kına ve dugunum ıcın eksık kalan detaylar :((

cok tsk ederım canm taclardan yapmayı dusunuyorum zaten, dıger ayrıntılarıda duruma gore yaparım artık hatıra olan seyler guzel oluyor gercekten

AMİN... Sözüm buradaki konu sahibine değil tabi ki.Her şey karşılıklı olunca,her iki taraf isteyince neden olmasın tabi ki olabilir.Kendi istekleri ve en özel günleri sonuçta. Ama bazı gelinler gerçekleri göre göre yapamayacağını bile bile illa şart koşuyor 'Yapacaksın,alacaksın,olacak' gibi. Eee görüyorsun adamı yapamıyor işte gücü yok.Önemli olan senin mutluluğun değil mi pas geç milletin eğlenmesini de ne olacak?

Elestirenler olmus ama ben de evlenecegim zaman boyle olmasini isterim bence cookk guzell mutluluklar 😙

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya mesajı görmüşken aklıma geldi sormak istedim genital bölgede lazerle ağdanın acısını kıyaslarsan nasıl bi yorum yaparsın merak ediyorum da... :/

canım ben sadece yüz bölgesine gidiyorum ama yüz bitince bacağada başlamayı düşünüyorum.
ömür boyu ağdaya verdiğin para ve zaman daha çok bence ve sürekli acı.

ama açıkcası genitale düşünmüyorum hem biraz pimpirikliyim çocuğunuz olmadan yaptırmayın diyorlar ama sağlık bakanlığı o zaman bu kadar kliniğe de izin vermezdi bilmiyorum

ama genital çok acıyormuş yaa yumuşak et ya benm cildim hassas yüzüm bile acıyo genitali düşünemiyorum o yüzden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…