Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

niye ilki kafanı karıştırıyor ?
hoşuna mı gidiyordu aldatılmak..
ha ben aldatılmaktan terkedilmekten kötü davranışlardan mutlu oluyorum diyorsan ilkine dön tabi..
evlenince de buraya konu açarsın kocam beni aldattı ne yapayım diye..
konunun altına da not düşmeyi unutma ama kimse kınadığını yaşamadan ölmez diye..

Aklinin karismasi cok normal
Ama artik cikar aklindan seni aldatan seni uzenden hayir mi gelir?
Barisinca ne olucak biliyormusun bu kiz cepte ne yaparsam yapayim benden vazgecmiyor diycek ve aldatmaya gununu gun rtmeye devam edecek olan sana olucak ayrica bi kere bittimi ayrildinmi guvenemezsin asla!
Bence yeni sevgiline sans ver hemen evlenme ama aileler tanissin adi konsun biraz daha tani onu hemen evlenmek gibi bi hata yapma .eminim ilkine donmedigin icin cok mutlu olucaksin

Bence sakın dönme aynı şeyleri yapacak sana şuan elinin altında yoksun diye yapıyor bunu. Ama mesaj atmasına izin verme her yerden engelle yeni sevgilin senden ayrılsa varya nasıl boşluğa düşersin biliyor musun kimse değişmez inanma ona sakın ve diğer çocuğa da yazık sen sevmiyorsan bırak o zaten sevmeyi bilen birisi sen olmasan da o başka birisini yine çok sever ve onu da el üstünde tutar çok mutlu eder. Ama senin şu eski seni iki de bir babanin evine yollar evlense seninle ne olur söylesene hep aldatarak iterek kakarak yaşanmaz. Seçim senin

İki yıldır eski sevgilini unutamadıysan diğerinden de ayrılman gerekmez mi yoksa böyle düşünen sadece ben miyim?
Kimle yoluna devam edersen et diğerini yüzüne vurabilir ama bunu da unutma

Kafani karistirmasin bu durum. Seni defalarca aldatan kisiliksiz parazit evlenincede aldatir bunu bil. Simdiki erkek arkadasinla yoluna devam et.anlattigina gore seni seviyor ve sahipleniyor. Sevgini gercekten hakeden insana ver...

Aklın mi karışık derdini yazmaya başlarken insanlara yargılamadan yazın diyorsun ya asıl sen bütün yargı ve düşüncelerini bırak kendi yazını tekrar oku en başta yazıyorsun beni kullandı aldatti bıraktı digerei sahip çıktı diye sonuç ortada

Üniversitedeki arkadaşım o kadar iyi ki herseyi biliyor bazen diyorum diğeri aklıma geliyor unutamiyorum diyorum bana diyor ki sen çok iyi bi insansın ben sana onu unutturacam diyor hep

Onun sana olan zaafini kullanma derim. Bir süre sonra çarklar döner , sana karşı katilasabilir.

Bu kadar zayıf olma, eski işte bitmiş gitmiş.
Seni yarı yolda bırakan, defalarca aaldatan insan musveddesine prim bile verme.

Şimdiki ile de gerçekten seviyorsan devam et. Unutmak için evlenilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…