yoruma devam
ki sızın aılelerıne yansıyan bıseyler olmus esınızın gıtmesını nasıl kabul edebılıyorsunuz
oraya kadar gıdeceksenız taktık uygulamaya gıtmısken surat sısıreceksenız gıtmeyın daha ıyı
kesinlikle gitmezdim sizede gitmemenizi öneririm
eşinizin yanında olmak sizin beraberliğinizin kanıtı olmamalı
kaldı ki mutluluğunuza kanıtta aranmamalı
karşı tarafa kaale almadığınızı göstermenin en iyi yolu bulundukları yerlere gitmemenizdir
sizin onların kına ve düğününden daha önemli uğraşlarınız olmalı
eşimi doldururlar demişsiniz ama eşinizde tebrik edip dayıları ile selamlaşıp maxımum 30 dakikada işi halledebilir
kına bu başbaşa verip sizin hakkınızda birşeyler anlatacakları bir mekan değil ki
kınaya değilde düğüne gitmek dahada güzel olur
sizin onlarla görüşmediğiniz sanırım bir sır değil kime neyi ispat edeceksiniz
bunca yaşanmış kırgınlığın üzerine sizin gitmeme kararınızı anlayışla karşılayacak eşiniz olmasını temenni ederim
ayıptır sorması neden ıstemedıler sızı onlara neymıs ya kımkı onlar anlamadım
aklıma gelmiyo değil gitmemek aslında...
ama bu seferde ya doldurup gönderirlerse...
tekrar bi konuşmam gerekiyo eşimle galiba...
açık açık konuşmam lazım tabi bahane yaratmadan..
korkularımı söyleyerek..
belki anlar beni...
Konuş bakalım ama erkekler kadınlar kadar hassas düşünemiyorlar. Senin yerinde eşin olsaydı gidip gitmeme hakkında bu kadar düşüneceğine şuan netten ya spor haberlerini okuyor olurdu ya da gazetelerin “en çok tıklanan haberlere” bakıyor olurdu. Keşke şu erkekler de bizim gibi narin düşünseler evlilikler balım gülüm olur.
şekerim seni her gördüğümde sormak istiyorum
avatardaki kişi sen misin? sensen neyini istememiş onlar anlamıyorum.. fıstık gibisin maşallah :))
bencede bugün akşam şıkır şıkır süslen git.. kocanın yanında dur.. onlar hariç herkese sıcacık dur.. onlara da mesafeli.. laf falan sokarlarsa hiç cvp verme.. iyice sinir olsunlar :))
tek yollama eşini boşver..
şekerim seni her gördüğümde sormak istiyorum
avatardaki kişi sen misin? sensen neyini istememiş onlar anlamıyorum.. fıstık gibisin maşallah :))
bencede bugün akşam şıkır şıkır süslen git.. kocanın yanında dur.. onlar hariç herkese sıcacık dur.. onlara da mesafeli.. laf falan sokarlarsa hiç cvp verme.. iyice sinir olsunlar :))
tek yollama eşini boşver..
1. Eşini yalnız bırakma
2. Kaşınana cevabını ver kendini ezdirme (ama seviyeni düşürmeden, ders vererek laf sok:)
3. Aileden iyi geçindiğin kişilerle bolca sohbet et sakın yüzün düşmesin
4. Mutluluğunla kudurt onları! (başarabilirsin ve emin ol çok eğleneceksin bunları yaparsan)
Bu arada evlenen teyze ile aran nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?