- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.696
- 898
Evet kesinlikle ve ordaki doktor hemsire personel bile yaniniza girmek istemeyecek, dogumu sen yaptir hayir sen yaptir diye diye kim bilir iş kime kalacak? Muhtemelen en az sayida kisi ile dogumunuz yaptırılacak yakininizin yardim etmesine bile musaade edilmeyecek, bebeğinizi dogar dogmaz götürecekler yogun bakima size gostermeyecekler bile, size bisey olsa bi komplikasyon olsa covid olduğunuz icin hemen müdahale edilemeyecek gecikecek, sevk edilmeniz gerekse oylece covid icin uygun ambulans gelmesini bekleyeceksiniz..
Yanlış anlaşılmasın doktorlara hemşirelere falan asla kizmiyorum kimse dugunlerde gezip dolasip covid olanlar icin canını riske atmak zorunda degil. Herkesin canı kendine tatlı.
ben ankaradayım gelinle damadın düğünde oynaması yasak mıdüğünler ve kınalar iptal edildi diye biliyorum artık gelinle damadın oynaması da yasak
Evet sınırlama gelen illerde yasaklandı diye okudum ama siz yine soruşturunben ankaradayım gelinle damadın düğünde oynaması yasak mı
Koronanin en iyi bulaşma yeri dügün aklin varsa gitmeBu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
Bu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
Evet öz kardeşim,şu an kınadalar ve ben gidemedim.Affedersin ama öz kardesinden bahsediyoruz değil mi? Büyük bi rahatsızlıgın, dogum tehliken olmadigi sürece Tabi ki gitmelisin , herkesten uzakta dahi dursan kardesinin yanında olmalısın. 3 saatlik yol nedir yani abartılcak birsey degil..
Ne eğlenmesi Allah aşkınıza 37 haftalık hamilesiniz buna mı takılıyorsunuz. Hem de 3 saatlik yolu gitmeyi göze almışsınız pandemiyi bir kenara bıraktım.Kına açık alandaydı eşimin de işine geldi hamileliğin son zamanları diye bahane etti.gidemedim sonuçta kaldım evde .Orda herkes eğlenirken ben evdeyim.Düğüne Allah nasip ederse gidecem inşallah ama ben gidemiyorsam kına iptal olsaydı.Sabahtan beri ağlıyorum
Nasıl 1 kına uğruna çocuğunuzu kendinizi riske atabiliyosunuz ya gerçekten anlamıyorum. Kıytırık saçma sapan bi eğlence için bu dram hele bu zamanda çok gereksizKına açık alandaydı eşimin de işine geldi hamileliğin son zamanları diye bahane etti.gidemedim sonuçta kaldım evde .Orda herkes eğlenirken ben evdeyim.Düğüne Allah nasip ederse gidecem inşallah ama ben gidemiyorsam kına iptal olsaydı.Sabahtan beri ağlıyorum
şartları neden zorluyosun yaa. tabii ki iyi yapmissin hamilesin bide. kardesin de iptal etmeliydi yasak diye biliyordumBu akşam kardeşimin kınası var malesef iptal olmadı çünkü ben gidemiyorum.Hamileliğin son haftalarındayım diye gelme dediler eşimin de işine geldi tabi.3 saatlik yol.Kalabalık olabilir pandemi de diye gerçi açık alanda.Sonradan pişman olur muyum?içimde kalır mı?Şartları zorlasa mıydım?Düğün cumartesi ona gidecem Allah’ın izniyle 3 saatlik yolda o da.Acaba iyi mi yaptım kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?