuzenyle evliler hayat işte ıstanbulun bır ucundan bır ucuna nısandan sonra fotolarda ben eskı damadı gorunce fark ettım
düğünümüzden once kayınvalıdem uyarmıs gelmesın damatları dıye zıra benımde kuzenım artık baska bırıyle evlı cocuklu fılan neyse
bızım dugunden 3 hafat sonra bu esımın kuzenının erkek kardesı kına ve dugunu oldu her ıkısınıede katılmadık

neden cunku benım kuzenımle kotu bosandılar aılelerımızı maaf ettıler onları ezıp gecmek gıbı geldı o gıdebılırdı ama oda gıtmedı
sızın esınız neden gıdıyorkı ?sız neden gıdıceksınızkı..

eşimin ailesi sonuçta ne kadar kötü olsada araları biyere kadar işte....
bulunmak ister aralarında eminim....
benim sıkıntım o iki görümcem ve teyzesiyle...
özellikle teyzesiyle selamlaşmak elini sıkmak bile istemiyorum....

yoruma devam

ki sızın aılelerıne yansıyan bıseyler olmus esınızın gıtmesını nasıl kabul edebılıyorsunuz

oraya kadar gıdeceksenız taktık uygulamaya gıtmısken surat sısıreceksenız gıtmeyın daha ıyı

çok çok haklısın bende böyle düşünüyorum tabiki...
ama eşime gitme demek nasıl olur...
3 tane kıçı kırık kadın yüzünden eşim hiçkimseyi göremiyo teyzesinin kınasında bulunmazsa ayıp olmazmı etrafa....
bi de ben göndermezsem suçlu durumuna düşerim...
teyzesi saygısız benim anneme karşı evet hiçbirzaman affetmicem ne evine giderim ne de evime alırım o ayrı...
ama toplum içinde eşime laf gelsin istemem...
dedikoduya bayılıyolar zaten "karısı göndermedi,bak karısı gelmedi kocasını saymıyo" diye diye dayılarında kanına girerler...

kesinlikle gitmezdim sizede gitmemenizi öneririm
eşinizin yanında olmak sizin beraberliğinizin kanıtı olmamalı
kaldı ki mutluluğunuza kanıtta aranmamalı
karşı tarafa kaale almadığınızı göstermenin en iyi yolu bulundukları yerlere gitmemenizdir
sizin onların kına ve düğününden daha önemli uğraşlarınız olmalı
eşimi doldururlar demişsiniz ama eşinizde tebrik edip dayıları ile selamlaşıp maxımum 30 dakikada işi halledebilir
kına bu başbaşa verip sizin hakkınızda birşeyler anlatacakları bir mekan değil ki
kınaya değilde düğüne gitmek dahada güzel olur
sizin onlarla görüşmediğiniz sanırım bir sır değil kime neyi ispat edeceksiniz
bunca yaşanmış kırgınlığın üzerine sizin gitmeme kararınızı anlayışla karşılayacak eşiniz olmasını temenni ederim

eşim sorun yapmaz bu konuyu....
bana bırakır gidip gitmemeyi...
bende bu yüzden kararsız kaldım zaten...
eminim ister benimde yanında olmamı...

ayıptır sorması neden ıstemedıler sızı onlara neymıs ya kımkı onlar anlamadım

ayıptır sorması neden ıstemedıler sızı onlara neymıs ya kımkı onlar anlamadım

bekar görümcemle 1 yıl yaşadım ama evlenmeden önce eşim bi süreliğine sadece bikaç ay içinde ev alıcaz dedi...
bende o şartla kabul ettim zaten bikaç ay yaşamayı...
kızkardeşi sorunlu, biraz asi bi kız olduğu için birinin başına sarmaları lazımdı beni buldular en salak olarak...
sonra ben ne zaman alıcaz evini derken bi baktım bunlar eşime cephe aldılar...
ayıramazsın evi diye...
sonra anneme tehditler, bana tavır almalar, eşimi zorlamalar bana karşı doldurmalar derken bu hale geldik...
allahtan eşim belli bi süre sonunda anladı onlarıda üstüme gelmedi bu konuda hiç...

Oldukça şık güzel giyin , hatta eşinle aynı renklerde uyumlu giyinin..

Yabancı bi düğüne gitmiş gibi de başbaşa oturun , konuştuğunuz dayıları vs. zararsız kişilerle görüşün hayırlı olsun deyin.. Gelinle damadı da tebrik edin..

He dans etmeyi unutmayın eşinizle ilk gün ki gibi.. Kıskananlar çatlar eminim

Konuş bakalım ama erkekler kadınlar kadar hassas düşünemiyorlar. Senin yerinde eşin olsaydı gidip gitmeme hakkında bu kadar düşüneceğine şuan netten ya spor haberlerini okuyor olurdu ya da gazetelerin “en çok tıklanan haberlere” bakıyor olurdu. Keşke şu erkekler de bizim gibi narin düşünseler evlilikler balım gülüm olur.

oooooooo tabi canım eşim olsa ben gelmiyorum der çıkardı...
yada kalkar gelirdi keyfi isterse ben salak gibi cıncına kadar düşünüyorum kendimi yiyorum...

Canım bu gece o kınaya şıkır şıkır git. Hiç olmadığın kadar güzel ve alımlı ol. Kocanın kolundan çıkma sürekli kocan ve etrafla gül, şakalaş teyzeye, kv ve görümcelerine de soğuk dur hatta onlara yukarıdan bak. Bir şey derlerse bile hiç muhatap alıp cevap bile verme. Kısaca ez onları.

Ben olsam gitmem...
Benim de eşimin teyzesi ile benzer durumlarım var, aynı ortamda denk gelirsek selam sabah o kadar, böyle bir daveti olursa, eşimin gitmesine karışmam ama ben gitmem...

Son düzenleme:
şekerim seni her gördüğümde sormak istiyorum
avatardaki kişi sen misin? sensen neyini istememiş onlar anlamıyorum.. fıstık gibisin maşallah :))
bencede bugün akşam şıkır şıkır süslen git.. kocanın yanında dur.. onlar hariç herkese sıcacık dur.. onlara da mesafeli.. laf falan sokarlarsa hiç cvp verme.. iyice sinir olsunlar :))
tek yollama eşini boşver..

1. Eşini yalnız bırakma
2. Kaşınana cevabını ver kendini ezdirme (ama seviyeni düşürmeden, ders vererek laf sok:)
3. Aileden iyi geçindiğin kişilerle bolca sohbet et sakın yüzün düşmesin
4. Mutluluğunla kudurt onları! (başarabilirsin ve emin ol çok eğleneceksin bunları yaparsan)

Bu arada evlenen teyze ile aran nasıl?

Ben olsam gitmem. Konuşmuyorsam gerginlik varsa arada, daha da gerilmesini istemem. Sanırım siz eşinizi yanlız bırakmama düşüncesinden çok nispet yapmaya gider gibisiniz. Ben öyle bir hisse kapıldım açıkçası Bir de haplanmak ne demek. O nasıl bir tabir ben anlamadım.

Son düzenleme:

evet benim teşekkür ederim..
tek gitmesini istemiyorum bende haklısın...

evet benim teşekkür ederim..
tek gitmesini istemiyorum bende haklısın...

evlenen teyzeyle iyi yada kötü bişey yok aramda...
teşekkür ederim cevap verdiğin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…