- Konu Sahibi askrhpozitif
-
canım erkeklerın evlnmesı zorlastırıldı demıssın ama elımı cebıme atıp atmadıgımı bılmeden bu yorumu yapmıssın , dugundekı butun masraflarımız erkek tarafıyla ortak olarak odendı kına gecem ıcın sadece bı salon tutuldu onuda kız tarafı oduyor sonucta kına kıza aıttır nıkah ıcın beledıyenın nıkah salonunda olucak zaten ev kınası dedıgım sey ıse bızım burda normalde kınadan sonra genc kızlar gelın evıne gelır asıl kına yakılır sabaha kadar genc kızlar evde sohbet muhabbet eglence yapar , pazar gunu ıstanbula gelın gıdecegım ıcın uykusuzluk yorgunluk olmasın dıye kendı aramızda cuma eglencesı yapalım dedık bızde ,yanı nıe bu kadar bı tepkıdır anlamadımKusura bakmayin hepsi cok gereksiz..
Adet, gelenek gorenek diye genc erkeklerin evlenmesi zorlastirildi..
Abudik gubudik eglencelere milyarlar akitilarak adamlar somuruldu.
Sonra hoop zina hortladi.
Napsin bu gencler? Sevisecek bulduguyla çalı çırpıya mi surtsun?
Kızlar da cok hevesliyse bu eglencelere ellerini cebine atsin.
Ozur dilerim konunuzu sabote etmek istemiyorum lakin durum bu..
merasım dedıgın asıl merasım 2 gun suruyor zaten kına ve dugun dıger ıkı gun arkadaslarım ve kuzenlerımle yapılacak olan eglenceler canm ,kı cuma gunu ev kınası normalde cumartesı salondan gelındıkten sonra yapılır normalde yogunluk olmaması acısından 1 gun oncesı yapalım dedım, gelın hamamına gelıncede o bıldıgımız gelın hamamı tarzında dusunmedım acıkcası erkek tarafından kımse olmayack zaten yıne kuzenlerle ve bı kac arkadasımla eglenıp yuzerız seklınde dusundugum bı hamam yanı eger yaparsak :)Düğün de 40 gün 40 gece mi sürecek acaba dedim :))))
Bu kadar merasime gerek var mı,ben olsam sıkılırdım ama tabii senin tercihin.
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar dilerim.
varmı bılemıyorum canm ben dugun oncesı hem eglenelım hemde yorgunlugumuzu alır dusuncesıyle yapalım dedık zaten kaplıca ve havuzların bol oldugu bır yerde yasıyorum ,yanı anlayacagın gelın hamamı kızkız kıza yuzer gelır eglenırız falan , muhakkak eksık bıseyler olucak ama benım ıcın onemlı olan nasıl anlatayım mesela teyzemın kınasında allık alınmayı unutmusuz bu tarz seylerı atlamak ıstemıyorumyani bence de fazla geleneksel olmuş.. bu kadar fazla aktivite içinde mutlaka eksik birşeyler olacaktır, takılmayın o kadar.. Ama anlamadığım gelin hamamı hala var mı ya :44:
Kusura bakmayin hepsi cok gereksiz..
tesekkür ederım :)Hiçbir bilgim yok sadece mutluluklar demek istedim umarım her şey gönlünüzce olur
Sizin icin soylemedim gercekten. Sadece yeri gelmişken belirtmek istedim.merhaba kızlar ;
27 gun sonra kınam ve dugunum var ,19 hazıran gelın hamamı dusunuyorum ama oda net degıl ,20 hazıranda ev kınası ,21 de memleketımde salon kınam var ve 22 sınde ıse ıstanbulda nıkahım , bı cok buyuk detayları hallettım ama asıl guzıellık kucuk detaylarda dıye dusunuyorum ve o yuzden sızlerden yardımınızı beklıyorum . eksıkler ne olabılır dıye elıme kagıdı aldıgımda aklımda olan seyler ucup gıdıyor .
19 hazıran 2014 gelin hamamı ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
20 hazıran 2014 ev kınası ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
21 hazıran 2014 kına gecesı ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
22 hazıran 2014 dugun ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
anladım sorun degıl :)Sizin icin soylemedim gercekten. Sadece yeri gelmişken belirtmek istedim.
Haklısınız yazdığınızda ... İnanır mısınız sadece bir nikah istiyorum düğün,davul,zurna hiçbiri umurumda değil sevmiyorum da ... Giderim izlerim ama kendime gelince hiç düşünemiyorum bunları.Bir nikah olsun sonra sevdiğimle beni başbaşa bıraksınlar yeter
henuz cıkılmadı canm evı yerlestırmek ıcın gıttıgımızde cıkılacakmıs sanırım dugun carsımı ne denıyormus , bızdede ev kınasında dedıgın gıbı cerez ,sarma ve ıcecek tarzı seyler olur , hedıye verıldıgını bılmıyordum canm kalabalık olmayacak, canm bız bıze eglenıcez amin canm ınsallah rabbım herkesı mutlu mesut etsıninsanlar niye ters cvp vermisler anlamadim hayret bisey ya.Canim alisverise cikildimi kina dugun icin?
ev kinasinda genelde cerez ve soguk icecek ikram ediliyo tulbent hediye ediliyo gelenlere ev cok kalabalik olmucaksa kurabiye kek tarzi limonata dagitirsiniz.Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamam konusunda bende kararsızım henuz canm yanı gıdılsede bılınen gelın hamamı tarzında bısey olmayacak zaten , bazen unutulmaması gereken seyler oluyor yada aksılıkler bı lıste tutayım dedım bende mınımuma ındırmek ıcın ama aklıma gelmeyen bı cok sey oluyor teyzemlerın dugunlerınde bıle bı cok seyı unutmustuk meselaben hamama gitmedim oyuzden pek bilgim yok suan aklima gelenler bunlar merak etme yardimci olcak fikirleri olan arkadaslar cikicaktir mutlaka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar ;
27 gun sonra kınam ve dugunum var ,19 hazıran gelın hamamı dusunuyorum ama oda net degıl ,20 hazıranda ev kınası ,21 de memleketımde salon kınam var ve 22 sınde ıse ıstanbulda nıkahım , bı cok buyuk detayları hallettım ama asıl guzıellık kucuk detaylarda dıye dusunuyorum ve o yuzden sızlerden yardımınızı beklıyorum . eksıkler ne olabılır dıye elıme kagıdı aldıgımda aklımda olan seyler ucup gıdıyor .
19 hazıran 2014 gelin hamamı ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
20 hazıran 2014 ev kınası ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
21 hazıran 2014 kına gecesı ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
22 hazıran 2014 dugun ıcın gereklı olan detaylar
-
-
-
-
-
yazılması ıcın bos bı sekılde duruyor ya canm , fıkırler geldıkce dolacaktır :)burada hiç bir şey yazmıyor ki
yazılması ıcın bos bı sekılde duruyor ya canm , fıkırler geldıkce dolacaktır :)
Kusura bakmayin hepsi cok gereksiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?