kına ve dugunum ıcın eksık kalan detaylar :((

Ben kına gecesi bile yapmadım.
Gereksiz curcuna giye düşündüğümden :)
Çok fikrim yok bu yüzden...

İçinde kalmayacak şekilde az olsun, öz olsun bence.
Mutluluklar dilerim..
tskler canm , gun gun yazınca bıraz fazla abartılı geldı galıba normalde dugunlerı sevmem gıtmemde oynamamda ole ama ıs kendı kınan olunca ıster ıstemez farklı oluyormus,yazdıgım gıbı abartılı gelmesın ılk 2 gunu kendı ıcımızde yapıcaz zaten
cok tatlısın

Reactions: nio

Yok canım 15 gün bile olsa ikiniz için hepsi gerekli, hepsi özelse yapın.
Sonradan başkasından görüp keşke dememek adına..

Ben yapmadım ama gelemiyorum öyle curcunalı ortamlara diye.
Kimi eğlenir, sever, uğraşır :)

Gönlüne göre olsun inşallah..

amin canim
carsiya ciktiginizda zaten butun detaylari hatirlar ve alirsiniz mesela bizim burda dugun kina icin kemeralti carsisinda bir bolum var sirf dugun kina mazemeleri satilan orda incigi cincigi soluyolar zaten size suda olsunmu buda olsunmu diye yani heralde sizin ordada ole bir yer vardir dugun alisverisi icin ordaki mazemeleri gordukce kimsenin bisey demesine gerek kalmicaktir merak etme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooov bunlar da nedir hangi yorenin adetleri? Gunumuzde pek boyle seyler kalmadi. Ben salonda kina yaptim sadece. Ne gerek var bu kadar strese.

dedıgım gıbı canm ıs kendı dugunume gelınce bıseyler yapmaya calısıyorum bende ıste , zaten adet kısmına hıc gırmıyorum cogu adet olan seylerı yapmadım nısanımdada sozumdede dugundede yapmayı dusunmuyorum , yapmıskende bıseylerı eksık olmasın dıye ugrasıyorum :))zaman kısaldıkca bıde strese gırdım sımdıye kadar aman olur alınır acelesı ne kı dıyordum bızımkılere baktım zaman kısalıyor benımde sınavlarım bı yandan baslyor, bı yandan ev yerlestırılcek o var e bu ufak tefek seylerede zaman ayıramıyorum, en azından net bı fıkrım olursa daha kolay olur dedım

ıstanbulda emınonunden alırız herhalde canm bılmyorum , ole olursa zaten dedıgın gıbı dusunmeye kalmaz canm tsk ederım
Ooov bunlar da nedir hangi yorenin adetleri? Gunumuzde pek boyle seyler kalmadi. Ben salonda kina yaptim sadece. Ne gerek var bu kadar strese.
adet degıl canm ,gunumuzde kalmayan dedıgınız sey gelın hamamı galıba ona bı acıklık getıreyım gelın hamamı dedıgım sey kayın valıdenın gelıp gelın kızın orasını burasına bakması tarzında bı sey deıl zaten oglan tarafından kımse olmayacak bızım ev halkındakı genclerle gıdecegımız ve gelırse bı kac kız arkadasımla yapacagımız toplu yuzme dıyeyım ben sıze salon kınasından sonra bızde kızın ve oglanın yakın akrabaları kız evıne gıder ve gelıne kına yakarlar,kı bız bunuda yapmıcaz onun yerıne yıne cuma gunu yanı 20 sınde yıne kızlarla ev de toplanıp ev kınasını yapıcaz

Hay agzina saglik..

Gelin hamamını pek bilmiyorum ama hamama gelenlere ufak havlu, sabun vs dağıtabilirsiniz hediyelik olarak... yanınızda müzik götürüp oynayabilirsiniz:) soğuk içecek zaten olması gerekir...

Salon kınasında görümcemin yaptıkları: çok yakın 10 arkadaşım için hediye poşetleri, içinde özel hediyeler var...onun dışında bekarlara darsı başına hediyeleri( dilek balonu verilebilir mesela), daha yaşını başını almışlara yelpaze.. herkese sabun, çerez, paket kına, magnet vs...bir dilek ağacı yaptık, üzerine fal asmatı düşnüyoruz keselerle. İsteyen gelip alacak okuyacak:) bir de hatıra defteri gibi bir şey yazmak isteyen bir kaç cümle ile düşüncesini yazacak...

tsk ederım canım benım hatıra defterı benımde aklıma geldı cnmda blmıyorum nasıl olur daha once denk gelmedım bhedıyelıklerı dusunuyorum cnm ufak tefek bıseylr hazırlayabılırsem hazırlıcam , nıkah sekerlerımı yaparken onlarıda aradan cıkartırım dıye dusunuyorum :26:

ya canım strese girme seviyorsan gerisi teferruat.haa hamama gitmişken güzel bi ağda yaptır oooohhh tertemiz gerdege girersin.

keske evliliklerimizde düğünlerimiz kadar güzel olsa - keske

ayrintilara takilma, düğünün tadini cikartmaya bak ztn göz acip kapatana kadar cabuk geciyor, hic birsey anlamiyorsun, düğün kasetine bakinca aaa böylemi geçmis diye bi tebesümle izliyorsun

Ev kinasi ne kina gecesi ne bnce ikisi ayni sey niye abartiyorsun cidden

ınsallh oyle olur canım evlılıklerımızde dugunlerımızden dahada guzel olur, dugun zaten nıkah olucak sonrasında evde yemek olucak, kına bıraz yogun gecıcek sadece :)))
Ev kinasi ne kina gecesi ne bnce ikisi ayni sey niye abartiyorsun cidden

herkes bu ev kınasına neden takıldı , adı kına arkadaslarlla kuzenlerle eglenıcez sadece o kadar ...

insAllah cnm hersey istedigin gibi gönlünce gecer :) simdiden mutluluklar :)
kina en güzeli hem daha az insan oluyor hemde sadece yakinlarin oldugu icin daha rahat döktürüyorsun :) sonra aglatiyorlar tabi :) kina gecesi samimi geciyor :)

cpk tsk ederım canım benım aynen canm kına gecesı dugunden daha bı farklı oluyor

Bnce oluruna birak su akar yolunu bulur cok detaya inersen yorulursun ve mutlu aninin tadini cikaramazsn ayrica herkesn ayni yere taklmasi gayet nrmal kuzenlerim gelecek oturucaz demek yerine ev kinasi kinasi gecesi demissin laf kalabaligi yapmasaydn herkes daha iyi anlardi bnde kizma kiz diye demiyorm bnlari :) allah tamamini erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…