- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Her şehirde değil kidüğünler ve kınalar iptal edildi diye biliyorum artık gelinle damadın oynaması da yasak
evet bazı buyuk sehırlerde yasaklandı fakat yasaklanmayan yerlerde korona yok dıye bırsey yok, boyle devam edılırse komple kısıtlama gelecek bu mu ıstenıyor anlamıyorum kı ? tedbır dıye bırsey var kına su durumda farz mı gercekten gerek var mı ?Her şehirde değil ki
Tam da aynı şeyleri yazmak üzereydim. Okullar boş yere açılmıyor sanki, yada tüm kurumlar keyfinden esnek mesaiye geçti. Bu insanların normal bir süreç yaşıyormuşuz gibi hala nişan düğün kına yapmasını anlamıyorum. İlla evleneceklerse nikah diye bişey var. Bu düşüncesizlik yüzünden daha çok evde otururuz bizŞu düğün ve kına yapma aşkı beni benden alıyor.İnsanların bunu yapmak için ölümü göze almasına mana veremiyorum
Her şehirde olmasa da o zaman gitmek çok saçmaHer şehirde değil ki
ya bu adam mutasyon tamam bu is tamam ben demistim vs diyip duruyordu şimdi tamamen farkli seyler soyluyor banami oyle geliyor
gecen yıl baskaydı ama korona yoktu bu sene bambaska saglık bu sakası yokYa benimde kuzen evleniyor gidemem .nasıl söyleyecem bilmiyorum.
Geçen yıl benim düğüne gelmeyenleri ben topa tutmuştum şimdi sen öyle derken kendin niye gelmiyon.diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?