2020 gelini olsam ertelerdim düğünümü sanırım. Herkesin içinde kaldı hevesleri.
Hem sağlığım için hemde hayallerimin tam anlamıyla gerçekleşmesi için iptal ederdim düğünü.
Maşallah herkes ama herkes düğün telaşına düştü. Yakın çevremde hiç iptal eden duymadım.
Şu düğün ve kına yapma aşkı beni benden alıyor.İnsanların bunu yapmak için ölümü göze almasına mana veremiyorum
Ne münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???Düğüne gidecekseniz, neden kınaya gitmediniz ki...
Yeminle sizi burdan devlete sikayet edebilme imkanım olsa eder o düğünü iptal ettiririm.
Hiç mi olayın ciddiyetinin farkında değilsiniz.
Allah mutlu mesut etsin kardeşinizi, düğünde iyi eğlenceler size deNe münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???
İlla yasaklansın dimi bulunduğunuz şehirde. Sokağa çıkma yasağı olsun.Ne münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???
İyi hoş yazmışsınız da boşuna yazmışsınız.. :/ Kendi çocuğunu, yakınların, kendi canını düşünmeyenler diğer insanları mı düşünecek?Tabi gidin.
Gitmişken kınaya da gidin.
Yol tepmişken o kadar.
Deli gibi vaka var yaşadığım şehirde.
İlçeler, köyler her yer...
Üç gün içinde yakın çevremden babası, halası, eniştesi ölen var. Ağır yatan, evde karantina da olanlar var. Hamile halde olup nefes alamayan var. Her gün plazma mesajları ile doluyor mesaj kutumu. Genç yaşlı farketmiyor. Ölüm geldi mi geliyor. Doktorlar bağırıyor hastalanmayın uzak durun korunun diye. Bir sürü sağlık çalışanı hasta. Bize bakacak kimse kalmayacak böyle giderse.
Daha fenasın söyleyim mi?
Farzet düğünden korona bulaştı henüz test yapılmadı bilmiyorsunuz. aniden doğum gerçekleşti diyelim. Hemşireye ebeye doktora oradan diğer hastalara size hayırlı olsun bebek demeye gelenlere..
Göz göre göre bulaştırmak cinayettir.
Ne münasebet.Bulunduğum şehirde düğünler iptal değilki ?Kimi kime şikayet ediyorsunuz pardon???
Evet kesinlikle ve ordaki doktor hemsire personel bile yaniniza girmek istemeyecek, dogumu sen yaptir hayir sen yaptir diye diye kim bilir iş kime kalacak? Muhtemelen en az sayida kisi ile dogumunuz yaptırılacak yakininizin yardim etmesine bile musaade edilmeyecek, bebeğinizi dogar dogmaz götürecekler yogun bakima size gostermeyecekler bile, size bisey olsa bi komplikasyon olsa covid olduğunuz icin hemen müdahale edilemeyecek gecikecek, sevk edilmeniz gerekse oylece covid icin uygun ambulans gelmesini bekleyeceksiniz..
Yanlış anlaşılmasın doktorlara hemşirelere falan asla kizmiyorum kimse dugunlerde gezip dolasip covid olanlar icin canını riske atmak zorunda degil. Herkesin canı kendine tatlı.
Ben artik eminim: Zombiler bile gelse bizim dügünler durmaz(sahsen dügünümü ertelerdim. Biri hastalanip ölürse vicdan azabindan ölürdüm cünkü)
Ya kardeşine insanın içi gider ne diyim ama hamilelikte de zor sende haklısın. Pişmanlık için bilemedim kuzum ama bu devirde akıllıca olan gitmemek. Keşke sizinkilerde ertelese idiBu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?